fotolarına önceden bakmıştım ve bayıldım. bende can kopal'a ameliyat olmayı düşünüyorum canımm. Dünde bir arkadaşıma gösterecektim fotoları. Kendiside olmayı düşünüyo ameliyat:))
süper görünüyo sositososito....maşallah...değişim olsa da eminim pozitif yönde olur....gerçekten çok yakışmış...yüzünüz bir bütün olarak çok pozitif ve güzel...güle güle, iyi günlerde kullanın inşallah...sevgiyle:))
harika olmuş gerçekten önden de yandan da:dance:
3. gün fotosunda hiç bi morluk ve şişlik göremedm ben ogüne kadar geçti mi yoksa hiç olmadı mı acaba
Selam :)) Bence sadece estetik için bile olsa ameliyat olunur..İnsanın özgüvenine olumlu etkisi olacaksa bu psikolojisinide düzeltir :) Dolaylı olarak da sağlıkla ilgili iyi bir şey yapmış olacaksın...O mantıkla makyajda yapmamız lazım...Giyinmememizde....Bence Allah'ın gücüne gidecek en son konu budur...Kul hakkı yemedikten sonra....Tabi bu benim şahsi kanaatim...selam:)) mesaj sayım 50 olmadığından özelden mesaj yazamadım...Şu an İzmir'de olmadığım için doktorlarla görüşemedim..Ayrıca nefes alma sorunum olmadığı için yalnızca estetik kaygılarla bu ameliyatı olmak şımarıklık mı..Allah'ın gücüne gider mi acaba diyorum..yani hala karasızım:)) boshayallersmile Ama fotoğraflarınız gerçekten çok heveslendirdiyor beni..çok çok beğendim..alkisalkisalkis Ayrıca üniversite hastanelerini biliyorum ve bu ameliyatı üniversite hastanesinde olmayı pek istemiyorum..Bu yüzden Can Kopal aklımdaki öncelikli isim olmayı sürdürüyor..Can Bey ameliyatını Gazi'de yapıyordu değil mi? Bu hastanenin operasyon sonrası bakımı için pek olumlu şeyler duymamıştım..Siz memnun kalmış mıydınız?? Can Bey'in diğer hastaları ile görüşme şansınız da olmuş muydu? karar vermek hiç kolay değilmiş gerçekten
süper bir değişim olmuş:) yeni burnunuz cok yakışmış aynı zamanda da doğal olmuş güle güle kullanın:)
Selam :)) Bence sadece estetik için bile olsa ameliyat olunur..İnsanın özgüvenine olumlu etkisi olacaksa bu psikolojisinide düzeltir :) Dolaylı olarak da sağlıkla ilgili iyi bir şey yapmış olacaksın...O mantıkla makyajda yapmamız lazım...Giyinmememizde....Bence Allah'ın gücüne gidecek en son konu budur...Kul hakkı yemedikten sonra....Tabi bu benim şahsi kanaatim...
Gazi hastanesine gelince...Bildiğim kadarıyla Can bey orada yapıyor..bana söylediğinde bende hiç düşünmeden kabul ettim.Ve başka bir hastanede yapıp yapmadığını sormadım...10 yıl kadar önce oğlumun sünneti de orada olmuştu..Herhangi bir problem yaşamamıştık şükür...Ama 10 yıl sonra ameliyat için gittiğimde aklımda kalandanda daha iyi nitelikte bir hastane ve oda standardı ve güleryüzlü bir personel vardı ....Zaten normalde sanıyorum sabah olduğunuzda akşamüstü çıkıyorsunuz...Yani aslında hastane ve personeli çok da mühim değil...Ama ben akşam 19:00da girmiştim ameliyata...23:30 da yoğun bakıma 00:30 da odaya geldim...Ve her aşamada Can bey yanımızdaydı.....01:00 gibi yanımızdan ayrıldı...Gece boyuncada uyudum...Sabah erken saatte yine yanımızdaydı...Ve ilk pansumanı bizzat kendisi yaptı...Sabah 10 gibi de evime gelmiştim bile...:)
Oda temiz düzenli ve konforluydu...Personeli kapıda karşılanırken ameliyathaneye giderken ve dönerken birde hastaneden çıkarken gördüm...Olumsuz hiç bir izlenimim olmadı...
Can bey'in muayenehanesinde herseferinde bir kaç hastasıyla karşılaştım...Memnun olmayan yada şikayet için gelene rastlamadım....
Benim için Can Bey doğru dr. du..Bende bir olumsuzluk yaşanmadı...Umarım sende en doğrusunu bulur sorunsuzca halledersin :))
hangı doktora yaptrdnz acaba??bende gorebılırmym resmlerı..
aklıma takılanları ayrıntılı ve çok güzel açıklıyorsunuz..teşekkür ederim:)) ben 37 yaşındayım sevgili MiKaDo35..şu son 1 yıla kadar inanın hiç estetik olmayı düşünmemiştim..burnumun güzel olmadığını elbette biliyordum ama bu beni pek de rahatsız etmiyordu doğrusu..ipler nerede, ne zaman, nasıl koptu ben de bilmiyorum kaydirigubbakcemile3..sadece burnum zihnimi fazla meşgul etmeye başladı ve bundan çok rahatsızım..Kısmetse Ağustos'un ilk 2 haftası İzmir'de olucam..Can Bey'den telefonla mı , mail yoluyla mı randevu almam gerekiyor?? İleri bir tarih vermez umarım..Geldiğimde görüşebilmeyi istiyorum..açık yürekliliğiniz, yardım ve desteğiniz için çok teşekkür ederim:))
Canım :)) Ben 20 yıldan fazladır ameliyat düşünüyordum :))))Bu arada bende 40 yaşındayım :))) Can Bey cuma ve cumartesi günleri muayene ediyor..2-3 gün öncesinden randevu da alırsan yeterli olur sanırım.....
Ben dr. larla görüşürken soracaklarımı not almıştım ...Çünkü dr. u görünce heyecan ve korkudan hepsini unutuyordum..:))) Not almak işe yarıyor...
Umarım herşey gönlünce olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?