Midem bulaniyor:S

İgrenc tek kelime ile... Oraya buraya sumuk surmek ne yaaa kac yasinda olursa olsun uyarilmasi gerek bence. Ben olsam asla katlanmazdim bu pislige...

tamam haklısınız mideniz bulanıyor ama eşinize bırakmanız bu durumları ne derece doğru.
siz böyle yaptıkça eşiniz iyice eziliyor.
sifonu çekin bir domestos döküp bekletin, şu banyo için olan hijyen spreylerinden edinin sıkın ve yıkayın.
ailesi gidince siz yapamasanız da bir yardımcı alıp yaptırın.
adam demek ki değişmiyor değişmeyecek, böyle gider.

inanın sizin yeriniz de olsam asla eşime bu durumu bile belli etmezdim konusunu dahi açmazdım.
koskoca insanları tek ayak üzerinde cezayamı kaldıracak?
nasıl gidip 'temiz ol karımın midesi bulanıyor' diyebilsin.
empati yapın.

bana çok iyi niyetli gelmediniz.

siz de bana çok ütopik ve midesiz geldiniz.

yapabildiğimi yapıyorum zaten ama bir yere kadar. tuvaleti yada banyoyu oyle bırakmak benim de işime gelmez sonuçta benim evim ama ya pamıyorum.

Esim ezilmiyor merak etmeyin o beni tanıdığı ve niyetimi bildiği için sorun etmiyor.

affedersiniz ama ben kpederim olduğu için böyle davranmıyorum, hassasım o konuda kim yapsa aynı şekilde davranırım.

siz de bana çok ütopik ve midesiz geldiniz.

yapabildiğimi yapıyorum zaten ama bir yere kadar. tuvaleti yada banyoyu oyle bırakmak benim de işime gelmez sonuçta benim evim ama ya pamıyorum.

kibledim sizi.

yazdılarımın kendinize olan kısmını gayet iyi almışsınız.
sanki kp yaptığınızı onayladım.

eşinizi ezmeyin utandırmayın anlamın da yazdım.

bunu anlamamanız kapasitenize bağlı.

iyi günler size.

ekleme yaptım, kibiniz sorun değil iyi günler.

Allah yardımcınız olsun büyük konuşmayayım da bende katlanamazdım sanırım

ekleme yaptım, kibiniz sorun değil iyi günler.
eklemenize istinaden;
benim de midem bulanır ve ben ki temizliğe aşırı takıntılıyım.
eşinizle aranızda ki durumu bilemeyiz ben konunun görünen kısmından yorum yaptım.

adam size karşı mahçup olmasın diye gayet içtendi yazım.
neyse, tekrar iyi günler.

teşekkürler.

Söylemesi kolay bizler için belki ama biraz sabredin. Geçici süreliğine gelmişler zaten. Anlattıklarınıza göre gerçekten tahammül edilemez ama neticede büyüğünüz, eşinizin babası ve yaşlı da. Söyleseniz yanlış anlaşılabilirsiniz ya da suçlu konumuna düşebilirsiniz. Sabredin. Ne güzel ki eşiniz yardımcı oluyormuş. Rabbim mükafatını verecektir. Allah yardımcınız olsun.

Ama konu sahibi haklı. Gayette iyi niyetli ki bozmamış yaşları büyük olduğu için ve eşine olan sevgisi/saygısından. Otobüste bile kokan insanlar için diyoruz ya bir diş fırçalamak temiz giyinmek çok mu zor diye ve rahatsız oluyoruz. Konu sahibi aynı evde yaşamak zorunda 1 hafta. İnsan tuvalete girince arkasına döner bakar, kendi yapamıyorsa eşine söylesin hanım bir bakıver tuvalete diye. İnsan temizlikçisine bile böyle bir manzara bırakmazken, gelinine neden bırakıyor. Gelininden utanması gerek net yani. Saygıdır bu başka birşey değil. Konu sahibi haklı dibine kadar. Bende rahatsız olurdum şahsen. Eşimde görse rahatsız olur. Kimse ortak kullanılan bir alanda böyle davranmamalı. Ha bu yaştan sonra öğretmek imkansız bu da bir gerçek. 1 hafta konu sahibi bununla yaşamak zorunda. Eşide annesini çekip kenara anne böyle böyle kıza ayıp oluyor ben utanıyorum , babamın arkasından gir bak diyemiyorsa temizlesin yani.

Tesekkür ederim Allah razı olsun.
esimden başka kimseye söylemem zaten yanlış anlamasınlar diye.

konu sahibi ile sorunu konuştuk ama mesajımı alıntı yaptınız cevap vereyim.

tabi ki zaten hak verici konuştum, burada konu sahibi gerçekten dibine kadar haklı.
eşinin durumunu mahcubiyetini düşünerek yazdım.

pis insana benim de tahammülüm yok, belirttim bu konuda acayip takıntılıyım.

eşiyle arasında sorun olmasın yarın öbürgün konu sahibine çıkışmasın 'ailemden tiksindin' falan gibisinden.

eşi belkide çok iyi niyetli bilemem ki, ben fikirlerimi sundum.

kim nasıl isterse tavrını öyle koyar evinde ortaya.

Siz iyi niyetli değil gibi bir ibare kullandınız cünlenizin içinde, ondan yaptım bu yorumu ben, yoksa hepimiz mutabıkız temizlik konusunda. Ben iyi niyetli buldum, çoook zor insanın evinde bunca şeye susabilmesi. Gayette susmuş ve 1 hafta nasıl sabrederim babında cevapları.
Neyse siz aranızda halletmişsiniz, daha uzatmama gerek yok.

Ayyy çok üzüldüm ya. Unutkanlıktan dolayı olsa anlanılabilir ama bence uyarın. Başkasının evinde de yapar rezalet ya. Açık açık söylerdim ben herhalde "baba burnunu koltuğa yapıştıralım daha kolay olur" diye. Terbiyesizliktir resmen bu ya. Öyyyk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…