MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

mikado35 ben özel msj atamıyorum resimlerinize yrum da yapamıyorum siz resim ekledikçe bakıyorum su an.gözünüzdeki morluklar kaç günde geçti acaba?

mikado35 ben özel msj atamıyorum resimlerinize yrum da yapamıyorum siz resim ekledikçe bakıyorum su an.gözünüzdeki morluklar kaç günde geçti acaba?

3. gün en morluklar en üst seviyeye ulaşıyor...Ama ondan sonra aynı hızla yok olmaya başlıyor...Ancak bende morluk az oldu..Olan morluk ve şişlikte çoğuna göre çok hızlı geçti...Bunda Can Bey2in önerilerine harfiyen uyarak özellikle ilk 3 gün 20 dk buz koyup 20 dk buzsuz durma faslını uygulamam çok etkili oldu diye düşünüyorum...bunda sana kim bakacaksa ona büyük sorumluluk düşüyor...ilk 24 saat hiç uyumadan baktı refakatçim..11. gün de hafif makyajla kapanacak kadar yok olmuştu morluklarım...

çoğunlukla ya ertelemeyi düşünüyor ya da korkup vazgeçiyorum...ta ki albümünüze yeniden şööle bi göz atana kadar:)) sonra ben de bundan istiyorum diyorum zemuszemus
maşallah ben de herkesin kandilini kutluyorum..Berat'ınız mübarek olsun...Sevgiyle a.s.

:))) Benim eski halim çok çok kötüydü...Bu nedenle senin burnun eminim çok daha güzel olacaktır....Sizede keyfini çıkarmak kalacak :))
Mübarek gün Allah herkese her istediğini versin inşallah :))
yerimseniben sositososito

Merhaba,davet gönderirseniz ben de görmak istiyorum burnunuzu.ben pek beceremiyorum bu davet işlerini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…