slm arkadaslar bende mikro tedavime baslamis bulunmaktayim bugun burun damlasiyla basladim sabah aksam birer defa hastaoluncada gidicem uzun protokolle basladi ins bu sefer hersey yolunda gider benim icin dua edin arkadaslar allahim butun istiyenlere versin yarabbim umularimizi bosa cikarmasinşutarafagittisenağlamaa.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım inşallah olumlu sonuçlanır canım.ilk denemnizmi canım.sorununuz neydi.
canım arkadaşım ihşallah bu sefer hayellerin gerçekleşir mellegine kavuşursun her şey gölünce olsun
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde tedaviye başlayalı yarın tam bir hafta olcak doktorum bu sefer bende kısa protokol uyguluyor cümle tedavi olanların içindede bizim inşallah bu defa yüzümüzü yüce rabbim güldürür
slm arkadaslar bende mikro tedavime baslamis bulunmaktayim bugun burun damlasiyla basladim sabah aksam birer defa hastaoluncada gidicem uzun protokolle basladi ins bu sefer hersey yolunda gider benim icin dua edin arkadaslar allahim butun istiyenlere versin yarabbim umularimizi bosa cikarmasinşutarafagittisenağlamaa.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bu öyle uzun ve zorlu bır yolkı sabır lazım tedavın hayırlı olsun allah yardımcımız olsun dualarım senınleslm arkadaslar bende mikro tedavime baslamis bulunmaktayim bugun burun damlasiyla basladim sabah aksam birer defa hastaoluncada gidicem uzun protokolle basladi ins bu sefer hersey yolunda gider benim icin dua edin arkadaslar allahim butun istiyenlere versin yarabbim umularimizi bosa cikarmasinşutarafagittisenağlamaa.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canim arkadasim ... Şeniz
Sana ve tüm arkadaslarima tedavilerinde basarilar diliyorum .. :1hug:
Rabbim yardimciniz olsun ...:Saruboceq:
Kendini neye inandirirsan Allah'u Teala ins. gerceklestiriyor ..
Kalpten inanmak cok önemli ...
Inaniyorum ki sen de bu kez hamile kalacaksin ...
Bebislerimizi birlikte büyütücez Allah'in izniylee ..
Sana bir kac tavsiyede bulunmami ister misin ?
Tedavin boyunca :
Stresten uzak durmaya calis !
Bol bol dinlen ..Sevdigin seylerle ilgilen .. Rahat ol ..
Olur muydu ? Olmaz miydi ?diye düsünme!
Dogal gidalar ye .. Balik , meyve , sebze ..
Güzel ve komik fimler izle ..
Neyse simdilik bu kadar yeter ..
HAdi bakalim hayirlisi olsun .Ins. BAsaracaksin .. :hooray:
Dualarim sizlerlee ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?