Mfk ürünleri kullanan var mı? Biz bu ay eşimle ürünlere başlamaya karar verdik..

Merhaba kızlar bizde eşimle bugün başladık eş paketine. 1 yıllık evliyim sağda 3 buçuk cm normal kist solda 4 cm çikolata kistim var ve FSH 11 çıktı eşimin sperm sayısı sınırda dua edin inşallah güzel haber verebilirim

merhabalar benımde solda 32mm sagda 20,22mm cıkolata kistim var bende mfk ürünleri kullandım nısan ayında sonra 2 ay ara verdım bır ay bu sefer women plus ile başladım 2. ayımdayım halen bekliyorum benımde fsh degerım 14, AMH0,4 yaşım 25

Değerlerde hiç degisiklik olmadı mı senin canım

Çünkü Türkiye’den ilac gelmesi yasakmış
Bende birilerini bekliyorum gelsinler de getirsinler diye
Ay çok sinir bozucu bu işte daha önce yaptım başka ürün için ağzlarına beni sakız ettiler kendim inş bidaha ki seneye alırım uzunda sürüyor

Kizlar mfk eş paketi kulaniyoruz 25 günden beri bugün adetimin 3 günü gelmedi sabah dayanamayıp test yaptım böyle çıktı benmişim yanlış görüyorum silik bir çizgi çıktı 2. CizGi hamilemiyim yardım edin

Eklentiler

• 20221124_191427.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 937
İyi geceler canım ben görüyorum ama birkaç gün daha bekle direk kan ver .

Kızlar merhaba. Benim adetime 6 gün var daha . Ama öğleden beri ufak bir baş dönmesi ve acayip şekilde mide bulantısı ama istiğfar şeklinde . Üşüttüm mü yoksa hamilelik belirtisi mi anlayamıyorum . Test yapmak istemiyorum çünkü negatif çıkacak biliyorum ama geçmiyor da mide bulantısı yemeğin içine az bir şey nane kattım . Bulantıyı keser diye ama nafile . Yardımcı olursanız sevinirim kızlar Bu arada mfk ürünleri eş paketi 10 güne biter adalis ve advictor almıştım önceden onlarda beş güne bitecek

İyi geceler canım ben görüyorum ama birkaç gün daha bekle direk kan ver .
Bugün kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor ayakta kalınca ve comelince kasillarimda batma oluyor bizde eşimle acile gittik 12de doktorun yanına gelin dedi gece 2.30 çıktı betahcg yükselme durumu varmi acaba bugün adetim geceli 5 gün oldu şimdi hastaneye gotcez

Canım şimdi sana ne desem bilemedim evet desem umutlanacaksın hayır desem üzüleceksin . Benimki geçen ay 7 gün geçti . 4 günden sonra sürekli test yapıyordum negatif çıkıyordu.

Canım şimdi sana ne desem bilemedim evet desem umutlanacaksın hayır desem üzüleceksin . Benimki geçen ay 7 gün geçti . 4 günden sonra sürekli test yapıyordum negatif çıkıyordu. Benim Instagramdan önceden aldığım ovülasyon testi ile hamilelik testi aldığım kadın vardı onunkini son güne denedim bir tane kalmıştı ucu silikleşmişti ablaya yazdım bana dediki hissediyorum ama kan ver öyle belli olsun dihe bak ucu diyorum silikleşmişti o kadar netti 3 küsürü bile gösteriyormuş. Ama o gün kan vermeye gittiğim gün sonuca gittiğim zaman doktora sonuç negatif dedi ve eve gelince hastalandım . Şu an da senin hissettiğin şeyleri ben hissediyorum ama hiç umudum yok . kendi adıma diyorum ama kanda 2 küsür çıktıysa bekle derim inşAllah düşmez hayırlısıyla hamilesindir

Merhaba canım durum nedir merak ettim hamilelik var mı ?

Gamze hanım sonuç nedir inşallah gebesinizdir

Açıldığı doktor gebe değilsiniz dedi enfeksiyon cikmis antibiyotik verdi verdiği gün içtim dün akşam içtim ama içesim yok ve hala adetim gelmedi bugün 7 ci gun
Merhaba Gamze hanım adet oldunuz mu

Merhaba Gamze hanım adet oldunuz mu
Günaydın cnm ben hala adet olmadim bugün 13 günü dün kasiklarima kramplar girdi tuvalete gittiğimde peçeteye sildildigimde varla yok arası pembesi leke vardı sabahta kalktığımda peşimde 1 damla uçuk kahve rengi leke vardı yarın kızımın 2 yas aşısı var kan vercem tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…