- Konu Sahibi tuanailayda
-
kızlar birde beni bazen çok fena bir şekilde ateş basıyo normalde çok üşüyen bir insandım ama şimdi aksine kalın kazak giyinemyorum bazen askılı badiyle dolaştığım bile oluyo evde özellikle ayaklarım çok yanıyo böyle bişey oluyomu sizede?
canım çokk ıyı anlıyorum insallah gecer benım doktorum bana sadece serum veriyordu arada zaten 5.ayda benım hemen kesildi inan suyu bıle kasıkla içiyordum kana kana içemıyordum mıdem çok bulanıyordu süreklı kusuyordum insallah gecer tatlımmerhaba
ben 9 haftalık gebeyim mide bulantsından dolayı pek bişey yiyemiyorum özellikle et,tavuk, yumurta ve yoğurttan tiksiniyorum bunlrı görmeye bile tahammül edemiyorumsüt ürünlerinden sadece kaşar ve beyaz peynir yiyebiliorum tek rahat yediğim şey meyve napıcam bilmiyorum bbeğimi besleyemicem gelişmeyecek diye çok korkuyorum.napabilirim ben öneride bulunun lütfen...
canım çokk ıyı anlıyorum insallah gecer benım doktorum bana sadece serum veriyordu arada zaten 5.ayda benım hemen kesildi inan suyu bıle kasıkla içiyordum kana kana içemıyordum mıdem çok bulanıyordu süreklı kusuyordum insallah gecer tatlım
öncelikle hepinizin evlatları hayırlı olur insallah allah bağışlasın mıde bulantısına gelince sizleri okk ıyı anlıyorum ben ikizlerime hamıleyken tam 5 ay gece gunduz kustum asla abartmıyorum sabah,kuşluk vaktı,öğle,ıkındı,akşam ve uyumadan önce ha bır de gece anıden kalkıp tvalete zor yetişiyordum kaç defa serum yedim bunun için yemınle artık kusmaktan boğazım tahriş olmustu hep kan gelıyordu resmen yırtılmısıtı boğazım içim dışıma çıkmıştı hamd olsun 5.aydan sonra geçti anca ara ara kusmalarım vardı mesela 15 de 1 falan çokk fenaydı ben 3.çocuğumu düşünüyorum da işte bu kusmalar var ya benı çokk düşündürüyor ya cesaretım kırılıyor ınanın çokk fena bı durum kızlar
bende de aynen oyle
ağrı gibi bir yerde yaşıyorum düşünün şuan kar boran ama ben sanki antalyada yaşıyorum gibi :)
Gecmis olsun canım ilk 4 ay bende boyleydim 11 kilo vermiştim Dr biraz daha böyle devam ederse bebeği almamız gerekiyor demişti çok zor bı dönemdi benim için benim Dr um zencefil ve balı önerdi ve ben kendimi öyle toparladım tavsiye ederim süper bı karışım ne zaman icsem anında keserdi bebeğine ve sana saglık diliyorum canım Allah yardımcın olsun
ağrıda ve yanmak:) ilk defa bir kışta üşüyomusunuzdur heralde :)))bebiş kaç haftalık
on haftalık bebeğim
cidden de dediğin gibi ağrı da yanıyorum komik
ki normalde donarım ben
büyük konuşmuyorum ama ağrıda bir daha bebek düşünmüyorum
tayinimiz çıksın ondan sonra :) hayırlısıyla
benim bebğimde 10 haftalık sanırım ateş basmalar falan biraz aynı şeyleri yaşıyoruz cinsiyet olarak ne hissediyosun ?hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzden geçen olur :)))
ben kız gibi hissediyorum ama erkek diyorlar herkes bakalım hayırlısı olsun
sen ne düşünüyorsun
ben her ne kadar kız diye diretsemde erkek hissediyorum çevremdeki herkeste erkek dyo belkide bundan etkilendim bilmiyorumda erkek geçiyo içimden :)
artık hayırlı evlatlar olsunlarda cok da dert değil :)
sağ salim kucağımıza alalım insallah
Gecmis olsun canım ilk 4 ay bende boyleydim 11 kilo vermiştim Dr biraz daha böyle devam ederse bebeği almamız gerekiyor demişti çok zor bı dönemdi benim için benim Dr um zencefil ve balı önerdi ve ben kendimi öyle toparladım tavsiye ederim süper bı karışım ne zaman icsem anında keserdi bebeğine ve sana saglık diliyorum canım Allah yardımcın olsun
ben de ballı zencefil kullanıyorumç sabahları okula giderken. tabi bide ilaç. gün boyu az da olsa rahatlatıyor ama eve adım atar atmaz kusuyorum(((
zamanı gelince kendiliğinden geçiyor bulantılar ilaç falan fayda etmiyor hiç
ben de ballı zencefil kullanıyorumç sabahları okula giderken. tabi bide ilaç. gün boyu az da olsa rahatlatıyor ama eve adım atar atmaz kusuyorum(((
vildan benim biraz bulantılarım azaldı biliyomusun son bir haftadır çok olmuyo şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?