Mikroçip aşılama yaptıranlar?

Bende ara vermek istiyorum doktorum hemen gel diyor adet olursan ama arayıp söyliycem doğru diyorsun insan maddi manevi yoruluyor en az 10 bin lira gözüme gelmez keşke olsa
Nasip gülüm ya benim umutlarım daha kırık biliyorsun insan umutlanamıyorda, umududa kesemiyor işte ortası bir yerlerdeyiz ama nasip kısmet

Nasip gülüm ya benim umutlarım daha kırık biliyorsun insan umutlanamıyorda, umududa kesemiyor işte ortası bir yerlerdeyiz ama nasip kısmet
Rabbim kolaylaştırsın İnşAllah imtihanlarımızı negatifi görsende bir saat sonra belki vardır ya diyorsun bu da Allahtan ümidini kesmemek oluyor çok şükür ondan gelecek olan herşeye razıyız

Rabbim kolaylaştırsın İnşAllah imtihanlarımızı negatifi görsende bir saat sonra belki vardır ya diyorsun bu da Allahtan ümidini kesmemek oluyor çok şükür ondan gelecek olan herşeye razıyız
Aynen öyle canım Rabbim hayırlısını versin hayırsız olacak ise hiç olmasın , ama gönlümüzdekini de Rabbim bize hayırlı kılsın inşallah

Yok daha olmadım pazar günü Allah razı olsun canım benim Rabbim senin yüzüne gülsün bu ay
Ama daha adet olmamışsınki neden umutsuzluk yapıyorsun canım , iğnenin etkisi geçmiş ama daha idrar testi için çok erken kan bile yaptırmadın daha bi dur pazar günü benimde adet günüm birlikte bekleyelim öyle canını sıkma

Hissediyorum ya olmadığını en başından beri umutlu değildim ki Neden böyle bilmiyorum adet sancılarım oluyor arada zaten

Merhabalar her hangi bir acı hissettiniz mi aşılama olurken

Teşekkür ediyorum. Peki özelde mi yaptırdınız fiyatlar nasıl
Özel klinikte yaptırdık 4 bin TL aşılama 350 femera diye bir ilaç eğer iğneli isterse doktor iğne de 3.500 TL. Çatlatma iğnesi de 250 civarı bir şey

Dur bakalım benim teste kadar az da olsa vardı testi görünce yok oldu tamamen sende testi yap İnşAllah şimdiden kapılma
Doktorum adetin geçene kadar test yapma dedi canım testimte yok pazar günü adet günüm test yapmayı düşünmüyorum gene negatif görmek istemiyorum inan yoruldum
canım benim ilaçlarım çok pahalı tutmadı ben iğne kullandım rapor çıkardıkar gonal f diye. Ama mikroçipli aşılamaya 7150 ödedim normal aşılama bize 3000 dediler ama biz mikroçipli yaptırdık 7150 lira ödedik çatlatma iğneside gene rapordan yararlandım onada 150 mi ne ödedim , şehir şehir değişiyor fiyatlar

Yaa raporu nasıl çıkardınız bizde çıkaralım 2. Olursa iğneli olcak dedi doktor

Daha erken canım zaten test için sen bekle bencede İnşAllah hayırlısı olsun

Yaa raporu nasıl çıkardınız bizde çıkaralım 2. Olursa iğneli olcak dedi doktor
Canım onu doktor ve yanındaki sekreter çıkardılar ben bizzat rapor istemedim onlar elime tutuşturdular 1 aylık rapordu eğer dedi biz takviye ipne istersek gene devlet karşılıcak bu rağor sayesinde dediler reçetesiz pahalı 3000 bi fiyatı var ama reçete ve raporlar biz 500 mü ne tam hatırlayamıyorum yani yanında vitamin aldım vitamin pahalıyıdı 620 gibi bir fiyattı ben iğne ve vitamine toplam 1334 ₺ ödedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…