Mide kazinmasindan olecegim yardimmm :(((

kedilereasigim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
54
66
3
28
8 haftalık hamileyim mide kazinmasindan olecegim birşeyler yiyorum geçiyor gibi oluyor 2 dakika sonra yine aynı bulantidan zaten doğru dürüst yemek yiyemiyorum yemeyince daha da artıyor aşırı kaziniyor 7/24 napacagimi bilmiyorum artık nolur bir fikir verinnn

8 haftalık hamileyim mide kazinmasindan olecegim birşeyler yiyorum geçiyor gibi oluyor 2 dakika sonra yine aynı bulantidan zaten doğru dürüst yemek yiyemiyorum yemeyince daha da artıyor aşırı kaziniyor 7/24 napacagimi bilmiyorum artık nolur bir fikir verinnn
6-9 hafta arası ben de aynıydım. Bulantı, kusma vardı, aşırı ekmek yemeyle bastırmaya çalıştım. Geçmiyor malesef. Prilam içerek biraz hafifletbilirsiniz. Zor süreç üç ayı doldurmak üzeredeyim, hala çok da iyi değilim.

Ah ah son bir ay sabırrrrr geçecek🤒
Sürekli elinin altında süt ayran çubuk kraker leblebi olacak maalesef 🤣 ama kalıcı çözüm yok…

Kızlar bu bioil ı yaz günü nasıl kullanacağız ya. Vıcık vıcık. Banyodan banyoya kullansak olur mu ki bu aylar? Bacaklarıma sürsem, evde şort giyiyorum malum, her yer yağ olacak. Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.

6-9 hafta arası ben de aynıydım. Bulantı, kusma vardı, aşırı ekmek yemeyle bastırmaya çalıştım. Geçmiyor malesef. Prilam içerek biraz hafifletbilirsiniz. Zor süreç üç ayı doldurmak üzeredeyim, hala çok da iyi değilim.
Prilam içiyorum Doktor verdi ama bana mısın demiyor mahfoluyorum sadece uyurken rahatım :(

Prilam içiyorum Doktor verdi ama bana mısın demiyor mahfoluyorum sadece uyurken rahatım :KK43:
canım seni çok iyi anlıyorum bak biz de çektik hala da çekiyoruz mecbur. hafif azalsa da devam ediyor bulantılarımız. kendini hiç strese sokma canının istediğini ye, su içmek daha önemli diyor doktorlar hep. prilam az da olsa işe yarıyor düzenli kullan. 12 den sonra azalmaya başlayacak, 14-15 gibi de iyice azalacak deniyor çok araştırdım. buraya grafiğini de bırakayım bilimsel şeyler beni rahatlatıyor seni de rahatlatır belki 🙏🏻 bu yolda yalnız değilsin çook daha kötü atlatanları düşün sonucuna odaklan 🙏🏻
IMG_7564.webp

canım seni çok iyi anlıyorum bak biz de çektik hala da çekiyoruz mecbur. hafif azalsa da devam ediyor bulantılarımız. kendini hiç strese sokma canının istediğini ye, su içmek daha önemli diyor doktorlar hep. prilam az da olsa işe yarıyor düzenli kullan. 12 den sonra azalmaya başlayacak, 14-15 gibi de iyice azalacak deniyor çok araştırdım. buraya grafiğini de bırakayım bilimsel şeyler beni rahatlatıyor seni de rahatlatır belki 🙏🏻 bu yolda yalnız değilsin çook daha kötü atlatanları düşün sonucuna odaklan 🙏🏻Eki Görüntüle 3440733
Çok teşekkür ederim yorumunuz için prilam kullanıyorum daha henüz yeni basladim iki gün oldu inşallah git gide azalir yoksa delirmek uzereyim sürekli kaziniyor bulanıyor mahfoldum rabbim bu durumu yaşayan herkese sabır versin inşallah dediğiniz gibi zamanla azalır bu durum 😑

Back
X