milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ahhhh ahhhhh ayrılmayı çokkkk ıstıyorumm çokkkkkkkkkkk daa bu ara arabamızın taksıdı var onu bıtıremeden bı yere kıpırdayamıyruz adam akıllı yaaaa yoksa delı olcammm

araba taksidi demeyin bana ya aynı şey yüzünden bizde yerimizden kımıldayamıyoruz sosyal hayat diye bişe kalmicak yakında :18:

araba taksidi demeyin bana ya aynı şey yüzünden bizde yerimizden kımıldayamıyoruz sosyal hayat diye bişe kalmicak yakında :18:

Bu arada h.g canımmm :)) Alllah ödeme kolaylığı versin sizedeeeeeeeee

sesim geliyormuu herkese günaydınlar çalışanlar için güzel bir mesai günü diliyorum kendim içinde tabisiii ev hanımları içinde ahh onlara söylenicek o kadar çok şey varkii kısacaa tadını çıkarınn hanımlarr

hoşgeldin evimizeeee tatlım artık burası senin de evin sayılır güzel dileklerin için saol biraz bahsedermisin kendinden yaş kaç ne kadar süredir evlisin ne kadar süredir bebek istiyorsun tanıylaım seni azıcık

benim de hala düğün için aldığımız kredi var.kendimiz yaptık düğünümüzü cadı kaynana yardım etmedi
ama 650 kira veriyorum günah bize:18:
eve girip 1000 lira kredi ödemek daha mantıklı.en azından kendi evin oluyor.Allahıma binlerce kere şükür ama oturduğum evi de bi görseniz.nerden baksan 30 yıllık eski bir bina.ama burdaki en uygun evlerden birinde oturuyoruz düşünün

tabiki bunlarda şükür benım evım kuf rutubet içinde bende allerjı başladı her sabah hapşırık göz kaşıntısı ve göz yaşarmasııı ahh ahhhh bıde ısınabılsek gam yemıcem 2 de yakmama rağmen 350 doğal gaz faturası gelıyooo çok sınırlenıyrum byle olunca kaynana aklıma gelıyo bı kasık dusa boğasımda gelıyooo

kira için ödenen o paralara resmen acıyorum çok fazla kiranız kaynana için de üzülme boşver söz söyleme hakkı bulamaz en azından kendinde siz yaptınız herşey sizin

biz eşimle nişanlıyken aldık evimizi eşim emlak danışmanı onun sayesinde sıfır yeni bir binadan 1 daireyi ederinin çok çok altında aldık elimizdeki peşinatın hepsini verdik nişan takıları filan

kalanı için de 5 yıl kredi çektik 3.yılı bitmek üzere mobilyamın bir kısmını kayınvalidemler aldı bir kısmını benim ailem aldı gerisini biz yaptık

takılarımı da aldı kayınvalidemler yalan yok şimdi sezarın hakkı sezara...aldık diye de lafını etmediler hiçbir zaman ama arkamdan konuşuluyorsa bilemicemmm

Abowwww ne çok gelmiş öyle.bende çok geldi diyordum bize. çünkü ben bu ay hiç kapatmadım.eşim kapatmayalım ev çok soğuk olyor işten geldikten sonra yakıncada ısınana kadar yatıyoruz zaten dedi.öyle hiç kapatmadan 178 geldi. cnm rutubet çok kötüdür.mobilyalarından hayır gelmez sana.ev de koku yapar . hadi mobilyayıda geçtim rutubetli evde oturmanın acısı seneler sonra çıkıyor.hemen bir hal çaresine bakın bu durumun.şu borcunuz bitsin de eşinle konuş.

aynen cnm ben de çok acıyorum.içim gidiyor.ne güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin sana da
bak 3 yılı bitmiş bile.ben de bu aralar çok kafaya koydum.hem borç olmadan hiçbir şey sahibi olunmuyor.

borcum bıtsınnn kırayamı çıkarızzz yoksa başka bısılermı dusunur bılemıcem artık yoksaaaaaaaaa yoooooooookkkkk yanıııı belkı re rabbım bu dururmumuzdan dolayı bıze bebek vermıyo suanlıkkk

aynen cnm ben de çok acıyorum.içim gidiyor.ne güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin sana da
bak 3 yılı bitmiş bile.ben de bu aralar çok kafaya koydum.hem borç olmadan hiçbir şey sahibi olunmuyor.

kesinlikle öyle tşk ederim canım darısı herkesin başına kendi evin gibisi yok inan herkese nasip olsun inşallah

eşim şimdi burayı değiştirmek istiyor aslında adam evlerin içinde olunca artık bizimkini de gözü kesmiyor havuzlu özel güvenlikli yeşil alanlı bi site projesi varmış ordan bi ev istiyor bakalım

şimdi oturduğumuz apartman tam çarşı göbeğinde çok merkezi bi yer ve otopark sorunu yaşıyoruz otoparkı yok çok da kalabalık

ilerde bi çocuğumuz olursa götüreceğimiz bi park yok bisiklet kullanacağı bi yer yok çocuklar için çok tehlikeli iş yerlerimize çok yakın ama bu olumsuzluklar bizi

başka fikirlere itiyor bakalım inaşallah gerçekleştirebilirz bu düşüncemizi de

bende bazen öyle düşünüyorum biliyomusun canım acaba borcumuz var diye mi olmuyor diyorum allahım herşeyin hayırlısını bilir hayırlısını verir isyan etmemek gerek bu yüzden sende sıkma canını elbet yoluna girecek herşey zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…