milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Ayy insan aldıkça heyecanlanıp gözleri doymak bilmiyor..

Bu ürünleri nereden aldığınıda öğrenirsem benden mutlusu yok

canım gittigidiyor dan aldım çeyiz olayını abartmamak gerek aslında bunu şuan çok daha iyi anlıyorum herşey zaman la da olur ama işte insan heves ediyo herşeye ... umarım istediklerini alacak bol bol bütçen olur :))) veee herşeyi gönül rahatlığıyla alırsın tatlım

duyarlılığın için çook teşekkür ederim taksit ödediğimde iade içinde görüşücem ( çokta severek almıştım bornozlarımı

hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanırız inşallah çok sevindim uygunda almışsın bu örtüyü annemde çok beğenmişti

hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanırız inşallah çok sevindim uygunda almışsın bu örtüyü annemde çok beğenmişti

canım vallla çok güzel bir zevkin var sen paylaşmasaydın ne böyle bir örtüden fikrim olurdu nede alabilirdim güzel günlerde kullan

evimizi tuttuk bugün görmeye gidicem tekrar çook heyecanlıyım artık sevdiceğimle ikimize ait bi ev olacak

vee bugün markafoniden aldığım aynam 32.90 tl, gitti paracıklarr

canım vallla çok güzel bir zevkin var sen paylaşmasaydın ne böyle bir örtüden fikrim olurdu nede alabilirdim güzel günlerde kullan

teşekkür ederim tatlımm inşallah daha güzelleri senin olurr huzurla kullanırsın
çeyiz tecrübeme dayanarak konuşuyorum istanbulda olmama rağmen bi çok şeyi netten almayı tercih ettim mağazalarda seçemiyosun istediğin gibi tepende hep birileri oluyoo yada tam karar veremiyorsun ama netten hem uygun oluyo hemde hiç mi hiç yorulmadan hallediveriyosun

Allah yuvamıza heeep mutluluk versin kızlar
ben çeyizlerimin artık sonlarına geldim sayılır ufak tefek şeyler kaldı pazar günü ev tadilattan geçtikten sonra bende perde ölçülerini alıp artık perdelerimi seçicem ev tutulduktan sonra başka bi heyecanlanıyo insan

Hepsi çok güzeller milan Evinde hayırlı olsun hazırlıklar hızlanmaya başladı sanırım sarısı bana yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…