- 7 Ekim 2020
- 3.022
- 4.137
- 133
- Konu Sahibi alllahvargamyok
Kullanmadım. Ama baya zorlandım. Haksızlıktır eklenince beni yordu. En güzeli çok zorlamadan ilacı almakAaaa yine şükür kısa sürmüş ilaç kullanmadanmı atlattınız acaba bu dönemi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmadım. Ama baya zorlandım. Haksızlıktır eklenince beni yordu. En güzeli çok zorlamadan ilacı almakAaaa yine şükür kısa sürmüş ilaç kullanmadanmı atlattınız acaba bu dönemi
18 eylulde 3.gun embriyosumuydu18 eylülde oldum son 7-8 gündür başlamış şiddetli bugün 6+1 im
Hayır canım 5. Gün18 eylulde 3.gun embriyosumuydu
Dokuzuncu haftada( 2 aylıkken) basladıMerhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar![]()
Senden 1 gün önceyim sadece bende 17 eylul 5.günHayır canım 5. Gün
Sağlıkla kucağımıza alalım kalbi için ne zaman gideceksinizSenden 1 gün önceyim sadece bende 17 eylul 5.gün
Aaa süper sizin geç başlayıp erkenden kesilmiş darısı başımaDokuzuncu haftada( 2 aylıkken) basladı
4 bucuk aylıkken bıttı
Aslında Cok zor bı surectı aşırı uzun geldı banaAaa süper sizin geç başlayıp erkenden kesilmiş darısı başıma![]()
24 unde gidecemSağlıkla kucağımıza alalım kalbi için ne zaman gideceksiniz
Etkilimi prilam bizimkiler çok pimpirikli yok çek bulantıyı ilaç içme tüp bebek olduğu için banada saçma geliyor bu ne alaka neden kendime eziyet ettireyim diyorum anlaöadım7. Haftada başladım prilam tek içiyordum ama sabah iyiydik aksam zorluyordu sabahta içmeye başladım 16. Haftamdayim 2 gündür sabahları içmiyorum ama geceleri içiyorum sabah bulantisi fena oluyor
Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun siz neden ilaç almıyorsunuz ben istedeceğim sorup dayanılmıyor bence yaBen de 8.haftadayım 2 haftadır acayip bulanıyor. Yoğun yemektense parça parça yiyorum ama olur olmadık şeylere bulanıyor. Geçen gün yeni basılmış fotokopiye bulandı mesela. Arada sakız çiğneyince bulantı gidiyor. Yağsız gevrek ve muz rahatlatıyor. Ama haftada bir gün anca yumurta yiyebiliyorum
Yani hamilelikte bulantı olan bişey. Yemeden içmeden kesilmediğim için ilaçsız idare etmeye çalışıyorum. Bol su içiyorum arada atıştırıyorum o yüzden o kadar zorlamıyor. Sadece yoğun kokular bulantımı artırıyor.Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun siz neden ilaç almıyorsunuz ben istedeceğim sorup dayanılmıyor bence ya
Canım sen Kıbrıs’ta mı yapmıştın tüp bebekMerhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar![]()
Evet canımCanım sen Kıbrıs’ta mı yapmıştın tüp bebek
Bende yemeden kesilmedim yani tabi ilki kadar yemiyorum herşeyi ama yinede dayanamıyorum gbi oluyorum iradenize hayran kaldımYani hamilelikte bulantı olan bişey. Yemeden içmeden kesilmediğim için ilaçsız idare etmeye çalışıyorum. Bol su içiyorum arada atıştırıyorum o yüzden o kadar zorlamıyor. Sadece yoğun kokular bulantımı artırıyor.
Kalan embyolarmıydı yoksa tekrardan mı toplattın ilki düşük oldu değil mi hangi merkezde yaptırmıştın senEvet canım