- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Demiyor fakat onlarin yaninda oturmamama laf ettirmiyor. Ders calismasi gerekiyor yaninizda duramazsurekli mazur gorun diyor.adamın yaşlılığına vermeyin bu pislik gençliğinde de varmış Allah korusun bu tiplerden ama ana baba hakkı işte çekecen mecburen.bu arada diyet yapıyorum kahvaltımı yaparken okudum sanırım hayatıma çok büyük bir darben oldu konu sahibi.
ay Allah kolaylık versin.
benim bile midem kalktı okurken, çayım elimde kaldı
onlar gider gitmez eve temizlikçi al bir güzel şartlasın evi.
yaktın beni minikpiranha sayende diyetim daha hızlı ilerleyecek midem şiş okuduğumdan beriDemiyor fakat onlarin yaninda oturmamama laf ettirmiyor. Ders calismasi gerekiyor yaninizda duramazsurekli mazur gorun diyor.
her yemege oturdugunuzda akliniza konumu getirin.
Arkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Simdi de muhtemelen hani nerde kahvalti diye soylenmeye baslayacak.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.
Sinirimden agliyorum ya nasil gecicek su 1 hafta.
Çocuk olsa yapmaz ya burnundan çıkardıklarını oraya buraya sürmek de ne demek?
Süreceği zaman ver eline peçete “baba bunu kullan” falan de.
Çekinme böyle şeylerden.
Kv nin biraz anlayışlı olup eşinin peşinden bıraktıklarını temizlemesi lazım. Kız alışık değil genç zor gelir yadırgar diye düşünmesi lazım.
çok zor canım ama sabretmeye devam etmelisin..öncelikle yaşlı hasta ve eşinin babası..kaldıki eşinde anlıyor seni..umarım 1 hafta çabuk geçer..aslında kayınvaliden birazda olsa eşinin huyunu bilip arkasından toplaması lazım ama yapmıyor galiba..sen görevini layıkıyla yerine getiriyorsun vijdanın rahat..sayılı gün çabuk geçer.
Ay guldurdunuz beni her iste bir hayir vardir dddikleri bu olsa gerek. Serri bana hayri size oldu bu seferyaktın beni minikpiranha sayende diyetim daha hızlı ilerleyecek midem şiş okuduğumdan beri
tuvaleti bıraksan ağanın pohunun üstüne pohu yapıp çıkacak yani abuuuvKvalidem aslinda dinc bir kadin ama yillardir temizlik yapmiyor kizi gelinleri ve kocaman kiz torunlari var gelinleri ust katta kizi da karsi apartmanda oturuyor. Ona hic temizlik yaptirmadiklarindan elini bir seye surmuyor.
Ben şuan sizden çok eşinizin durumuna üzüldüm. Kim babasının bu şekilde olmasını, hele karısının bunlara şahit olmasını ister ki. Çok utanıyordur eminim.. Size de Allah sabır versin çok zor bir durum inanın. Ama ben olsam sanırım ben de sesimi çıkarmazdım. Gidene kadar susar gittikten sonra ben yapamıyorsam bir temizlikçi falan çağırırdım herhalde. Eşinize de çok belli etmeyin bence, çok yüklenmeyin. Babasının bu şekilde olması bir de yüzüne vurulması ciddi özgüven eksikliğine, kendini değersiz hissetmesine ve psikolojik sorunlara neden olabilir.. Bak kalkıp babasının pisliklerini de temizlemiş. Ay bilmiyorum ben iğrenmekten çok üzüldüm ikinize de. Pf..Arkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Simdi de muhtemelen hani nerde kahvalti diye soylenmeye baslayacak.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.
Sinirimden agliyorum ya nasil gecicek su 1 hafta.
tuvaleti bıraksan ağanın pohunun üstüne pohu yapıp çıkacak yani abuuuv
Ben şuan sizden çok eşinizin durumuna üzüldüm. Kim babasının bu şekilde olmasını, hele karısının bunlara şahit olmasını ister ki. Çok utanıyordur eminim.. Size de Allah sabır versin çok zor bir durum inanın. Ama ben olsam sanırım ben de sesimi çıkarmazdım. Gidene kadar susar gittikten sonra ben yapamıyorsam bir temizlikçi falan çağırırdım herhalde. Eşinize de çok belli etmeyin bence, çok yüklenmeyin. Babasının bu şekilde olması bir de yüzüne vurulması ciddi özgüven eksikliğine, kendini değersiz hissetmesine ve psikolojik sorunlara neden olabilir.. Bak kalkıp babasının pisliklerini de temizlemiş. Ay bilmiyorum ben iğrenmekten çok üzüldüm ikinize de. Pf..
Ne güzel hoşgörülü tavrınız. Babanı sorun etme sen mükemmel bir erkeksin, ben seninle gurur duyuyorum gibi cümleler söylerdim sizin yerinizde olsam. Zor bir durumdasınız sinirlenmemek elbet elde değil, sinirinizi tutabilmek eşinize yansıtmamak zor, onun durumu daha da zor.. Aman geçici süreç deyip susun en iyisi bu:)Uzulmez mi ben anliyorum mahcubiyetini, babasi karsimizda uzum cekirdegini tukururken oyle bakti bana gulumsedim bende onemli degil gibisinden. Ama icte ice sinir oluyorum tabi.
Kvalidem aslinda dinc bir kadin ama yillardir temizlik yapmiyor kizi gelinleri ve kocaman kiz torunlari var gelinleri ust katta kizi da karsi apartmanda oturuyor. Ona hic temizlik yaptirmadiklarindan elini bir seye surmuyor.
Ne güzel hoşgörülü tavrınız. Babanı sorun etme sen mükemmel bir erkeksin, ben seninle gurur duyuyorum gibi cümleler söylerdim sizin yerinizde olsam. Zor bir durumdasınız sinirlenmemek elbet elde değil, sinirinizi tutabilmek eşinize yansıtmamak zor, onun durumu daha da zor.. Aman geçici süreç deyip susun en iyisi bu:)
çok yanlış ama yaptığı..evinde gelini kızı yapıyor olabilir..bu çok farklı bir durum..herkes düşünemiyor belliki...sen sabırlı ol..kendi babanın öyle olduğu düşün yapçak birşey yok malesef..
Ayynen bunu dusunuyorum bende, eden bulur diye bir laf var ya yarinin ne getirecegi belli olmaz.
Çok özür dilerim yanlış anlamışım.Cok sagolun, hayir hamile degilim onlar istiyorlar o yuzden oyle yazmistim.
Allahtan degilim zaten yoksa olurdum heralle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?