Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar forumu aradım ama böyle bir konuya rastlamadım. Rica etsem mikroçipli tüp bebekle ilgili bilgisi olan arkadaşlar bu konuyla ilgili fikir verebilirmi? nedir ne değildir? şimdiden teşekkürler..
Tüp bebekte kullanılan bi yöntem canm. Daha kaliteli spermlerin seçilmesini sağlıyor. Acıbadem hastanelernde kullanılıyor. BiziM morfoloji sorunumuz var bu yöntemi kullandk hamile kaldım.
Ama malesef 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu sonrasında düşük yaptım. İlk tüp bebek deneyimimdi. Tekrar yapmayı düşünüyorz ama ben doğuda öğretmen old için yaz tatilini bekliyorum tedavi için
canim ilgilenip cevap verdigin icin tesekkur ederim.doktorum bu yontemi kullanacagini soyledi ama dogru duzgun bisey bulamadim.benim 2.denemem olacak.sorunda yok hersey normal ama maalesef hamile kalamadim hic.erkek sorununda kullaniliyo sanirim bu yontem.esimde bi sorun y9k ama sanirim riske atmamak icin bu yola giriyor doktorum.insallah seninde 2.denemende evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.
canim ilgilenip cevap verdigin icin tesekkur ederim.doktorum bu yontemi kullanacagini soyledi ama dogru duzgun bisey bulamadim.benim 2.denemem olacak.sorunda yok hersey normal ama maalesef hamile kalamadim hic.erkek sorununda kullaniliyo sanirim bu yontem.esimde bi sorun y9k ama sanirim riske atmamak icin bu yola giriyor doktorum.insallah seninde 2.denemende evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.
Sağol canm Rabbim evlat hasretyle yanp tutuşan herkese nasip etsin inşallah Rahim filmi çektirdin mi canm ? Sebepsiz infertilite durumlarda rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor.
Sağol canm Rabbim evlat hasretyle yanp tutuşan herkese nasip etsin inşallah Rahim filmi çektirdin mi canm ? Sebepsiz infertilite durumlarda rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor.
evet canım çektirdim 2014 yılında ama maalesef olmadı aşılama da yapıldı o da negatif son olarak ve son umudum tüp bebekken onda da negatifi alınca tüm tutunacak dallarım kırıldı. şimdi tekrar yeni bir umut bakalım.hayırlısı inşallah
Bizde tup yaptirirken embriyoskop ve çip olayini arastirdik. Hemsire çip in cok da buyuk bir avantaj beklememek gerektigini anlatti. Hatta embriyoskop la yaptirdik. Ilk yaptirdigima gore bir farki olmadi. Hatta bu tutmadi embriyoskopsuz olan ilki tuttu:) . Bence bu olaylar kesin ticari..
Bundan 15 yil onceki tanidiklar da bu teknolojiden uzak tup yaptilar. Gayet de guzel cocuklari oldu....sorunsuz... anliyor musunuz?
herkese merhaba ben mikro çip hakkında bilgi almak istiyorum.hangi hastanelerde var bu yöntem.daha önce bir tüp bebek denemesi oldu ve dna hasarı olduğu için transfer yapılmadı.çip yöntemi dna hasarını ortadan kaldırıyormuş sanırım.sizler nerelerde yaptırdınız fiyatı nedir acaba