- Konu Sahibi tuanailayda
-
benim hala devam ediyormaşallah size....bu gün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik Kız'mış , prensesimiz gelecek inşallah :)
benimde azaldı cidden
mutfaga adım atamıyordum normalde
şimdi yemek bile yapabiliyorum
ara ara bazen bazı şeylerden tiksiniyorum ama buna da çok şükür ilk hallerimi düşününce
benim hala devam ediyormaşallah size....bu gün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik Kız'mış , prensesimiz gelecek inşallah :)
bende son bir haftadır biraz rahatlamıştım ama bugün berbat bir gündü akşama kadar kafamı kaldıramadım gözlerim kararıyodu midem bulanıyodu tekrar bir daha böyle bişey yaşamm inşallah
arada vuruyor ya zaten tamamen geçmiyor
ama buna da sükür ya ilk hallerimize göre olsun napalım :)
tabi bunada şükür ya inşallah 3 aydan sonra tekrar rahat rahat yemek yemeye başlarız :)yarın doktora gidicem bakalm konuşucam doktorla et falan yiyemiyorum bir zararı varmıymış sorcam inşallah bebiş iyi gelişir ya çok endişeliyim
gelişir korkma
çok kafana takarsan daha kötü olur
et yiyemiyorsan etteki proteine mukabil başka gıdaları araştır
ona göre dengeyi koru bana göre
ama tek çaresi bu bulantıların sadece zaman...
bende son bir haftadır biraz rahatlamıştım ama bugün berbat bir gündü akşama kadar kafamı kaldıramadım gözlerim kararıyodu midem bulanıyodu tekrar bir daha böyle bişey yaşamm inşallah
selam kızlar ben bugün doktora gittim kontrlüm vardı Allah'a şükür bebişim iyi ense kalınlığını ölçttü doktorum normal gözüküyo dedi ikili testide gittiğim hastanede yapmıyolarmış başka hastaneye gidip yaptırmam gerekiyo aklımda kalmasın diye gidicem bakalm cinsiyet söylemedi fotosunu verdi bacaklarını açmış yatıyomuş keşke cinsiyeti belli olsaydı görürüdük ozaman :)çok mutluyum ya iyi haber almak süper bişey :)))))
gözünaydın olsun canım çok mutlu oldum benimde p.tesi kontrolüm var bakalım artık insallah bir sorun cıkmaz bende de
inşallah çıkmaz canım sende hayırlı haberler alırsın bugün ikili test için gittim çarşamba alıcam sonucu ultrsynda sordum doktora gelişimi iyi dedi inşallh herşey güzel gider :)
insallah iyi olur Allah evlatlarımızla ssınamasın
benim mide bulantılarım arttı yine tam azaldı derken
kusmuyorum ama yine herseyden bulanıyor
çok geçmiş olsun canım ben iyiyym Allah'a çok şükür et falan yapmadığım sürece bulanmyorum inşallah geçer seninkide ikili testi yaptırdınmı
ben de etten cok tiksindim ama süper yeşil mercimek aşeriyorum :)
p.tesi kontrole gittim bebek iyidi cok şükür
kesin değil ama bi ihtimal erkek dedi doktorum
ense kalınlığını ölçtü burnuna falan baktı gayet saglıklı dedi ikili teste gerek duymadım acıkcası
çok sevindim senin adına canım benim herzaman iyi olur inşallah bebişlerin sağlığı bende yaptırdım ikili testi Allah'a şükür sağlıklı dedi doktor bebeğimin hareketlerini falan gördüm çok mutlu oldum doktor bana söylemedi söylemiyoruz cinsiyeti dedi meraaktan çatlıcam :)haraketlerini ben okadar hissetmiyorum ultrsyonda çok harektliydi ama ben hissetmiyorum neden acaba ?
Bnde hic birsey yiyemiyrm4 gunde 3 kilo verdim .iyice acim.ama bebegin beslenmesiyle bir sorun olmaz.ogluma 15 kilo vermistim hamileyken yinede 3kilo270gr dogumustu.ama tabi bulanti gecene kdr biraz zor oluyr bn 9 ay kustum hem kizima hem ogluma simdi3 bebis v son bebis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?