Mfk ürünleri kullanan var mı? Biz bu ay eşimle ürünlere başlamaya karar verdik..

Kızlar maalesef kan testim negatif geldi. İdrar testlerine güvenmemek gerekiyormuş demek ki. Yine hayal kırıklığı Gayet düzenli adet görüyordum. 2 aydır kullanıyorum. Bu ay 4 gün kadar gecikme oldu. Geçen ay da 1 hafta erken olmuştu. Kullanırken düzensizlik yaşayan var mı?

Hayırlısı olsun canım

Kızlar elimde ovülasyon testi vardı yaptım çift çizgi çıktı ama ovülasyondan öğrenilebilir mi bugün adet günüm korkuyorum

Maalesef kan testi negatif geldi. Adetim tam 6 gün gecikti.Geçen ay da bir hafta erken adet olmuştum. PCOS lu olmama rağmen hiç böyle düzensizlik yaşanmazdım. Acaba kullandığım ürünler mi yapıyor? Ürünleri kullanıp düzensizlik yaşayan var mı benim gibi. ?

Canım maalesef kan testi negatif geldi. Adetim gecikti, geçen ay erken gelmişti. Düzenim bozuldu açıkcası ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha önce hiç düzensizlik yaşanmazdım.
Hayırlı olsun canım mfk beş ay kullandım üç ay da üzerinden geçti hamile kalmadım vesile olsun isterdim bugün adet oldum bana dua eder misin

Evet bende düzensizlik oldu..düzensizlik yaşıyordum bende de pcos var ama 5 günü geçmezdi 18 gün gecikmeli adet oldum

Hanımefendi eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşinizin değerleri nasıldı tam olarak ve hangi mfk ürünlerini kullandıniz

İlaçları bıraktınız mı yoksa kullanmaya devam mı ettiniz acaba? Yani ben açıkçası kararsız kaldım bırakıp bırakmama konusunda
Evet bende düzensizlik oldu..düzensizlik yaşıyordum bende de pcos var ama 5 günü geçmezdi 18 gün gecikmeli adet oldum

Hanımefendi eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşinizin değerleri nasıldı tam olarak ve hangi mfk ürünlerini kullandıniz
Benim eşimde de vardı tam bi tanı konması gerçi test vermesini istediler vermedi eşim benimle her gün yürüyüşe geldi diyet yaptı hiç bi ürün kullanmadım eşim 12 ben 9 kilo vererek hamile kaldım ben hamile kaldıktan sonra advictor aldım mfk yöntemini denedik biz adet bittikten hemen sonra 3 2 ile

Canım varmi gelişme? bende yurt dışındayım hatta sana Burda yazmıştım nasıl alabilirim diye

Bana okadar umut oldunki 3 yıldır bende bekliyorum pcosdan dolayı.. şuan asla kilo veremiyorum glifor alıyorum ona rağmen veremiyorum mfk nın ürünlerinden sonra mı oldu bu gelişmeler? Yurt dışındayım ürünlere ulaşamıyorum

Evet canım ilaçları bıraktıktan iki sonra yani dün adet oldum. Hafif lekelenme şeklinde oluyo ilk günler olduğu için mi bilmiyorum ama pek kanamam da olmadı. Açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Normal bir durum mu bilemedim. Sormak için hem instagramdan hem sitelerinden hem de mail olarak yazdım ama günlerdir geri dönüş alamadım. Ürünleri almadan önce sorularıma hemen geri dönüş yapmışlardı. Şimdi niye cevap vermiyorlar bilemedim.

Bugün geri dönüş yaptılar. Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir şeklinde açıklama yapmış asistanı. Ama kararsızım kullanıp kullanmama konusunda halen. Bir ay daha sanş vermek istiyorum ama PCOS olunca düzensizlik çok gözümü korkutuyor

Hadi ya siteden yaz Vildan hanıma orda dönerler mutlaka geçmiş olsun belki adet değil??

Canım maalesef kan testi negatif geldi. Adetim gecikti, geçen ay erken gelmişti. Düzenim bozuldu açıkcası ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha önce hiç düzensizlik yaşanmazdım.
Kimyasal mıydı acaba benim de adet düzenimi bozdu bir kaç ay geç oldum sonraki aylar iki gün hep erken aldım bu ay zamanında oldum doktor gecikmesi düzenin değişmesi iyi diyordu benim İçin bir şey farketmedi adet düzenim değişti ama hamile kalmadım

Hiç bırakmadan kullanmaya devam ettiniz mi peki? Çok kararsızım kullanmaya devam etmeli miyim acaba hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…