- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeynep8793
-
Herkese merhaba
Mikroçipli aşılama oldum. Bugün 4. Günüm femara ile tek yumurtam vardı. 22 mm de iğnem yapıldı. Yıkanma sonrası sperm 38 milyn. Acaba belirtiler neler olur ilk 2 gün kasık ve bel ağrısı vardı şuan bir belirttim yok. Test ne zaman yapsam doğru sonuç alırım. 13 gün gibi
Mikro çipli aşılama neHerkese merhaba
Mikroçipli aşılama oldum. Bugün 4. Günüm femara ile tek yumurtam vardı. 22 mm de iğnem yapıldı. Yıkanma sonrası sperm 38 milyn. Acaba belirtiler neler olur ilk 2 gün kasık ve bel ağrısı vardı şuan bir belirttim yok. Test ne zaman yapsam doğru sonuç alırım.
Alınan spermler direk enjekte edilmedi. Bir çipin içinden geçirildi en hızlısı ve en kalitesi dna sı en iyi olanmış.Mikro çipli aşılama ne
Benimde yarın kam verme günü. Açıkcası belirti yok yani bel ağrısı gögüs dolgunluk hep adet belirtisi. İğnenin 12.günü 2.39 çıktı beta.. Şuan de testler hayali silik çizgiler var.. Betanız kaçtıben oldum ve hiç bir belirtim yoktu hamile olmadığıma emindim, reglim gecikince test yapıp emin oldum hamile olduğuma
ben de regl belirtisi dahi yoktu zaten gebelik sürecimde de belirtim olmadı ne bulantı ne kasık ağrısı 12. haftadan sonra hafif hafif başladı kasık ağrıları. ben 300 ile öğrendim regl günümdeBenimde yarın kam verme günü. Açıkcası belirti yok yani bel ağrısı gögüs dolgunluk hep adet belirtisi. İğnenin 12.günü 2.39 çıktı beta.. Şuan de testler hayali silik çizgiler var.. Betanız kaçtı
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben de regl belirtisi dahi yoktu zaten gebelik sürecimde de belirtim olmadı ne bulantı ne kasık ağrısı 12. haftadan sonra hafif hafif başladı kasık ağrıları. ben 300 ile öğrendim regl günümde
Bana yapılan aşılama şırıngadaydı benımki normal aşılamamı oluyor acaba birde mikroçipli aşılama ücretini bilen varmı heryerde varmıAlınan spermler direk enjekte edilmedi. Bir çipin içinden geçirildi en hızlısı ve en kalitesi dna sı en iyi olanmış.
Her aneztezi dahil 3500 e aldım muayene ilaç iğne içinde. Bursada. 1 saat sonra kan sonucum çıkıcakBana yapılan aşılama şırıngadaydı benımki normal aşılamamı oluyor acaba birde mikroçipli aşılama ücretini bilen varmı heryerde varmı
İnşallh pozitif çıkarsın canımyaa benımde 3günndr ortaya çıkar galıba ama pek umutlu dglm adet sancısı hıssedıyorm çünki ve bugun bırgun geçtiHer aneztezi dahil 3500 e aldım muayene ilaç iğne içinde. Bursada. 1 saat sonra kan sonucum çıkıcak
Negatif çıktıİnşallh pozitif çıkarsın canımyaa benımde 3günndr ortaya çıkar galıba ama pek umutlu dglm adet sancısı hıssedıyorm çünki ve bugun bırgun geçti
Bende evde test yaptım negatıf cıktı bırde adet gunmya ader oldm cok az da olsa bende umut bu aşılamada kalmadı gözü karartıp para bırıktıcz tupbebege başka cagre yokgibii ALLH YARDIMCIMIZOLSUNNegatif çıktı
Yıkıldım... Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsinBende evde test yaptım negatıf cıktı bırde adet gunmya ader oldm cok az da olsa bende umut bu aşılamada kalmadı gözü karartıp para bırıktıcz tupbebege başka cagre yokgibii ALLH YARDIMCIMIZOLSUNçok agladm ben ya çok üzüldüm
Valla bugun bende yıkıldım çok agladım ama umut Allhtan kesmek çok günah saati vakti var eminim sende üzlme bn 37 yasndaym sen kaç yasndasın canımYıkıldım... Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin
Allah isteyene versin saglıklı bebekler bana göre sende bizdensin sende para biriktirmeye başla canım tek yumurtası olan bile hamile ikikizlere hemde bizim dahacok sansımızvar tüp bebekteBen de eylülde mikroçipli aşılama yaptırdım 12. Gün kanda negatifi gördüm. Yumurtayı büyütüyoruz en kaliteli spermi yolluyoruz lakin olmuyor demekki yüce rabbimin bir bildiği var yaşım geçti falan diye düşünmeyin allah verdikten sonra ne yaş ne başka bir şey engel olmaz. Kasımda 27 yaşına gireceğim eşimde de bende ds hiçbir sorun yok 2 senedir gebelik olmadı. Dualarınız da bana da yer verin..
29 yaşındayım 7 senedir uğraşıyorum.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi söyledi..Valla bugun bende yıkıldım çok agladım ama umut Allhtan kesmek çok günah saati vakti var eminim sende üzlme bn 37 yasndaym sen kaç yasndasın canım
Allahın izniyle tüpbebekle ikizlerimiz oluck saglıklı güzel bebekler eminim ama sabır ve umut şart vetabiki paraiçin birikim yapıcaz gereksiz alışveriş yapmycaz artk bi amacımız var hayatta sen benden gençsin umudunu asla yıtırme bende yıtırmıycem dıyormys tek yumurta sı olan kadın tup bebekle ıkızı oldu düşün bizimde bebeklermz Allhın izniyle olcak önmlı olan saglık ve takıntı yapmıycaz rahat olcaz bunu nasıl yapcam bılmemm ama gamsız olcaz relaks zeynebim ya29 yaşındayım 7 senedir uğraşıyorum.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi söyledi..
Tüp bebek fiyatı araştıryorm uygun bir yer buldum medıkana hastanesı gittigim doktorn arkadası bıze ındırm yaptı yaş ve sıgorta şartlarına uyan kişilere 13 milyr istedi ilaçlarda içindeymiş başka yerde 30 milyrdı bırıktıremem dıyordm ama bu fiyata çok sevındım sende araştır bul bi profosör fazla bekleme cnm29 yaşındayım 7 senedir uğraşıyorum.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?