geçmiş olsun canım bencede umudunu yitirme kanaması olup hamile olan çok insan var mesela benim annem ilk 3 ay adet olmuş hamileyken takma kafana hemen kötüye yorumlama belkide tutunma kanamasıdır bak benimde ilk denemem bugün 7 günüm transferin benimde 3 gündür adet olcakmışım gibi karnıma agrı giriyor çıkıyor beklemekten başka çaremiz yok inşallah bebişlerimiz bizi bırakmazlar hakkımızda hayırlısı olsun
evet canım 19 mayıs sonuç tarihim inşallah olur
merhaba arkadaşlar soruma cevap verirseniz çok sevinirim,tüp bebekle mikroenjeksiyon fiyatları birbirinden farklımı yoksa ikiside aynı fiyatamı yapılıyo.tüp bebekte döllenme olmayınca mikroenjeksiyona geçiliyo yoksa dahamı farklı fiyatı
polik çok teşekkür ederim cevabına memorial ataşehir cem demirele yaptırmayı düşünüyoruz bizimki sebepsiz 2 senedir normal yolla olmadı ve bir kere aşılama denedik eşimin sperm sayısı 29 milyon bende ise bütün tetkikleri yaptırdık bir sorun yok artık sinirlerim bozuldu her ay.sebepsiz olunca insan dahada sinir oluyo tedavide olamıyosun.memorial biraz pahalı 7 milyarmış ama çok iyi diyorlar bilemiyorum kafanızı şişirdim:))
acaba diyorum sperm sayısında alt sınır 20 milyon bizdeki 29 milyon azmı diyorum acaba,hızlı ileri %36 morfoloji %14.memorialde bir arkadaşım yeni pozitif sonucunu aldı çok iyi olduğunu söylüyorlar birde yumurta toplama işleminden korkuyorum genel anestezi nasıl oluyo detaya kadar anlatırsanız sevinirim uyuyup uyanamamaktan korkuyorumda
insanlar pat diye hamile kalıyolar bizde herşeye dikkat ettiğimiz halde yumurtlama günüymüş,iki günde bir ilişki,ayaklar havaya falan filan hepsi fasa fiso olmuyo işte allah istemeyince olmuyo yada çok kafaya takıyoruz ondanmı acaba
banu nasılsın canım umarım gelen giden yoktur.ama banu ben senden umutluyum arkadaşım o ağrılar boşuna değildi bence sadece dün biraz kendini yordun o kadar oda geçicek dinlenince moralini bozma yani
adet oldum canım tamamen geldi kısmet değilmiş demekki napalım bidaha ne zaman yaptırırım bilmiyorum çok kötüyüm
adet oldum canım tamamen geldi kısmet değilmiş demekki napalım bidaha ne zaman yaptırırım bilmiyorum çok kötüyüm
merhaba Banu .senin yaşadıklarını bende yaşadım iki kere.bugün kötüsün ama yarın yeni bir gün olacak.ve bence asla pes etme.lütfen kötü olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?