bu çamaşır kurutma askısı sizce kullanışlı olurmu kızlar ? çokmu büyük karar veremedimfiyatı :69,90
Eki Görüntüle 225668
bunuda beğendim çok detay olcak ama fiyatı 9,90 Kapak Üstü Mutfak Havlu Askısı
Eki Görüntüle 225670
mutfak masa örtüsü fiyatı 76,86
Eki Görüntüle 225684
Ayy insan aldıkça heyecanlanıp gözleri doymak bilmiyor..
Bu ürünleri nereden aldığınıda öğrenirsem benden mutlusu yok
Aldıklarının hepsi çok şık ve çok güzel..Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin, ama çay takımın ayrıca hoşuma gitti, nerden ve ne kadara aldın öğrenmem mümkünmü :))
Bunları nerden sipariş verdin acaba öğrenebilir miyim??
Çeyizin için aldıkların çok güzel maşallah diyorum..Allah bunları mutlu günlerinde kullanmayı nasip etsin..bende 1 aylık evliyim..Çok özenerek yaptım bende çeyizimi..
Ama sana şunu söylemek istiyorum,vaktin varken Taç bornoz takımını değiştirmeni tavsiye ediyorum..Aynısının farklı deseni bende vardı ve ilk yıkamamda bütün desenlerinin pamukları döküldü inanılmaz derecede kötü oldu..
hemen taç müşteri hizmetlerini arayarak ürünü geri yolladım.ve şuan beklemedeyim 10 gün olmasına rağmen..
Kesinlikle havluda Özdilekten şaşılmalı...Yoksa bütün nevresimlerimi Taçın özel serilerinden aldım ama havluda inanılmaz kalitesiz..
Yinede senin seçimin..Ama kullanan biri bana keşke söylemiş olsaydı diyorum şimdi..
Eki Görüntüle 227431
kızlar bunu bugün aldım kampanyalı yatak örtüsü TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA NEVRESM TAKIMLARI| TA YATAK RTLER 129 tlsanrım çok mutluyum
milan bu yatak örtünde gözüm kalmıştı desem yalan sayılmaz herhalde herşeyin çok güzel ama bu örtü hep aklımdaydı evtekstilbulda 100 tl ye düşmüş aldım ve senin bu sayfanda çoğu şeyi görüp beğeniyorum tekrar tekrar güle güle kullan canım
öncelikle çok teşekkür ederim , karacadan aldım canım 250 tl ye almıştım, bu siteden alabilirsin
http://www.krcshop.com/asp/product/4202/Domino-Cay-Takimi-Lila-41-Prc-
Bilgi için teşekkür ederim sanırım alıcam bende :)))
al tabi yaa evlenince her şeyi alamıcaksın :)) hevesimizde kalmasın dimi
Ben konuyla ilgili fala fiyat araştırması yapmadım, 276 tl uygunmu ??
hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanırız inşallahçok sevindim uygunda almışsın bu örtüyü annemde çok beğenmişti
canım vallla çok güzel bir zevkin var sen paylaşmasaydın ne böyle bir örtüden fikrim olurdu nede alabilirdim güzel günlerde kullan
aldığınız herşey gerçekten çook güzel güzel günlerde kullanırsınız inş. mutluluklar.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?