- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
demek ki kendi babası kvnize böyle davranıyordu , 70 yaşında adamın eski kafa olduğunu unutmayınArkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Simdi de muhtemelen hani nerde kahvalti diye soylenmeye baslayacak.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.
Sinirimden agliyorum ya nasil gecicek su 1 hafta.
Arkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.
Ya arabada otururken hemen gorecegi yere koyuyorum koltugun yanina ama evde oyle yapilir mi ki ayip olmasin sonra. Zaten dediginiz gibi dusunmuyor.
Hayir esim bisey demez kirmamak icin. Bana da haklisin hayatim ama biraz sik disini yasli onlar gormuyorlar, bilmiyorlar diyo. Diger geldiklerinde de gittikten sonra kanepeleri halilari tuvalet banyo her yeri esim silip temizliyor yoksa dayanamiyorum.
Çocuk olsa yapmaz ya burnundan çıkardıklarını oraya buraya sürmek de ne demek?Arkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Kayınpeder hangi mağaradan çıkma acaba? Resmen mide bulandırıcı.
Sagolun, bu konuda tek tesellim esim zaten o da uzerime gelse dayanamazdim.Gerçekten cok zor bir durum ama esiniz hic değilse kendisi temizliyor.bu da bir şükür sebebi. Allah kolaylık versin ikinize de..
ay okurken içim kalktı eşine söyle o uyarsın babasını
benim de ananem tuvalete gidince çok pis bırakırdı taharetlendiği ellerini yıkamadan çıkmak isterdi ama annem sürekli peşinde uyarırdı
yaşlılar anlamıyorlar
tek iş eşinize düşünüyor güzel bir dille uyarsın her seferinde
Keske barti olsa bende istemezdim boyle olmalarini, gittik tabiki ama o zaman farketmemistim heyecandan yada benim yani da yapmiyorladi. Hatta az once hapsirirken agzindan bisey firladi tam sofraya geliyordu koridorda gordum olayi ellerini yikamadan sofraya gelmeye calisti kvdem git ellerini yika pis evde de boyle yapiyosun gecen gu kavga ettim seni le diye soylene soylene yikatti.Eşiniz bunları görmüyor mu ne demek öyle bırakmak ayrıca eşiniz herhalde huylarını biliyordur evladı sonuçta uyarmıyor mu dikkat edin diye siz çıkarken hiç mi bunlara gitmediniz görmediniz. Bilmiyorum bana abartı geldi yani öyle tuvaleti bırakması pisliğini koltuklara sürmesi evde de böyleyse eşi nasıl çekiyor onu öyle pislik götürür evlerini yani eşinize söyleyin konuşsun.
başka sansın yok gibi canım. onun yaptığı ayıp değil sizin yaptığınız mı ayıp olacak...
boşver anlasınlar biraz. atamızdır saygımız var tabiki saygıda kusur etmeyiz ama bu kadar da olmazki...
o zaman 1 hafta boyunca hiç bişey yapma, deme o zaman kusuruma bakma nolur da sizin evde yemek bile yenmez...
sizi çok iyi anlıyorum sürekli tedirginsiniz bi koltuğa otursanız anam burda sümük var mıydı diye düşünüyorsunuzdur ya da tuvalete gittiğinizde o korkunç sahneyi görecek miyim diye sürekli bi tedirginlik..
cık cık cık olmaz bebeğim.
OKUYAMADIM BILE...
pıs ınsan pıstır ıster 7 yasında olsun ıster70
Ayyy nasil bisey demeden durabiliyosunuz ben kusardim oyle burnunu karistirirken girunce iyyyyy
ay Allah kolaylık versin.
benim bile midem kalktı okurken, çayım elimde kaldı
onlar gider gitmez eve temizlikçi al bir güzel şartlasın evi.
ay midem bulandı... 70ine gelmiş, adam olamayanı nasıl adam edersin. kafam karıştı...
otobüste de o tip yaşlı bi adam oturdu yanıma. 40 kere düşündüm eline peçete versem mi diye... iğrenç üstüme elini siler diye içim dışıma çıkmış şekilde oturdum...
Konuyu yarida biraktim igrenc bir durum koskoca adamin yaptiklari hic'te normal degil bence ne desemki bilemedim !
Cok sagolun, hayir hamile degilim onlar istiyorlar o yuzden oyle yazmistim.Bu kadar görgüsüz, saygısız olunmaz ki.
Hamile hamile uğraştırıyorlar sizi. Bir sifon çekmek çok mu zor?
Allah yardımcınız olsun ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?