- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
Duygularımıza tercüman olduğun için sonsuz teşekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygularımıza tercüman olduğun için sonsuz teşekkürler...
canım ben kendim ayarladım inciri 2 subardağı kaynayan suyun içine 8 tane inciri yıkayıp ikiye böldükten sonra kaynayan suya koydum ve sabah akşam taze olarak ılık birşekilde içtimcanım ya bende gıtdecem artık doktora cumartesı gunu adet gunum olmassa gıderım sogan kürünü duydumd ıncır kuru nasıl yapılıyor onu bılmıyorum
saol çok teşekkürlerMUTLUYUM 1111 canım çok tebrik ederim inşallah anneli babalı sağlıklı mutlu bi hayat sürersiniz bebeğinle rabbime emanet olun tekrar hayırlı olsuna.s.
teşekkür ederimtebrik ederim canım:)
Tebrikler canım Sağlıkla gelsin..
Bu kürün faydası neymiş peki?
mutluyum tebrikler. hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.
süpersin ... çok güzel bişey kendi kendine bişeylerin üstesinden gelmişsin ne mutlu sana .Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasipetsin.ben iki defa hamile kaldım fakat ikisindede kucğım boş döndüm eve ilki 14 haftalık düştü.ikincisi 30haftalık erken doğum oldu fakat ciğerleri gelişmediği için yaşamadı...çok kötü günler geçirdim ama alıştım artık ve tekrar hamile kalmayı düşünüyorum...mafoldumben
selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bende umudumu yitirdiğim anda hamile kaldım 2,5 yıl sonra oldu bir çok tedavi gördüm ama şimdi çok mutluyum
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MUTLYUM 1111
Canim ya bende aynen 5 yillik evliyim ve allahtan her aldim nefeste bir evlat sahbi olmayi diliyorum benzer problelmlerimiz var lutfen bana bu incir kuru ve sogan kuruyle ilgili daha detayli yazarmisin ansil olduna dair simdiden tessekurler....