• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı Kaç haftada başlayıp btti kızlar ?

Benimde 6. Haftada başladı şuan 11+4 teyim aşırı derecede bulantım oluyor doktorum zofer diye bir ilac verdi günde bir tane ondan kullanıyorum çok olmasada kesiyor
Canım buradaki arkadaşlar zoferin etkili ve ağır bir ilaç olduğunu yazmıştı okudum inşallah bir an önce geçer ben som 1 haftadır geberiyorum daha yeni birde 😵‍💫

Merhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar 😕
Ben de benzer durumdayım. Sadece bulantı hissiyatım var ve günlerim zor geçiyor. Bazen iyi hissediyorum bazen kötü. Kraker, leblebi, tuzlu ve ekşi şeyler iyi geliyor. Doktorum şiddetlenirse haber vermemi söyledi, sanırım ilaç yazacak. Forumlara bakıyorum kimisinin uzun kimisinin kısa sürmüş. Çok değişken bir durum😕

Etkilimi prilam bizimkiler çok pimpirikli yok çek bulantıyı ilaç içme tüp bebek olduğu için banada saçma geliyor bu ne alaka neden kendime eziyet ettireyim diyorum anlaöadım
Kesinlikle etkili bende başta dayanirim gün içinde nolucak diyordum ama yediğin yemek zehir oluyor su bile icemiyorsun bebeğe daha büyük zarar kendine eziyet etme hiç bana drum 4e kadar içebilirsin bile dedi yani zararlı olsa vermez tek doktorda değil tup bebek drum dahil 3 Dr onerisiydi

13. haftada başladı koku hassasiyetim tavandı kendi mutfağım bile iğrenç kokuyo gibi geliyodu öğüre öğüre yemek yapıyodum kusma yoktu öğürme vardı. prizin yazmıştı doktorum kullandım eh işte %50 iyi geldi ilk haftalar düzenli kullandım sonra bulantım azalınca sallaya sallaya 18. haftaya kadar kullandım kutu bitince devam etmedim zaten tamamiyle geçmişti artık. şimdi 38deyim bi haftadır yeniden bulantı başladı ama şuan anlık geliyor geldiği gibi kusuyorum geçiyor🥹 bebek ayaklarıyla midemi itiyomuş o yüzden dedi doktorum. bir şekilde geçecek yani bence midenizi boş bırakmayın azar azar bir şeyler atıştırın sürekli. bir de yastığınız yüksek olsun

Back
X