canım adet olmana daha var dimi zaten geçikiyo senin regl lerin kötü düşünme bunu olumlu düşün ağrı olması iyi tutunuyodur buna inan lütfen bu sefer senin şansın yüksekti inşallah bebişine kavuşacaksın bu sefer inanıyorum ben buna bugün 8.günün dimi
inş öyledir canım.adet düzensizliği var zaten bende 18nisanda adet olmuştum daha var ama belirtileri bazen erken gösteriyo ya.8.günüm bugün
bugün bütün çocuk isteyenlerin adına yasin falan okudum rabbim inş herkeze nasip eder
allah kabul eder inşallah dualarımızı teşekkür ederiz.banu bide şuana kadar okuduklarımda 8.günü kasıklarda ağrı yaşamışlar galiba ne oluyosa bu günlerde oluyo bence inşallah yarabbim okudugumuz duaları kabul eder tez zamanda emeklerimizi boşa çıkarmaz.
amin canım inş.6. günden sonra başladı belirti yok diyodum allahta sen belirti ararmısın al sana belirti dedi sanırım :)
az kaldı az daha sabır 16 sında pozitif alıcaksın bende 29 unda inşallah asgok da alıcak haziranda inşallah
az kaldı az daha sabır 16 sında pozitif alıcaksın bende 29 unda inşallah asgok da alıcak haziranda inşallah
inşallah canım hepimiz alırız inşallah.ama ben banudan bi pozitif kokusu alıyorum.ya özellikle sancılar rahim girişine çok giriyor uyku anında daha çok yakalıyor...
günaydın kızlar valla asgok cum bende alıyorum pozitif kokusunu banudan inşallah yanılmayız pozitif olur.
bu arada polikcim sayfa sadece üçümüze ait oldu gibi bişey oldu:)
aynen öyle oldu kimse yazmıyor bizden başka ama gelene kapımız herzaman açık.
polikcim bende önümüzdeki hafta aspirin ve elevite başlıyorum allahın izniyle...
benden sonra sıra sende sırayla gidelim hadi hayırlısı ile başla bakalım ne zaman gidiceksin ultrasona regl 2 veya 3 günü bide bişi sorcam seninde eşininin benimki gibi sorunu vardı dimi iyileştirmek için bişiler denedinmi yükselmesi için değerlerinin benim eşim gnc nin vitamini var ultra men va co enzim 10 diye bişi var onu içiyo bide keçi boynuzu sigarayı da içiyodu onu da bıraktı.biraz hareketlenme oldu bunları yaptıktan sonra
benden sonra sıra sende sırayla gidelim hadi hayırlısı ile başla bakalım ne zaman gidiceksin ultrasona regl 2 veya 3 günü bide bişi sorcam seninde eşininin benimki gibi sorunu vardı dimi iyileştirmek için bişiler denedinmi yükselmesi için değerlerinin benim eşim gnc nin vitamini var ultra men va co enzim 10 diye bişi var onu içiyo bide keçi boynuzu sigarayı da içiyodu onu da bıraktı.biraz hareketlenme oldu bunları yaptıktan sonra
eşin bu ilaçları doktor tavsiyesi ile mi kullandı kendiliğinden mi kullandı canım...
Polikcim senin eşinin sıkıntısı neydi...
benim eşimin sıkıntısı şölee kısa özet geçeyim.biz 6 yıllık evliyiz ama ilk 3 sene düşünmedik hatta korundum sonra bırakında ilk bir sene olmadı tabi olmayınca doktora gittik orda eşimin spermleri hem az yani yaklışık 500 bin falandı hareket 0 dı morfoloji ye bakılmamıştı.tabi biz şok şoku atlattıktan sonra tüp bebek merkezine gidin falan dediler gitmeden önce sigarayı bıraktı ben keçiboynuzu falan işte okudugum bildigim herşeyi yaptım 1,300,000 e ulaştık harekette %25 e merkeze bu seviyeyle gitmiştik.ama sonra mayada tekrar test yapıldı bi baktık sayı yerlerde gene 150 bin falan çıktı merkezde nedense az çıkıyo anlamadım.sonra dedilerki yumurta toplanana kadar diet yapsın eşin yaklaşık 12 gün diet yaptı ve hiç iyi gelmedi diyet sonradan öğrendikki spermler kendini 2 günde bir yeniliyomuş uzun süre diet öldürüyomuş iyice spermleri neyse opu günü verdi ilk verdigi spermde bişi çıkmadı ikincide de çıkmasaydı direk tese ye alıyolardı.allahtan 2.verdiğinde çıktı yeticek kadar.allaha çok şükür ama toplamda 18 yumurta toplandı 11i işlem gördü 4 ü iyi kalite kaldı kala kala gerisini de biliyosun zaten yani bizim hikayemiz böle asgokcum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?