O zaten benimle takılır ama herkes tek tek olmıcak sonuçta ister istemez masada oturcaz ve ben kimseyle yakın değilimArada arkadaşlarının yanına gitmek ister ben o zaman yalnız kalırım
o zaman gitme diyecem sevgilimi yalniz birakmak istemiyorum diyorsun bu kadar karamsar olma belki orda yeni arkadaslar bulursun :26:
Hepsi bizim okulun kızları 4 yıl hiç yakın olmadım onlarla bi günde de olamam ki
Sevgilimin bensiz gitmesini istemiyorum aslında muhabbetim olan insanlar var ama onlar da en yakın olduklarıyla vakit geçirirler yalnızlıktan nefret ederimSevgilim sürekli onların yanında mı durcam sanki diyo ama olsn kararsız kaldım
valla ya yardan geciceksin ya serden artik sana kalmis o yalniz kalirim diyorsan gitme,
sevgilimi yalniz gondermem diyorsan git idare et ne yapacan ki baska
canım mezuniyetlerde herkes birden sanki 4 yıl çok samimiymiş gibi samimi olur.Ben kendi mezuniyetimde 4 yıl boyunca merhaba merhaba dediğim insanlarla daha yakın olmuştum.Mezuniyette nedense insanların üstüne bi iyilik geliyo herkes arkadaş canlısı oluyo.Hatta hiç unutmam okuldayken kanlı bıçaklı olduğum bir kızla çıkışta el sallamıştık birbirimize.Hey gidi yaaa ,kaç sene geçmiş üstünden ama o kızı da hep o şekilde hatırlıycam galiba .Çıkışta bana el sallarken.
Bence git mezuniyete ve tek durma ,insanlara yakın dur.Herkes eğlenmek isteyecek o gün.
Sevgilinle aynı okuldan mı mezun oluyosunuz :44:
ben anlayamıyorum gerçekten
Boşver,dert etme git amaç erkek arkadaşının yanında olmak değil mi ?
Yine mesafeli durursun ama ortamada ayak durmaya çalış tabi
Erkek arkadaşının mezuniyeti sanırım,o da köşede kalmak zorunda kalmasın
Yok aslında ikimizinde mezuniyeti ikimizde son sınıftık ve mezun olduk aynı okuldan. Haklısınız galiba gitmem daha doğru olcak sanırım gitmezsem belki sonrada pişmanlığını yaşarım. Teşekkür ederimm :)
Hiç mi yakın bi arkadaşın yok okuldan,yoksa yakın arkadaşların mı gelmiyor ?
İlla kafa dengin birilerini bulursun koca okuldan
Evet gelmiyorlar o yüzden kafama taktım aslında inşallah umduğum gibi geçer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?