- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Insallah sonucu pozitiftir . Nerede yaptırdınızBen çipli aşılama yaptırdım. Normal aşılamaya göre tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş ama 70 değil. Bu arada sonucunu henüz bilmiyorum.
Irenbe tüp bebek merkezinde yapıldı. Sanırım artik bütün tup bebek merkezlerinde yapılıyor
Ucret ne kadar verdinizIrenbe tüp bebek merkezinde yapıldı. Sanırım artik bütün tup bebek merkezlerinde yapılıyor
Ilaclar dışında sadece işlem ücreti 1600 liraUcret ne kadar verdiniz
Anladim ilk asilamaniz miydi pekiIlaclar dışında sadece işlem ücreti 1600 lira
Evet ilk. Benim düşüklerim var öncesinde. Ben tüp bebek icin gittim aslinda. Yaşım da ileri. Embrio kalitesi iyi olsun istedim. Doktorum gerek yok, cipli asilama yapalim, olur dedi. Hatta onu bile ben istedim. O yumurta takibi ile hamile kalirsin diyordu. Sağlıklı bir gebelik elde etmek ve onu sürdürmek istedim. Gebelik oluşursa serkilaj yapılacak. Durum böyle..Anladim ilk asilamaniz miydi peki
Serkilaj nedir ? Insallah olur Allah büyükEvet ilk. Benim düşüklerim var öncesinde. Ben tüp bebek icin gittim aslinda. Yaşım da ileri. Embrio kalitesi iyi olsun istedim. Doktorum gerek yok, cipli asilama yapalim, olur dedi. Hatta onu bile ben istedim. O yumurta takibi ile hamile kalirsin diyordu. Sağlıklı bir gebelik elde etmek ve onu sürdürmek istedim. Gebelik oluşursa serkilaj yapılacak. Durum böyle..
Rahim ağzına dikiş atılacak. Bebek belli bir ağırlığa geldiginde acilmasin diyeSerkilaj nedir ? Insallah olur Allah büyük
Benimde eylülde esim sperm verecek eger yükselmemişse bence yukselmedi ilaçlarını duzenli.icmiuor bana asilama yapcaklar siz nerde olcaksiniz peki hangi merkezBende uzunca araştırmalarım sonucunda bu yöntemin başarılarını okudum hatta çevremde bebek problemi olan çiftlerinde normal aşılamalarda başarısız ilk mikroçip denemelerinde hamile kaldıklarına şahit oldum. Bu ay şehir dışında denk geldim Reglime o yüzden eylülde başlayacağız inşallah
Benimde eylülde esim sperm verecek eger yükselmemişse bence yukselmedi ilaçlarını duzenli.icmiuor bana asilama yapcaklar siz nerde olcaksiniz peki hangi merkez
Bu ay sonu bende rahim filmi cektirecegim. Aldim randevu.Bu mesajı yazdığımda Muğla daydım. Ali kavas adında çok başarılı bir doktordu planımız ama şimdi izin sürem yetersiz kaldığı ve Reglim geç kaldığı için Samsun da bir doktor buldum nasipse gelecek ay başlayacağız.
Ben de çektirdim rahim filmi anestezilik Bir durum yok. Bir de benim ilkinde net görüntü alamadılar aynı işlemi tekrarladılar baştan sona kadar evet acı Yok diyemem ama abartılan bir durum yok güvenin banaBu ay sonu bende rahim filmi cektirecegim. Aldim randevu.
Anestezili. Korkmuyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi olur belkdie samsunda ki doktor sizin icin sifa dir insallah
Merhaba mikroçiple aşılama yaptırmışsınız sonucunu öğrenebildiniz mi umarım hamilesinizdir Bende bu ay yaptıracağım ve mikroçiple yaptıranların olumlu yanıtlarını duymaya ihtiyacım varBen çipli aşılama yaptırdım. Normal aşılamaya göre tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş ama 70 değil. Bu arada sonucunu henüz bilmiyorum.
Maalesef negatifMerhaba mikroçiple aşılama yaptırmışsınız sonucunu öğrenebildiniz mi umarım hamilesinizdir Bende bu ay yaptıracağım ve mikroçiple yaptıranların olumlu yanıtlarını duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?