Benim Ferritin 8 d vitamini 17 B12 196Benim depolar dolu ama dediğiniz gibi bağırssk mide yapıyor lactoferin kullanırım ara ara. Sıklıklada kefir tüketiyorum artık
İşte insanı yoran da bu nedenini bilememek birşey yapamamak elin kolun bağlı öyle kalıyorsunBenimde gitmediğim bölüm kalmadı maalesef nedenini hala bulmuş değilim
Ben hurma limon denedim bir ay boyunca oda iyi yükseltti ama sonra tekrar düşüyor bırakıncaMaşaAllah diyeyim öncelikle ferritin yükselmesi için ne yaptınız benim yükselmiyor bir türlü demir haplarını asla kullanamıyorum aşırı kabızlık yapıyor zaten normaldede kabızlık yaşayan bir insanım daha beter oluyorum.
Bu sebepten hiç endoskopi oldunuz mu ? Yada bir tedavi aldınız mıOluyor tabiki bazen diyorum var birşey ama çok kez gittim bir sorun olmayınca bıraktım artık sadece gastrit var ondan kaynaklı olur mu bu kadar bilmiyorum
Senin alerjin olabilir mi acaba yediğin bazı şeylere karşı. Bu aralar biorezonans yaptırıp alerjim var mı diye baktırmayı düşünüyorum. Açıkcası bu kabızlık şişkinlik ibs döngüsü bitmek bilmiyor miğdem eskiye oranla daha rahat elhamdülillah ama bağırsaklarım kendine gelmiyor bir türlü ilikli kemik suyu da denemeyi düşünüyorum hafta da bir kez ama bilmiyorum biorezonans yaptırsam belkide biticek bütün sıkıntılar afiyetle siz hiç araştırdınız mı bu yöntemi bana tavsiye etti bir kişi o gün bu gündür araştırıyorum.İşte insanı yoran da bu nedenini bilememek birşey yapamamak elin kolun bağlı öyle kalıyorsun
solgarın demirini kullandım. 2 günde bir 2 tane gece yatmadan önce. Ama inanın çok düzenli kullanmadım. Ağır yemek sonrası çarpıntım olduğu için neredeyse 3-4 aydır kaebonhidratı çok azalttım börek ekmek makarna yemiyorum. Sebze protein ağırlı besleniyorum. Çay kahve çok çok az içerim hatta kahveyi hiç içmem. Birde yanı sıra ester c vitamini kullanırım solgarın ama inanın ilaçları çok düzenli kullanmadım. Bence en büyük etken beslenmemi değiştirmem olduMaşaAllah diyeyim öncelikle ferritin yükselmesi için ne yaptınız benim yükselmiyor bir türlü demir haplarını asla kullanamıyorum aşırı kabızlık yapıyor zaten normaldede kabızlık yaşayan bir insanım daha beter oluyorum.
Roeldhelm sendromunu duydunuz mu biz onu yaşıyoruz yemek sonrası sizde aynı şekilde . Burada beslenme düzenimizi değiştirmemiz gerekiyorBu ağrı beni mahvediyor her defasında kalbime bişey oluyor sanıyorum stres yapıp kendi nabzimi da yükseltiyorum
Senin alerjin olabilir mi acaba yediğin bazı şeylere karşı. Bu aralar b yaptırıp alerjim var mı diye baktırmayı düşünüyorum. Açıkcası bu kabızlık şişkinlik ibs döngüsü bitmek bilmiyor miğdem eskiye oranla daha rahat elhamdülillah ama bağırsaklarım kendine gelmiyor bir türlü ilikli kemik suyu da denemeyi düşünüyorum hafta da bir kez ama bilmiyorum biorezonans yaptırsam belkide biticek bütün sıkıntılar afiyetle siz hiç araştırdınız mı bu yöntemi bana tavsiye etti bir kişi o gün bu gündür araştırıyor
Evet çok araştırdım bu sendromu bir uzmanda da dinlemiştim. Roemheld sendromu (veya gastrokardiyak sendrom), mide-bağırsak sistemindeki aşırı gaz birikimi veya rahatsızlıkların, kalbi sıkıştırarak kalp çarpıntısı, göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi kardiyak semptomlara neden olduğu bir durumdur.Roeldhelm sendromunu duydunuz mu biz onu yaşıyoruz yemek sonrası sizde aynı şekilde . Burada beslenme düzenimizi değiştirmemiz gerekiyor
İlk başlarda hiç bilmiyordum ve kaç defa kalp krizi mi geçiriyorum diye acile gittim kardiyolojiye gittim EKG ultrason kan.. ramazanlar beni çok zorluyor oruç tutmak aslında çok iyi geliyor mideme ama iftardan sonrasi namaz kılarken bazen kalbim ağzımda atıyorRoeldhelm sendromunu duydunuz mu biz onu yaşıyoruz yemek sonrası sizde aynı şekilde . Burada beslenme düzenimizi değiştirmemiz gerekiyor
Bende şuan vitamin takviye alıyorum B12 iğnesi d vitamini haftalık hap artı demir ama devletin verdikleri. D3 K2 damla almıştım internetden ondan çok memnun kaldım magnezyum complex kullanıyorum nutraxin akşamları alıyorum onuda. Bende çayı çok severdim artık çok fazla içemiyorum günde maksimum bir fincan şekersiz Türk kahvesi. Neler yiyorsunuz neler hiç yemiyorsunuz?solgarın demirini kullandım. 2 günde bir 2 tane gece yatmadan önce. Ama inanın çok düzenli kullanmadım. Ağır yemek sonrası çarpıntım olduğu için neredeyse 3-4 aydır kaebonhidratı çok azalttım börek ekmek makarna yemiyorum. Sebze protein ağırlı besleniyorum. Çay kahve çok çok az içerim hatta kahveyi hiç içmem. Birde yanı sıra ester c vitamini kullanırım solgarın ama inanın ilaçları çok düzenli kullanmadım. Bence en büyük etken beslenmemi değiştirmem oldu
Zaten heyecanlı ve stresli bir insanım en ufak biseyde panik yaparım ani hareketlerimde falan nabzım yükseliyor bide bu sendrom eklenince üzerine tam oluyor... Allah'tan yemekten bir saat sonra falan düzene giriyor düşüyor zaten bu sol kaburga altında bıçak saplanma tarzı ağrı da gaz dan kaynaklanıyorRoeldhelm sendromunu duydunuz mu biz onu yaşıyoruz yemek sonrası sizde aynı şekilde . Burada beslenme düzenimizi değiştirmemiz gerekiyor
Hangi bölüm hangi hastaneler yapıyor acaba bu testi?Senin alerjin olabilir mi acaba yediğin bazı şeylere karşı. Bu aralar biorezonans yaptırıp alerjim var mı diye baktırmayı düşünüyorum. Açıkcası bu kabızlık şişkinlik ibs döngüsü bitmek bilmiyor miğdem eskiye oranla daha rahat elhamdülillah ama bağırsaklarım kendine gelmiyor bir türlü ilikli kemik suyu da denemeyi düşünüyorum hafta da bir kez ama bilmiyorum biorezonans yaptırsam belkide biticek bütün sıkıntılar afiyetle siz hiç araştırdınız mı bu yöntemi bana tavsiye etti bir kişi o gün bu gündür araştırıyorum.
Benim bildiğim devlet hastanelerinde yok özel kliniklerde yapılıyor ama tam emin değilim işte verdiğimiz para boşa giderse diye. Ya işe yaramazsa diyeHangi bölüm hangi hastaneler yapıyor acaba bu testi?
Hangi bölümlere gittiniz neler kullandınız acaba?Benimde gitmediğim bölüm kalmadı maalesef nedenini hala bulmuş değilim
Evet öyle bir olasılıkta var tabiki..Benim bildiğim devlet hastanelerinde yok özel kliniklerde yapılıyor ama tam emin değilim işte verdiğimiz para boşa giderse diye. Ya işe yaramazsa diye
Aynı ben siz şuan nasılsınız bir çare bulabildiniz mi neden oluyormuşİlk başlarda hiç bilmiyordum ve kaç defa kalp krizi mi geçiriyorum diye acile gittim kardiyolojiye gittim EKG ultrason kan.. ramazanlar beni çok zorluyor oruç tutmak aslında çok iyi geliyor mideme ama iftardan sonrasi namaz kılarken bazen kalbim ağzımda atıyor
Midem için şuan bir karışım kullanıyorum sabahlari aç karnına. içersinde; ( hakiki çiçek balı sığla yağı sarı kantaron yağı aynı Sefa yağı çörek otu yağı kudret narı yağı damla sakızı ve akgünluk tozu) var. Bunun dışında da takviyelerimi kullanmaya çalışıyorum düzenli olarak. Başka da bir çare bulamadım açıkçası birçok şey denedim çiğ patates suyu hakiki tahin propolis gerçek kekik yağı denedim. Az az yemeye gayret ediyorum yinede beni çok zorluyor.Aynı ben siz şuan nasılsınız bir çare bulabildiniz mi neden oluyormuş