• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide şikayeti (Lütfen bakar mısınız)

Lale0102

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
5
1
1
26
Merhabalar benim uzun süredir midemle ilgili problemlerim var. Bunlar çok yoğun bir şekilde oluyor geğirme isteği ve mideme bir şey oturmuş gibi bir hissiyat var. Dün ilk defa sırt ağrısı olarak vurdu ve midem duvar gibi sertleşti doktora gidiyorum ama kullandığım ilaçlardan başka ilaçlar önermediler ve bu ilaçlarda saç dökülmesi yapıyor. Cidden ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum lütfen bu şikayetleri daha önce yaşayıp ama atlatmış biri varsa ne yaptığını ve nasıl atlattığını yazabilir mi ? Doktorum verdiği ilaçlar anlık bir rahatlama sağlıyor günü kurtarmaktan başka bir işe yaramıyor.

Endoskopi oldunuzmu hiç safra kesenize bakıldımı arkadaşımın şikayetleri sizin gibiydi safra kesesinde taş varmış o hep midesi sanıyordu genem cerrahi bölümüne gidiniz

Endoskopi yaptırın bende gastrit ve reflü çıktı baharat kullanmamaya çalışıyorum rahatlatıyor asitli içecek ve yiyeceklerden uzak duruyorum tek başına ilaç tedavisi yeterli olmayabiliyor

Komşumda safra kesesi var aynı sizin dediğiniz gibi kadın sırt ağrılarından mide agrılarından baygınlıklar geçirecek duruma gelıyor

Endoskopi yaptırın bende gastrit ve reflü çıktı baharat kullanmamaya çalışıyorum rahatlatıyor asitli içecek ve yiyeceklerden uzak duruyorum tek başına ilaç tedavisi yeterli olmayabiliyor

Komşumda safra kesesi var aynı sizin dediğiniz gibi kadın sırt ağrılarından mide agrılarından baygınlıklar geçirecek duruma gelıyor
Endoskopi yaptırdım doktorum aşırı ilgisizdi hatta endoskopi kayıtlarını tutmamış diğer doktorum sorduğunda bulamadı sistemden. Bir daha endoskopi için gün aldım ama Eylüle verdi ve artık çok yoruyor bu şikayetler şimdi safra kesesi belirtilerine baktım cidden aynı şikayetler var acaba benim safra kesemle ilgili bir durum mu bu Çünkü belirtilerin hepsi var

Endoskopi yaptırdım doktorum aşırı ilgisizdi hatta endoskopi kayıtlarını tutmamış diğer doktorum sorduğunda bulamadı sistemden. Bir daha endoskopi için gün aldım ama Eylüle verdi ve artık çok yoruyor bu şikayetler şimdi safra kesesi belirtilerine baktım cidden aynı şikayetler var acaba benim safra kesemle ilgili bir durum mu bu Çünkü belirtilerin hepsi var
Olabilir de olmayabilirde endoskopi sonuçlarınızı nasıl kaybederler sacmalıga bak.

Siz bide safraya baktırın

Endoskopi oldunuzmu hiç safra kesenize bakıldımı arkadaşımın şikayetleri sizin gibiydi safra kesesinde taş varmış o hep midesi sanıyordu genem cerrahi bölümüne gidiniz
Endoskopi yaptırdım ama doktorumla bizzat ben değil annem görüşmüş strestendir demiş reflü gastrit vs yok demiş ama ben bunu 2 yıl oldu çekiyorum ama şu ara dayanılmayacak oldu ve başka bir doktora gittim sistemden endoskopi kaydıma baktı sisteme girilmemiş bile tekrar endoskopi olmam için Eylüle verdi. Yorumlarda başka biri daha safra kesesine baktırın demiş bende biraz araştırdım bendede benzer şikayetler var bende randevu aldım safra kesesi için danışacağım

Gaviscon double action yemeklerden sonra. Antepsin gece yatmadan aç karnına
Sabah uyanınca da suyla karışık 1-2 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı. Bir şeyiniz kalmaz

Back
X