Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sut ictim gecmedi sagol canm allah raziolsun amin rabbim isteyen herkese nasip etsinSoguk süt ic. Yavas yavas ic gecer insallah. Bu arada hayirli ugurlu olsun tweety Allah hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri de gostersin insallah.
Sut ictim balli su ictim muz yedim banamisin demiyor bazi suruplar kullanabilinyrmus sanirim ama emin olamadim
Farkli saatlede ictim amaHepsini karistirmasaydin keşke![]()
Farkli saatlede ictim ama
3 yudum süt çok fayda ediyorArkadaslar 21+0 gnluk hamileyim ve siddetli mide agrim var dunden beri gecmedi suanda koyde misafirim hastaneye gidemem
Hamileyken mide agrisi icin hangi surup yada ilaci kulandiniz
Siskinlik var ishalim ama tuaftirki ishal oldugum halde tuvalete cikamiyorumAnladım sıcak havlu koysana mide kısmına bir de kendini sıcak tutmaya çalış bakalım nolacak bir de afedersin ekşime bulantı ya da ishal kabızlık var mı
Siskinlik var ishalim ama tuaftirki ishal oldugum halde tuvalete cikamiyorum
Surekli sicak tutuyorum
ama insallah gecer dunden beri mahfoldum
Canim isahlim ama soylemesi ayip biraz acik olacak ama zorla azicik gidebiliyorum tuvalete ikinamiyorumda malum hamilelik hem gaz siskinligi var hem ishal oldugum halde tuvalete gidememe birde mide agrisi.mahfoldum bebekte tam gkbek deliginn izhasinda onunda baskisi napacam sasirdimÇok ilginç ya birşey mi dokundu acaba ishalsin ya tuz kaybi çok olur bol bol su iç bir de bir kaşık türk kahvesine limon sık ye iyi gelir
İshal iken nasıl gidemiyorsun tuvalete sorun ne