tamam canlarım kızmayan yapmıycam.en azından kafamdaki düşünceden biraz uzaklaştım bişeylerle uğraşınca
esra numarayı attım aldınmı
esra numarayı attım aldınmı
kafandaki düşünceden tesbih çekerek uzaklaş istersen 1001 fatiha oku.
leken falan gelir.osman hoca bana yat demişti kesinleşene kadar...
kızlar nerdesiniz çok kötüyüm biraz önce wc gittim hafiften leke gelmeye başladı acaba adetmi oluyorum yada başka bişeymi anlamadım
kızlar nerdesiniz çok kötüyüm biraz önce wc gittim hafiften leke gelmeye başladı acaba adetmi oluyorum yada başka bişeymi anlamadım
kızlar biraz öncede 2 damla falan geldi bu sefer pembe şeklinde heralde hasta oluyorum umudumu kaybetmeye başladım
mayayı ara istersen bi canım belki yardımcı olurlar kalkma yerinden sakın...kızlar biraz öncede 2 damla falan geldi bu sefer pembe şeklinde heralde hasta oluyorum umudumu kaybetmeye başladım
aradım kızlar ama görüşemedim osman hoca müsait değilmiş onlar beni arıyacaklarmış
aradım kızlar ama görüşemedim osman hoca müsait değilmiş onlar beni arıyacaklarmış
devam ediyormu yoksa sadece pembe şeklinde peceteyemi geldi.
canım şer,fe hemşireyi yada gülü ara konuş adnanla konuş illah osman hoca olsun diye bekleme lekelerin arttı mı?
2 damla pembeyle kahve karışık peçeteye geldi şuan kesildi gelmedi bi daha.bakalım ne diycek ulaşmak bi mesele acil bişey olsa yok anlamadım valla ya
görüştüm kızlar negatifte olabilir yerleşme kanamasıda olabilir dedi.test falan yapma bekle dedi pzt bakalım hayırlısı umudum tükendi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?