mikroenjeksiyon

şu hafta sonunuda geçiriyimde öyle ararım.yok hiç hamileliği düşünemiyorum bile aklıma gelmedi bile test yapmak.başka sorunlar arıyorum.

anladım canım mutlaka banada haber ver merak ediyorum.bekle bakalım bu haftada geçsin inşallah olursun da biran evvel başlarsın bu gidişle ben sana yetişicem.mayıs başı gibi olucam inşallah bende gecikmesse inşallah iyi olur banu çok canım sıkılıyo bu belirsizliklere..

merhaba arkadaşlar,maya tüp bebek merkezine giden varmı?ben mikroenjeksiyon tedavisi görüyorum 2.deneme olacak dondurulumuşlarla allah hepimizin yardımcısı olsun bizimde artık hayırlısıyla çocuğumuz olsun

cnm muayene ücretleri nekadar alınıyor? memoriale sorudugmda 250 civarı dedi. her 15günde bu kadar ödeyeceksek batarız biz ya!! bu konu hakkınd abilgin varmı? doktora gidip muayene olduktna sonra nezmana süre tüp bebege başlıyosun? ayrıca tüp bebek için istenen testler neler ?

canım benimki biraz ani oldu gittiğim gün başladım tedaviye hemen hastalığım 2.günü gitmiştim.muayne ücreti bilmiyorumda tüp bebek toplam 5 falan geldi bizim daha sonra ödediklerimi saymıyorum bile.canım ilk başta eşinden sperm testi falan istiyolar senden hormon testleri falan sonra tedaviye başlıyorsun.eğer 1.denemende tutmazsa bu sefer başka testler isterler o istedikleri testlerinde ücreti ayrı yalnız ilk başta gittiğinde söylemiyorlar bile daha sonra çıkarıyorlar insanların gözünü korkutmak istemiyolar sanırım.canım sizin sorun neydi?kaç yıldır uğraşıyorsunuz bebek için?çok soru sordum sanırım....

haber veririm canım.biran önce olsamda başlasam dediğin gibi..inş bu sefer emeklerimiz boşa gitmez esra

inşallah canım tek dileğim o valla artık inşallah inşallah dualarımız kabul olur.

esra canım hasta oldum bugün aradım osman hocayıda yarın gidicem bakalım başlıyorum dua et benim için hayırlısıyla.sema hanımda işten ayrılmış üzüldüm moral oluyodu en azından konuşmasıyla

banucum bol bol dua edicem sana pozitif ol bu sefer lütfen şansın yüksek bunu unutma hiç düşünme kötüyü hadi inşallah sen başla arkandan ben geliyorum.nar suyu iç bol bol rahimi kalınlaşmasına yardım ediyormuş.bana haber vermeyi unutma takip edicem burdan,

pozitif oluyum diyorum ama elimde değil olmaya çalışcam bu sefer söz.öğlen 12 gibi randevum gelince yazarım.heyecan bastı gene beni başlıyorum ya senide hemen bekliyorum arkamdan çekilmez sensiz

pozitif oluyum diyorum ama elimde değil olmaya çalışcam bu sefer söz.öğlen 12 gibi randevum gelince yazarım.heyecan bastı gene beni başlıyorum ya senide hemen bekliyorum arkamdan çekilmez sensiz

güldürdün beni bekle geliyorum bende inşallah senin pozitifi alınca bende başlarım tedaviye inşallah pozitif olur ikimizinde bakalım hadi hayırlısı inşallah

güldürdün beni bekle geliyorum bende inşallah senin pozitifi alınca bende başlarım tedaviye inşallah pozitif olur ikimizinde bakalım hadi hayırlısı inşallah

inş canım hayırlısıyla bu sefer alalım pozitifsonuçları.başladım ilaçlara estrofem verdiler 27 de kontrol inş kalınlaşırda bi daha kontrole gitmeye gerek kalmaz.

inş canım hayırlısıyla bu sefer alalım pozitifsonuçları.başladım ilaçlara estrofem verdiler 27 de kontrol inş kalınlaşırda bi daha kontrole gitmeye gerek kalmaz.

hadi bakalım inşallah kalınlaşır estrofem kaç tane kullanıcaksın günde şuanki durum iyimiymiş.ne dediler

Banu canım bugün kontrol günündü ne yaptın merak ettim güzel haberlerle gel inşallah

güzel haberler canım rahim gayet iyiymiş 8,5 kalınlığı iyi dedi transfer günü iiçinde laboratuvar durumuna göre arıycaklarmış haber bekliyorum günü için duat et hayırlısıyla

güzel haberler canım rahim gayet iyiymiş 8,5 kalınlığı iyi dedi transfer günü iiçinde laboratuvar durumuna göre arıycaklarmış haber bekliyorum günü için duat et hayırlısıyla

etmezmiyim aklım sende valla ne oldu diye rahim gayet iyi kalınlaşmış süper o zaman bu haftamı haftayamı olur sence

sağol canım inş pozitif olmaya çalışıcam

banu canım bugün regl oldum yarın gidicem kontrole başlıyorum bakalım neler olucak inşallah tez zamanda kalınlaşır sorunsuz gider.sen ne yaptın çarşamba transferin ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah embriyolar sağlıklı çözülür tek korkum sağlıklı çözünmemesi inşallah herşey güzel olur sonuç pozitif olur....

canım çok sevindim kalınlaşır merak etme senin kalınlaşmayla ilgili bi problemin yok çünkü.hayırlısıyla inş bu sefer iyi haberler alırız.benim heyecan dorukta nasıl gececek bakalım.aynen benimde tek korkum çözünme korkusu sorun çıksa bile bize derlermi onu bilmem ama....artık iyice şüpheci oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…