milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızım ben kırmızı kartın alasını yedimmm:18::18:

bıraktın gittin beni ben terkedilecek insanmıyım şevkate ihtiyacım varken bıraktın beni yazdım bunu en kalın harflerle en kalın kitaba bilesin

Bırakamadım işte yavrımuuuu bakk nasılda geldımm koşa koşaaaaaaaaaaaaaa

aman amann kırmızıları gordunmu ahhh cnmmm benımm denemeye devam olsunnn

YA BENDE ÇOK GARIP BİŞİLERRRRRRR VARRRR goğüslerim acımıyooooooooo kasıklarımda ağrım yokkkkkkkk hafıfte olsa çok enteresan amaaaaaaa

devam canım da bu iş beni yoracak galiba

doktor kontrolüm var ayın 15inde bakalım ne dicek

bu ay koruncam sanırım çünkü diş doktoruna da gitmem gerekiyor

bikaçtane tedavilik dişim var en azından onu da aradan çıkarayım diyorum
:44:

evet cnm kesınlıkle dişş onemlı önce sağlıkk sonra bebişş inşşşş

evet cnm kesınlıkle dişş onemlı önce sağlıkk sonra bebişş inşşşş

hafif hafif ağrı yapıyo sanki yoksa tınlamıycam da

sende belirtiler ne durumda? gelartık yazdı da bu gün kahverengi lekesi gelmiş akşam 3 gün var daha batına hamişmi dersin inşallah öyledir

hafif hafif ağrı yapıyo sanki yoksa tınlamıycam da

sende belirtiler ne durumda? gelartık yazdı da bu gün kahverengi lekesi gelmiş akşam 3 gün var daha batına hamişmi dersin inşallah öyledir

valla inanmıcanız ama benden de bi kaç gündür çok afedersiniz sümüğümsü kahvelikler geliyor gunluk ped kullanıyorummm ama anlayamadım

İnşş hamişdirrr ve bendeeeeeeeeee anam bende belırtı falan yookkk göğüslerimde acımıyoooo hiçç bişi yokkk

hadi canım inşallah sende de vardır bişeyler hepimiz için dua ediyorum bu bebek hazırlıkları bizi mahvetti he vucut da şaşırdı kendini noluyo diyo

benim ilk ayki denemede ne ağrı ne sızı vardı biliyosun göğüslerde :44:

bu ay regle tam 15 gün varken aşırı ağrı oldu bende şaşkınım artık :44:

bekliycez görücez canım inşallah güzel haberler alalım ama ben biliyorum bu ay hamiş biri çıkacak bana öyle geliyoo

Son düzenleme:

hhahhaha ıns cnm valla vucutta şaşırdı cıdden kendını hayırlısı olsun bakalımm ama sankı bana hasta olcakmısım gibi gelıyo yınee yanı farklı duygular yok ıcımde

umarım 2012 herkes için iyi bir yıl olur ve isteyen herkes bebişlerine kavuşur.
bizde 3-4 aydır çalışıyoruz ancak eşim şehir dışına çok çıktığı için denk gelmiyo yumurtlama günlerime çok fazla.
bilmiyorum şimdilik bekliyoruz.
umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişimize :)

gözde bendede yokki hiçbir ağrı falan hani regl olacaksamda bel kasık karın göğüs bi yer acır demi yok annem yoook acımıyo ağrımıyo hayırlısı cokta beynimizi etkilememek lazım

hoşgeldin canım tanıtırmısın kendini inaşllah hepimize uğur getirir 2012

gözde bendede yokki hiçbir ağrı falan hani regl olacaksamda bel kasık karın göğüs bi yer acır demi yok annem yoook acımıyo ağrımıyo hayırlısı cokta beynimizi etkilememek lazım

ayyy sizin beyinlerinize etkiliyorum işte varmı bebeğiniz olacak bebeğiniz olacak bebeğiniz olacakkkk

aynen yaaaaaaaa benım ufakta olsa göğüslerim ağrırdı oda yok başka bıseyde yok hayırlısı guzelım benm yaaaaaaaaa

ayyy sizin beyinlerinize etkiliyorum işte varmı bebeğiniz olacak bebeğiniz olacak bebeğiniz olacakkkk

etkile yavrummm etkileeeeeeee hahahahhaha

neşecik 40 kere söylesene hani oyle bişi vardır ya bişeyi 40 kere söyleyince 41ncide olurmuş :)

anammm çok kaynamış.
neyse ne diyeceğim size:) yumurtlama gününüzü tahminen biliyorsunuz da bişey hissediliyor mu ayrıca? ben sanki hissetmiyorum bişey daha doğrusu hiç dikkat etmemiştim hamilelik fikri olana kadar.

canım yumurtlama gunundede bol bol akıntın ve kasıklarda hafıf hafıf ağrı oluyorrr

iyi akşamlar kızlar.. bu aralar bulantılarım inanılmaz yoğunlaştığı için topike pek gelemiyorum :):) neşeniz yerinde valla her daim böle olsun sırayla göbişleriniz bebiş dolsun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…