Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ve 5 senelik evliyim ve 3 aylık hamileyim meleğim bana beşinci yılımda geldi ilk bebeği düşündüğümüzde aylar geçiyo ve malesef kırmızılar geliyo her ay geçtikçe ümüdüm kayboldu streser girmeye başladım ve çocuk düşüneli 1,yılımız dolmuştu ve artık doktora gitmeye karar verdim bütün tahlillerim yapıldı sadece süt hormonum yüksek çıktı onunda neden olduğunu tahmin debiliyorum doktorumun dediği gibi strestendi ve 2 hafta dostineks isimli bir ilaç kullandım ve diğer ay tekrar gittim ve bütün testler temiz çıktı daha sonra doktor 5 6ay daha kendinize süre verindedi stres yapmadan herşey normal dedi ve 5 6 ay daha geçti ama hala meleğimiz yok iyice ümüdim kesildi ve artık neyapacağımı bilmiyorum kafayaı yemek üzereyken tekrar doktora gittk yine sorun yok rahim filmi çekeceğiz dediler ve 1 y daha bekledim ve eşime dedim sende gideceksin doktoraa ve eşim gitti ve sperm sayısı biraz düşük çıktı ve varikosel var dedi doktor ve eşim güvenmedi özel doktor diye devlete ve ssk ya gitti sayı düşüktü evet ama varikosel okadar ilerlememişti cocuk için problem yaratmaz dedi ve içimiz rahatladı ve eşme vitamin verdi eşim vitamine başladı ve ben artık ümüdimi yitirmiştim ve evliliğimizin 4,yılınA girdik hertaraftan soruyolar bebek yokmu artık çıldırdım desem yeridir ve eşimin sperm sayısı baya yükseldi benim filmimde temizdi bizimkisi sebebsiz inferitileydi artık çocuk istemekten de vazgeçtim kocadanda ayrılma planları yapmaya başlamıştımki kendi kafamdan ibrahim saraçoğlunu dinledim tv den ve ve uygulaya başladım adetimin ilk gününden başladımve 7 gün7.gün incir kürü kullandım 7,günün sonunda soğan kürüne başladım ve 15,gün kullandım ve mütiş yararını gördüm ve adetime iki gün kala test yaptım hamileyimşuan 14,haftalık hamileyim
canım ne güzel anlatmışsın sanki benim yaşadıklarım 6 yılıma girdim eşime de varikosel teşhisi koydu dr ve bugünew kadar sorunsuz olmadı ben kendim için özel bi dr gittim herşey normal görünürde sadece fsh hormonum biraz yüksek eşimse daha iiyi özel bi dr görünmek istiyo yani bu ayda yok bakalım bende bugün hastanede bebekleri görünce ağladım çünkü çokk özledim koklamayı hemde çokk utanmasam bişi demiceklerini bilsem bi kerecik koklayım dicektim ama............ neyse yani kısacası çok stresliyim çokkkkk yıllar geçtikcede artıyo kıs kardeşiminde hemen oldu hatta bi ay öncesi bi düdşükten sonra diyer ay oldu hatta yurtdışına doğumuna gittim bebek özlemi gidermek içiö yarınsa teyzesini görmeye geliyo bu günse bebek özlemi hakkında bi kitap yazma fikri geldi ancak olmayanlar çok anlar bizim gibileri SANIRIM BİRAZ SABIRR GEREK SABIR nolur bana ve benim gibilere du et bizide unutmaki bebeğine ve kendine çok ii bak ALLAHA EMANET OLUNN ..
canım ne güzel anlatmışsın sanki benim yaşadıklarım 6 yılıma girdim eşime de varikosel teşhisi koydu dr ve bugünew kadar sorunsuz olmadı ben kendim için özel bi dr gittim herşey normal görünürde sadece fsh hormonum biraz yüksek eşimse daha iiyi özel bi dr görünmek istiyo yani bu ayda yok bakalım bende bugün hastanede bebekleri görünce ağladım çünkü çokk özledim koklamayı hemde çokk utanmasam bişi demiceklerini bilsem bi kerecik koklayım dicektim ama............ neyse yani kısacası çok stresliyim çokkkkk yıllar geçtikcede artıyo kıs kardeşiminde hemen oldu hatta bi ay öncesi bi düdşükten sonra diyer ay oldu hatta yurtdışına doğumuna gittim bebek özlemi gidermek içiö yarınsa teyzesini görmeye geliyo bu günse bebek özlemi hakkında bi kitap yazma fikri geldi ancak olmayanlar çok anlar bizim gibileri SANIRIM BİRAZ SABIRR GEREK SABIR nolur bana ve benim gibilere du et bizide unutmaki bebeğine ve kendine çok ii bak ALLAHA EMANET OLUNN ..