Herkese merhaba. Eşimin spermlerinde yapısal bozukluk olduğundan aşılama yerine direk mikroenjeksiyon önerdi doktorum. 11 gün sonra regl olacağım. Reglimin 2. gününde yumurta takibim başlayacak. Bu yöntem yaptıracaklar lütfen yazsın, yaşadıklarımızı paylaşalım. Mikroenjeksiyon yaptıranlar da yazarsa çok memnun olurum. Bizi neler bekliyor öğrenmiş oluruz. Sevgiler.
Herkese merhaba. Eşimin spermlerinde yapısal bozukluk olduğundan aşılama yerine direk mikroenjeksiyon önerdi doktorum. 11 gün sonra regl olacağım. Reglimin 2. gününde yumurta takibim başlayacak. Bu yöntem yaptıracaklar lütfen yazsın, yaşadıklarımızı paylaşalım. Mikroenjeksiyon yaptıranlar da yazarsa çok memnun olurum. Bizi neler bekliyor öğrenmiş oluruz. Sevgiler.
Canım cevap yazar misin bilmiyorum ama verirsen çok memnun olurum benim esi de azosperm sorunu var fsh 2.1 sanırım bana da mikroenjeksiyon yapicaklar dondurulmuş spermlerimiz var çok korkuyorum tutmaz yada karnında ölür diye hep öldü diye yorum yapmışlar beni neler bekliyor zor bi surecmi sen hamile kaldinmi yazar misin?
ben 4 yıl önce ilk bebeğime mikro enjeksiyon ile dünyaya getirdim ankara maya tüp bebekte eşimde yapısal bozukluk sayı yetersizliğ vardı 4.yılda kendiliğinden hamile kaldım 2.bebeğim 6 aylık:)
Merhaba canım öncelikle bebislerin hayırlı olsun allahım uzun ömürler versin ben 2 senelik evliyim kayinvalidem hep bende sorun var diye hissetti ben 28 günde bir adet gören sağlıklı bi kadınım muayene olduğumda bi sorun çıkmadi bende hormon tahlillerimde güzel çıktı allah a şükür bir gün eşimde varikosel var dediler daha sonra sperm testi istediler sonuç azosperm ne oldugunu da bilmiyordumki kayinpederim çapa hastanesinden emekli olduğu için o ilgilendi hiç açıklama yapmadı bize neyse varikosel ameliyat olacak diye gittik hastaneye ben eşim varikosel ameliyatı ol ucak zannediyorum meğer testis biyopsisi yapıyorlarmış incelemeye aldılar goya hepsi canliymis kaç tane canli bulundu kaliteli mi değilmi yine kimse açıklama yapmadı bize bıyopsi sonucunda komplet spermatogenez yazıyor artık o neyse onuda bilmiyorum fsh i 2.1 eşimin bu yüzden mi olmuyor bilmiyorum başka doktora da hiç gitmedik veee kayinvalidem asla kabul etmiyor oglu nda sorun olduğunu az bi problem var diyor geçenlerde rahim filmi cekilecektim akintim olduğu için cekilemedi bana demezmi ondan çocuğun olmuyor senin sanki bütün suç bende gibi davranıyor bazen derdimi kimseye anlatamiyorum rahim filmimde tuplerim açık çıkarsa beni neler bekliyor zor bi surecmi yazarsan çok sevinirim...
mrb arkadaşım öncellikle rabbim yar ve yardımcın olsun tedaviden çok aile baskısı çekmek zor bence...rahim filmi ne gerek yok bu durumda mikroya kesin karar verildi ise
eşin 1 sperm bile taşıyorsa sende adet görüyorum diyosun demekki yumurta var o zaman mikro için yeterli bir durum bu filim gereksiz yani
mrb arkadaşım öncellikle rabbim yar ve yardımcın olsun tedaviden çok aile baskısı çekmek zor bence...rahim filmi ne gerek yok bu durumda mikroya kesin karar verildi ise
eşin 1 sperm bile taşıyorsa sende adet görüyorum diyosun demekki yumurta var o zaman mikro için yeterli bir durum bu filim gereksiz yani
Film neden gereksiz ki? Tüp bebekten önce bile film veriyor doktorlar. Bence tüplerde ve rahimde bir sorun olmadığından emin olmaları gerekir. Sonrasında hamile kalsa bile bir sorun yaşamaz rahimde bir sorun varsa.
canım zaten tüplerin tıkalı isede tüp bebek yapıcak karar tüp bebekse gerek yok demek istedim ben ama sen sorun yoksa tüp bebek yapmıcam diyosan yaptır tabii ama karar tüp bebekse gerek yok demişlerdi bana ve yapılmadı