Canım çok güzelmiş yatak örtüsü nerden ve kaç liraya aldığını öğrenebilir miyim?
Öncelikler herşey çok güzel hayırlı olsun :)) Ben en baştaki çiçekli yatak örtüsüne bayıldımm ... nerden alındı acaba? daha yeni çeyiz hazırlamaya başlayan birisi olarak çok fikre ihtiyacım var çoook:))
öncelikle hayirli olsun insaAllah iyi günlerde kullanmak nasip olur :)
kahvalti takimini ve kücük ev aletlerini ne kadar aldigini sorabilirmiyim?
fiyat karsilastirmasi yapmam gerekiyorda :)
ayyyy çok mutluyumo yatak örtüsünü aldımmm o la laaaaaaaaaaaa laaa
JULİGUUUUUUUUUUUUU :))) ne kadar enerjik bir mesaj bu çoook mutlu oldummm bu arada gelinlik provalarıma başlıyorum kısmetse bu ay sonuugelinlikçim diyo ekimde düğünü olanlara başlamadık daha ilk seni alcamm her gün başının etini yiyorum heralde beni alcak dimeee
cnm herşeyin çok özenle hazırlanmış çok güzel.
allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
anahtarlıgınını nerden aldın acabaa:78:
arçelik küçük ev aletlerinde çok kötü hatta artık tüm ürünlerinde de kötü..bence diğerlerinide iade et
bi sonraki ikea gezintim benm de böyle sonuçlanıcak sanrm, çok kullanışlı seyler almıssın cnm güle güle kullannn
Kızlar gelinliğimde böyle olacak ama benimkinin önü düz geliyo, düğünüm ekimde olacak şuan dikiliyorrr :)) ayakkabımı henüz almadım ama bunu çok yakıştırdım gelinliğime istediğim model bu
Eki Görüntüle 222571 Eki Görüntüle 222572
aldıkların cok güzelmiş bende birkaç şey almıstım ikedan orayagidince insan alamıyor kendini=) milan gelinlik provaları nasıl gidiyor merakettimde
Gelinlik ve Ayakkabı Seçimin Harika.
Bu Ayakkabıyı bende endless'te görmüştüm ama şuan satılmıyor
Eğer Bulursan bana da bilgi verirsen çok mesud oluyrum (L) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?