Midem bulaniyor:S

Demiyor fakat onlarin yaninda oturmamama laf ettirmiyor. Ders calismasi gerekiyor yaninizda duramazsurekli mazur gorun diyor.

her yemege oturdugunuzda akliniza konumu getirin.

Demiyor fakat onlarin yaninda oturmamama laf ettirmiyor. Ders calismasi gerekiyor yaninizda duramazsurekli mazur gorun diyor.

her yemege oturdugunuzda akliniza konumu getirin.
yaktın beni minikpiranha sayende diyetim daha hızlı ilerleyecek midem şiş okuduğumdan beri

çok zor canım ama sabretmeye devam etmelisin..öncelikle yaşlı hasta ve eşinin babası..kaldıki eşinde anlıyor seni..umarım 1 hafta çabuk geçer..aslında kayınvaliden birazda olsa eşinin huyunu bilip arkasından toplaması lazım ama yapmıyor galiba..sen görevini layıkıyla yerine getiriyorsun vijdanın rahat..sayılı gün çabuk geçer.

Çocuk olsa yapmaz ya burnundan çıkardıklarını oraya buraya sürmek de ne demek?

Süreceği zaman ver eline peçete “baba bunu kullan” falan de.

Çekinme böyle şeylerden.

Surerken gormuyorum da o kalktiktan sonra mesela salonu supurecektim koltugu cektim baktim oturdugu yerin ( televizyon izlemek icin en uygun yer ve hep orda oturur.)arkasi hep sumuk

Kv nin biraz anlayışlı olup eşinin peşinden bıraktıklarını temizlemesi lazım. Kız alışık değil genç zor gelir yadırgar diye düşünmesi lazım.

Kvalidem aslinda dinc bir kadin ama yillardir temizlik yapmiyor kizi gelinleri ve kocaman kiz torunlari var gelinleri ust katta kizi da karsi apartmanda oturuyor. Ona hic temizlik yaptirmadiklarindan elini bir seye surmuyor.

Kvalidem aslinda dinc bir kadin ama yillardir temizlik yapmiyor kizi gelinleri ve kocaman kiz torunlari var gelinleri ust katta kizi da karsi apartmanda oturuyor. Ona hic temizlik yaptirmadiklarindan elini bir seye surmuyor.
tuvaleti bıraksan ağanın pohunun üstüne pohu yapıp çıkacak yani abuuuv

Ben şuan sizden çok eşinizin durumuna üzüldüm. Kim babasının bu şekilde olmasını, hele karısının bunlara şahit olmasını ister ki. Çok utanıyordur eminim.. Size de Allah sabır versin çok zor bir durum inanın. Ama ben olsam sanırım ben de sesimi çıkarmazdım. Gidene kadar susar gittikten sonra ben yapamıyorsam bir temizlikçi falan çağırırdım herhalde. Eşinize de çok belli etmeyin bence, çok yüklenmeyin. Babasının bu şekilde olması bir de yüzüne vurulması ciddi özgüven eksikliğine, kendini değersiz hissetmesine ve psikolojik sorunlara neden olabilir.. Bak kalkıp babasının pisliklerini de temizlemiş. Ay bilmiyorum ben iğrenmekten çok üzüldüm ikinize de. Pf..

tuvaleti bıraksan ağanın pohunun üstüne pohu yapıp çıkacak yani abuuuv

Valla birakiyorum. Dun sabah benden once girmisti kapiyi acmamla ortmem bir oldu bende klozeti kullandim mecburen sonra hastaneye gittik ogleye kada islerini hallettim oradan ben kursa gittim bunlar eve geldiler.

aksam esimden yarjm saat kdar once geldim 5 gibi baktim vaziyet yine ayni esimi bekledim bende o yikayinca girebildim. Yani o dedigini zatenyapiyorlar.

bende bu sabah esimden sonra girdim hemen yine yikamisti yazik canima.

Çok zor bir durum gerçekten insan ne yapabilir ki bu durumda
önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi o zamanda üzülmüştüm
Allah sabır versin

Uzulmez mi ben anliyorum mahcubiyetini, babasi karsimizda uzum cekirdegini tukururken oyle bakti bana gulumsedim bende onemli degil gibisinden. Ama icte ice sinir oluyorum tabi.

Uzulmez mi ben anliyorum mahcubiyetini, babasi karsimizda uzum cekirdegini tukururken oyle bakti bana gulumsedim bende onemli degil gibisinden. Ama icte ice sinir oluyorum tabi.
Ne güzel hoşgörülü tavrınız. Babanı sorun etme sen mükemmel bir erkeksin, ben seninle gurur duyuyorum gibi cümleler söylerdim sizin yerinizde olsam. Zor bir durumdasınız sinirlenmemek elbet elde değil, sinirinizi tutabilmek eşinize yansıtmamak zor, onun durumu daha da zor.. Aman geçici süreç deyip susun en iyisi bu:)

çok yanlış ama yaptığı..evinde gelini kızı yapıyor olabilir..bu çok farklı bir durum..herkes düşünemiyor belliki...sen sabırlı ol..kendi babanın öyle olduğu düşün yapçak birşey yok malesef..

Sagolun tavsiyeleriniz icin gercekten rahatliyorum burada.

ıyk bu yaşlılıktan falan değil ne cahillik bu böyle.temizlik imandan gelir yahu.bişey olmaz siz heryere ıslak mendil peçete falan koyun.hatta önünüzde yaparken öyle peçete vereym koltuğa yapmayın lütfen deyin.küsersede küssün bu yüzden

Ayynen bunu dusunuyorum bende, eden bulur diye bir laf var ya yarinin ne getirecegi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…