ben çay içiyorum bıtanemmm saolll
insan nezaketen alırım içerim der tühhh gaddar kanka
bu gün senin günün nasıl vaziyetler canım:44:
adet olcakmışım gibi bi havam yok
amaaaaa internette hesaplama falan varya yumurtlama dıye onu hesapladığım zaman ayın 9unda olabılırsınız falan dıo :44:
3 aylık regl günlerini söylesene
günaydın kızlarrrr bugünde düşmedi ateşim çok sevinçliyim o yüzden bakalım bu işin sonu nereye varacak
ateş ölçmek isteyenler için bu siteyi tavsiye edebilirim
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com ve bu arada buda benım ateş tablom
en son 6 aralık sonra 2 kasım ama ekimi hatırlamıyorum işte
günaydın cnm hadi hayırlı haberler alırız inş sendennnnnnn canımmmmmmmm
nasıl hatırlamıyosuntakvim tutmuyomusun sen canım kızıdm şimdi sana bende 2 senelik regl takvimim duruyooo bende mi anormallik var düğünümün gününü koyarken bile regle koydum ben
günaydın kızlarrrr bugünde düşmedi ateşim çok sevinçliyim o yüzden bakalım bu işin sonu nereye varacak
ateş ölçmek isteyenler için bu siteyi tavsiye edebilirim
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com ve bu arada buda benım ateş tablom
günaydın canım hadi hayırlısı inşallah gayet iyi görünüyor benim cep telefonumda buna benzer bir program var ben ordan takip ediyorum
günaydın herkese:118:
bu gün çok çok dua edelim kızlar
düğünde bende öyle yaptımda işte çalışmalara kasımda tamamen başladıkya ozamandan beri tutuyorum
heh ama şöyle söliyim çalışmalara başlamadan önce hiççççççççç sekmezdi ya ayın 27 sınde yada 28ınde olurdum garanti
hangi program o bebişim
canım 28 günde bir ise 13 ekim filan olman lazım 13 ekim-2 kasım-6 aralık ise siklusun 27 gün ve senin 2 ocakta regl olman lazım görünüyor hesapladım şimdi
canım 28 günde bir ise 13 ekim filan olman lazım 13 ekim-2 kasım-6 aralık ise siklusun 27 gün ve senin 2 ocakta regl olman lazım görünüyor hesapladım şimdi
günaydın canım evet bu gün mübarek gün cumanın yüzü suyu hürmetine hepimizin dilekleri kabul olur inşallah
womanlog canım süper bi program cep telefonuna indirdim sürekli yanımda
neşe bu program android yada ıphone dışında bişeyde calısmıyomu
işte bu son 2 aydır hep sekiyo 27 ekim gibi olmuştum 2 kasımda oldum 1 hafta sekti sonra 6 aralıkta oldum 4 gün sekti e bu ocağı bilemicem artıkkk bende şaşırdım vücüt gerçekten anormalleştiii :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?