aldıklarını güle güle kullan canım. ikeadan aldığın un ölçme kabı galiba. bak onu unuttum benbir ikea faciasından sonra kocacımı ikna edip bir götürebilsem
Gelinliğimden bi ayrıntı daha vermek istiyorum aslında bu süprizi düğün olana kadar kimse bilmicekti ama yine dayanamadım ki ben
şimdi altta linkini verdiğim linkteki bayanın eldivenden bende gelinlikçime söledim aynısından istiyorum
http://www.izlesene.com/video/toygar-isikli__sen-esittir-ben/2329621
00:11 sn de daha net belli oluyo
düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar bakmakla kalmayıp fikrlerinizide yazarsanız çok sevinirim
Kızlar gelinliğimde böyle olacak ama benimkinin önü düz geliyo, düğünüm ekimde olacak şuan dikiliyorrr :)) ayakkabımı henüz almadım ama bunu çok yakıştırdım gelinliğime istediğim model bu
Eki Görüntüle 222571 Eki Görüntüle 222572
JULİGUUUUUUUUUUUUU :))) ne kadar enerjik bir mesaj bu çoook mutlu oldummm bu arada gelinlik provalarıma başlıyorum kısmetse bu ay sonuugelinlikçim diyo ekimde düğünü olanlara başlamadık daha ilk seni alcamm her gün başının etini yiyorum heralde beni alcak dimeee
sende benim gibi tez canlısın anlaşılan benimde ekimde düğünüm benim provalarım bitti kısmetse eylülün 10 unda teslim alacağım gelinliğimi
ayakkabılarn çok hoşmus milancm, 40 düşünüp 1 almana değmiş bence:)
altına bizimde isimlerimizi yaz
canım herşeyin çok güsel,zevkli biri olduğunu düşünüyorum.güle güle aşkla kullan inş.herşeyini
Canım çok zevklisin, herşeyin çok güzel. Allah mutlu mesut etsin şimdiden. Hayırlı uğurlu olsun. Evliliğin bir ömür boyu sürsün inşallah...
Çok tatlı telaşlar bunlar...
kızlar bunu az önce aldım gittigidiyor dançeyiz yapmak ne kadar eğlenceliymiş yahuuu
S-BOX 34 Parça Saklama Kabı MİKRODALGA VE DERİN
Eki Görüntüle 225652
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?