Midem bulaniyor:S

demek ki kendi babası kvnize böyle davranıyordu , 70 yaşında adamın eski kafa olduğunu unutmayın
Allah yardımcınız olsun benim bile midem kalktı benim kp de hemen hemen böyle diyebilirim

eşinin hatrına sabret bari en azından o sana rica ediyormuş, anlayışlı bi eşin var. onlar gittikten sonra her yeri de kendi yıkıyormuş. görmemeye çalış bi süre napalım

İlk 4 satırı okuyunca midem kalktı. Allah sabır versin. Sende için almıyorsa yapma birşey, şuna bak siz kv nin burnundan çıkardığına birşey demiyorsunuz o yemeği beğenmeyip size makarna yaptırıyor. Allah yardımcınız olsun.

ay midem bulandı... 70ine gelmiş, adam olamayanı nasıl adam edersin. kafam karıştı...

otobüste de o tip yaşlı bi adam oturdu yanıma. 40 kere düşündüm eline peçete versem mi diye... iğrenç üstüme elini siler diye içim dışıma çıkmış şekilde oturdum...

Eşinizde gerçekten tuhafmış, burun karıştırıp oraya buraya sürmekle yaşlılığın ne alakası var, tuvaletten çıkınca şifona basmak için neyi görmek gerekiyor? Bir de hamileymişsin, onlara söylediniz mi bilmiyorum ama bence hiç söyleme, doğumuna falan da gelirlerse onların yaptıklarıyla mı uğraşacaksın bebeğinle mi.

Çocuk olsa yapmaz ya burnundan çıkardıklarını oraya buraya sürmek de ne demek?

Süreceği zaman ver eline peçete “baba bunu kullan” falan de.

Çekinme böyle şeylerden.

Eşiniz bunları görmüyor mu ne demek öyle bırakmak ayrıca eşiniz herhalde huylarını biliyordur evladı sonuçta uyarmıyor mu dikkat edin diye siz çıkarken hiç mi bunlara gitmediniz görmediniz. Bilmiyorum bana abartı geldi yani öyle tuvaleti bırakması pisliğini koltuklara sürmesi evde de böyleyse eşi nasıl çekiyor onu öyle pislik götürür evlerini yani eşinize söyleyin konuşsun.

Babasinin cok kirilgan oldugunu, soylerse alinacagini soyluyor esim de.

Keske barti olsa bende istemezdim boyle olmalarini, gittik tabiki ama o zaman farketmemistim heyecandan yada benim yani da yapmiyorladi. Hatta az once hapsirirken agzindan bisey firladi tam sofraya geliyordu koridorda gordum olayi ellerini yikamadan sofraya gelmeye calisti kvdem git ellerini yika pis evde de boyle yapiyosun gecen gu kavga ettim seni le diye soylene soylene yikatti.

Konuyu yarida biraktim igrenc bir durum koskoca adamin yaptiklari hic'te normal degil bence ne desemki bilemedim !

Esim irsey soylememe konusunda kararli gibi duruyor konusup ona da aileni istemiyorum dder gibi bir profil olusturmak istemiyorum. Ilk geldikleri aksam soyledim yapma boyle minik biliyorum ama dayan dedi, diyebilirim ki o oyle soyledikten sonra.

OKUYAMADIM BILE...

pıs ınsan pıstır ıster 7 yasında olsun ıster70

Ayyy nasil bisey demeden durabiliyosunuz ben kusardim oyle burnunu karistirirken girunce iyyyyy

ay Allah kolaylık versin.
benim bile midem kalktı okurken, çayım elimde kaldı

onlar gider gitmez eve temizlikçi al bir güzel şartlasın evi.

Konuyu yarida biraktim igrenc bir durum koskoca adamin yaptiklari hic'te normal degil bence ne desemki bilemedim !

Sagolun kizlar, siz bu durumla hic karsilasmayin insallah.

Bu kadar görgüsüz, saygısız olunmaz ki.
Hamile hamile uğraştırıyorlar sizi. Bir sifon çekmek çok mu zor?
Allah yardımcınız olsun ne diyim.
Cok sagolun, hayir hamile degilim onlar istiyorlar o yuzden oyle yazmistim.
Allahtan degilim zaten yoksa olurdum heralle.

Kv nin biraz anlayışlı olup eşinin peşinden bıraktıklarını temizlemesi lazım. Kız alışık değil genç zor gelir yadırgar diye düşünmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…