Midesi bulanıyormuş

sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz

Deodorant kullanmanıza bile izin vermeyen bir adamın buna karışmayacağını nasıl düşündünüz ki? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bunu.

Ben sizi de tanımıyorum eşinizi de. Sadece buradaki konularınızı biliyorum.
Dar, göbeğinizi belli eden bir elbiseyi bana gösterip "sence bunu giysem eşim ne der" diye sorsanız direkt "çene yapar, kavga çıkarır" derim yani. Siz nasıl tanımıyorsunuz kaç yıllık kocanızı?

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin🥰sonrada o lafı dar giymeyin diye demiştir midesi bulandigi için değil erkeklerin anlatım şekli bazen çok kaba oluyor bosverin salamayın bile..ama niyetinin ne olduğunu ve ne için söylediğinin farkında olduğunuzu hamile bir kadının kalbini kırdığını anlatın belki biraz hassas davranır.

Yahu dar giymesen bile karnim
Kocaman cikiyor ortaya nasil sakliyim ben karnimi🤷🏻‍♀️ Evde istedigim gibi dolanirim esinin midesi bulanacagi yerine, karim evladimi tasiyor diye dusunse boyle dengesiz bi sekilde konusmazdi zaten.

Niye geri vites kesin onu anlamadım yani cidden benden midesi mi bulanmış nası bu kadar eminsiniz?
Mide bulandırıcı bi görüntüm olduğunu düşünmüyorum düğme kadar göbek deliğim henüz yok ve göbeği açık da dolaşmıyorum.ki öyle olsa bile mide bulandırıcı yada irite edici bişey olamaz karında bi can taşımak.bende yağlı selülitli bacakları açıp gezmeyi yada kat kat göbeğe bikini giymeyi doğru bulmuyorum ama hamilelik özellikle saklancak göz zevkini bozcak bi vücut kusuru değildir
Kocana saydırmaya gelmiştim de aşağı kalır yanın yok. Tencere kapak.

Eşinizin kıskanıyorum diyerek laf söylemesi sıkıntı değil, sizin görüntünüzden midesinin bulanıp bulamadığı sorunmus sizin için, öyle olmadığını söyleyince sorununuz çözülmüş.

Sizde ciddi estetik kaygınız vardı zaten, eşinizde sıktığınız parfüme kadar müdahale eden bir adam. Böyle şeyler yaşamanız sizin evliliğiniz de normal. Midesi bulanmadığına göre, dar giyme kıskanıyorum muhabbetlerine devam.

Canım benim eşim kesinlikle senin gibi davranırdı yani öyle demezdi ama karnımı göstermemi istemezdi göstersem kızardı ört karnını falan derdi zaten onun gibi de bende aynısını düşünüyorum
Eşin belki karnını örtmeni söylemiştir ya da bol giymeni istemiştir kırılmanı gayet iyi anlıyorum
iyide bunu midem bulandı diyerek değil de daha kibar bir dille söyleyebilirdi böyle insanları savunmayın lütfen

hamile-kadinin-sokaga-cikmasi-terbiyesizliktir_475773.jpeg

Hak veren kadınlar çıkmış, isimlerini not alıp göz ardı etmeyi düşünüyorum.

Eskidem kadinlar giyinmeyi biliodu annem bana hamileyken gayet de usturuplu giyinmis. Neyi özel ya kadinlarin çoğu doğurabilio zaten neyi kutsal neyi ayricalik bunun bu kadar tantanasini yapiosunuz? Gözümüze sokulmasi hos degil hos bi goruntu degil. Biraz örtünmekten ne zarar gelcek karsidaki insan rahatsizsa. Ifade edis sekli cok yanlis onu demiorum.
Annenizin usturuplu giyinmesi hamile olduğu gerçeğini değiştirmiş mi? Hani itici falandı hamile karnı? Herkesin doğurabiliyor olması bunun özel olmasını değiştirmez. Sizin için birisinin hamile olması pek bir anlam ifade etmiyor ama kendisi için çok özeldir. Eskiden kadınlar giyinmesini bilmiyordu, izin verileni giyiyordu. Şimdi isteyen öyle de giyinebilir kendi tercihidir ama herkes için böyledir bu, herkes istediği gibi giyinecek. Karşıdaki kişinin rahatsız olması durumunda yapacağı şey bellidir: bakmayacak. Sizin bazı şeyleri görmek istememe özgürlüğünüz olduğu gibi karşı tarafın da dilediği gibi giyinme/örtünme/düşünme özgürlüğü var. Siz hamileyken kapatırsınız (artık neyden rahatsız olunacaksa), bir diğerinin hoşuna gider karnını belli edeni giyer, resimli yazılı hamile kıyafetleri giyer bu kadar basit. İyy hamile karnı görmek istemiyorum falan demek kimsenin hakkı değildir. Önceki mesajımda da yazdım yine yazıyorum, rahatsız olan bakmasın.

Son düzenleme:
Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Hamilesin . Üzülmeni istemem ama. Kocan gerçek bı öküz. 51 kilo bı kadın ne kadar göbeği olabilir. Ben iki doğumda da 90 kilo doğuma gittim. Bı kere bıle eşim böyle bı cümle sarfetmedi. Ben kilo aldım diye canım sıkılıyordu. Eşim doğumdan sonra verirsin diyordu. Hamilelik bu nasıl sakliayacaksin ki göbeği

Bu saatten sonra ben senin yerinde olsam açardım göbeğimi öyle gezerdim he rahatsız mı oldu midesi mi bulandı kapı orda der kapıyı gösterirdim yazıklar olsun bee karnında ki kendi çocuğu ne kadar ayar oldum 🤬

sketch-1620075112359.webp

Nicki hamileolmak olanlar falan koşup gelmeye basladi ironisi kendinden menkul ahahahah ya siz deli misiniz düzgün giyinseniz ölür müsünüz :D

Ben karnım çıksa da şöyle evde salına salına yürüsem diye gün sayıyorum😬🐣 Ne kocalar var ya Rabbim..
Siz gene hamilesiniz şimdi hamile olsam da bebeğimi oturup kalkıp sevsem kocamın gözüne gözüne soksam 😁 çok bekletiyor çünkü 🤗 Rabb'im saglicakla kucağınıza olmayı nasip etsin 🙏❤️

Siz gene hamilesiniz şimdi hamile olsam da bebeğimi oturup kalkıp sevsem kocamın gözüne gözüne soksam 😁 çok bekletiyor çünkü 🤗 Rabb'im saglicakla kucağınıza olmayı nasip etsin 🙏❤️
Ben de çok bekledim canım, kimyasalım da oldu düşugum de malesef.. Ama sabrın sonu selamet, güzel günler yakındır sana da inşallah 😍 Duaların için çok teşekkür ederim ❤

Ben de çok bekledim canım, kimyasalım da oldu düşugum de malesef.. Ama sabrın sonu selamet, güzel günler yakındır sana da inşallah 😍 Duaların için çok teşekkür ederim ❤
Düşük yaptığınız zaman ki konunuzu hatırladım şimdi sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.

İnşallah, en yakın en hayırlı zamanda. Dua edeceğim sana 🌺
Allah razı olsun canım 🙏 Hamilelerin duası kabul olur derler duanizda yer verdiğiniz için teşekkür ederim . Şuan bu konunun üzerine eşim regl günümü sayıyordu son 1 hafta kaldı inşallah güzel haber alırız diyor 😍

Back
X