midimi yitirdiim anda gelen mutluluum yani bebeim

canım ya bende gıtdecem artık doktora cumartesı gunu adet gunum olmassa gıderım sogan kürünü duydumd ıncır kuru nasıl yapılıyor onu bılmıyorum
canım ben kendim ayarladım inciri 2 subardağı kaynayan suyun içine 8 tane inciri yıkayıp ikiye böldükten sonra kaynayan suya koydum ve sabah akşam taze olarak ılık birşekilde içtim
MUTLUYUM 1111 canım çok tebrik ederim inşallah anneli babalı sağlıklı mutlu bi hayat sürersiniz bebeğinle rabbime emanet olun tekrar hayırlı olsun :nazar:a.s.
saol çok teşekkürler
tebrik ederim canım:)
teşekkür ederim
Tebrikler canım Sağlıkla gelsin..

Bu kürün faydası neymiş peki?

canım incir kürü yumurta sayısını arttırıyo soğan kürüne gelince rahmi temizliyo iltahapı söküyo kistleri eritiyor canım

bebekler2021rw8.jpg

süpersin ... çok güzel bişey kendi kendine bişeylerin üstesinden gelmişsin ne mutlu sana .Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasipetsin.ben iki defa hamile kaldım fakat ikisindede kucğım boş döndüm eve ilki 14 haftalık düştü.ikincisi 30haftalık erken doğum oldu fakat ciğerleri gelişmediği için yaşamadı...çok kötü günler geçirdim ama alıştım artık ve tekrar hamile kalmayı düşünüyorum...mafoldumben

süpersin ... çok güzel bişey kendi kendine bişeylerin üstesinden gelmişsin ne mutlu sana .Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasipetsin.ben iki defa hamile kaldım fakat ikisindede kucğım boş döndüm eve ilki 14 haftalık düştü.ikincisi 30haftalık erken doğum oldu fakat ciğerleri gelişmediği için yaşamadı...çok kötü günler geçirdim ama alıştım artık ve tekrar hamile kalmayı düşünüyorum...mafoldumben

ne diyrceğimi bilemiyorum ama bir yandanda sevinmöen gereken birşey var ve bu çok önemli hamile klabiliyorsun stress yapma işallah en kısa zamanda senin meleğinde gelir

mutluyum canım bu küre nasip olursa diğer ay başlıycam bu ay klomen kullandım kürüde bu ay yapsam zararı olurmu acaba heyecanlandırdı yazın beni canım belki bende küre kullandığım ay hamile kalırım rabbim sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah

amin canım klomenle kullanma klomende yumurta için incirde diğer ay kullanırsın ama işallah zamanı gelmiştir meleğinin

MUTLYUM 1111

Canim ya bende aynen 5 yillik evliyim ve allahtan her aldim nefeste bir evlat sahbi olmayi diliyorum benzer problelmlerimiz var lutfen bana bu incir kuru ve sogan kuruyle ilgili daha detayli yazarmisin ansil olduna dair simdiden tessekurler....

MUTLYUM 1111

Canim ya bende aynen 5 yillik evliyim ve allahtan her aldim nefeste bir evlat sahbi olmayi diliyorum benzer problelmlerimiz var lutfen bana bu incir kuru ve sogan kuruyle ilgili daha detayli yazarmisin ansil olduna dair simdiden tessekurler....

incir kürü
6-7 adet inciri yıkayalım ve ikiye bölelim daha sonra kaynamakta olan 2,5bardak suyun içine atıp kaynatalım ağzı kapalı olarak 4-6 dk arası
soğan kürü
hergün iki defa olmak üzere sabah akşam aç karınla kaynamakta olan 2,5 bardak suyun içine 1 adet orta boy soğanı 4 de bölerek koy 4-6 dk kaynat iç
ben atedim bittiği gün incire başladım 7 gün sabah akşam içtim 7 günün sonundada soğana başladın 15 gün içtim sabah akşam yaptığım bu umarım yardım edebilmişimdir

Back
X