midem bulaniyor cok fenayim

hatupek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
85
9
16
Kocaeli
6 haftalik hamileyim cok kotuyum surekli midem bulaniyor yerimden kalkamiyorum.ilac da iciyorum bi fayda etmedi hastanelik oldum biraz iyi gibi oldum ama gene bozuldum yemek pisiren komsulardan nefret ediyorum..ne yapıcağım yardım edin.....

merhabalar öncelikle allah yardımcın olsun arkadaşım, çok zor bir dönem..bende 26 haftalık hamileyim 6. haftadan yaklaşık 12-13. haftaya kadar aynı şekilde midem bulanıyordu,koku hassasiyetim vardı,moral olarak çok kötüydüm peynir ekmek,tuzlu kraker gibi ıvır zıvırla idare etmeye çalıştım ancak 3 kilo kaybettim ve günde 1 bardak su bile içemeyince doktorum serum taktı.çok iyi geldiğini söyleyemem ama en azından vücudum sıvı ihtiyacını karşılamış oldu..bu durumda yapılacak en iyi şeyin bir yakınının yanında kalmak olduğunu söyledi doktorum..annem yakında olduğu için 1 ay filan annemde kaldım..ortam değişikliği gerçekten çok iyi geldi.en azından düzenli ve az az beslenmeye başladım..mideni boş bırakmamak önemli bulantıyı hafifletiyor.meyve yiyordum yemeklerden azar azar yiyordum.koku yapacak herşeyden çamaşır, bulaşık,yemek,parfüm hepsinden uzak durmaya çalıştım (annem sağolsun tabii çok çok yardımcı oldu ).ha bir de bu günler geçecek sabret diyenleri boğmak istiyordum :) bir daha hiç eskisi gibi olmayacağım sanıyordum ama geçiyormuş :) biraz sabır ve mekan değişikliği öneririm diğer herşey bende pek işe yaramadı..inşallah zaman çabucak geçsin allah sabır versin..

Bende kayinvelidemde kalıyorum ama hic bir şey yiyemiyorum şuan gene hastanedeyim serumlar biraz da olsa iyi geliyor.morelmen cokmus durumdayim allaha dua ediyorum hep.ins bu günler cabuk geçer..ogurmekten gozlerim portledi

Allah yardim etsin kizlar meyve yiyin en azindan kati gidalar yiyin suyu yemekten sonra icmeyin ben 7 aya kdr suyu icemedim hep bulandirdi duzn bebegimin suyu azmis dimdi iciyorum ama gec kaldim kussanizda suyu cok icin aman sakin ihmal etmeyin yavrularin gelismedi icinmis

Ben de 4 ayıma kadar çektim midem geceleri bulanıyordu benim.SAbah değil.Sabah bulantıların da kraker ye yataktan hemen kalkma diyolar.ama mide almıyor ki .
Ben yemek de yemiyordum sadece kuru ekmek.Bide patatesi haşlayıp tuzla yiyordum o da iyi geliyordu.Hap da içtim ama geçirmedi.Çekicez yani 3--4 ay şimdi herşeyi yiyorum .şeker çıktı dr diyet verdı.ama çok uyamıyorum malesef?=( sabretcen bu zor günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…