milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yokkk bıtanem ısyandan değill Rabbimin tabiki bildiği birşey varrdır sonuçta o çocuğa bakamıcaksak edemeyeceksek neden sımdı olsun kı dımı herşeyın hayırlısı

ya bakın kızlar benım yaralarımı depreştirmeyin 850 lıra kıra verıyorum 1 oda kayınvaldemın 1 oda görümcemin 1 oda bizim 1 odada ortak salon örümcek sadece kıranın 400 lırasını veriyo baska bişi vermıyo benım adamcagız 450 kıranın ustunu verıyo her ay faturalar oda kombıyı tam yakmıyoruz 350 lıra bıde yansa halimiz harap bızım kendı borclarımız falan var evımın rutubetı yok bıseyı yok ama gel görki benım o evde huzurumda yok bazen keske hıc esyam olmasaydı hıc bıseyım olmasaydıda 1 göz odanın içinde kocamla olsaydım diyorum

anlıyorum cnm senı ama başta nıye kabul ettın kı kaynanayla oturmak ıcın banada kaynanam çok yol yaptı ama kabul etmedım kı eşimde ıstemedı

evet cnm bunları biliyorum.el evvel 4 cuma okunacak 1000 defa .el musavvir ve el-mütekebbir de hamilelik ve çocukla ilgili sık sık söyleyelim.hatta suya okuyup içebilriz
bir de meryem suresi.

İnşallah cnm hakkınızda hayırlı neyse o olsun

anlıyorum cnm senı ama başta nıye kabul ettın kı kaynanayla oturmak ıcın banada kaynanam çok yol yaptı ama kabul etmedım kı eşimde ıstemedı

çünkü eşim ilk başta anneme ve bana dediki eğer anlaşamazsa ayırırım evi dedi benım kayınpederim şehir dışına gitmiş 10 yıl once hiç görmedim eşimde haliyle babası yok diye annesını ve ablasını bırakmıyo

hmmm anladım ama bırakamıyo yok yanı artık sızde bır aılesınız ev ev ustune kurulmuyokı o zaman herkes kaynanayla otursaydı

benimki de benimle oturmak istiyordu. ayy hatırladıkça kötü oluoyrum. sırf o yüzden de ayrılıyorduk sözden sonra.beni hiç istemedi o yüzden ve sevmedi.
ama ben de onunla mümkün değil yapamazdım. kendime güvenemiyorum yapamam ben dedim.alışırsın dedi.70 yaşında ama yönetmeye çok alışmış birisi kasa onda olsun evi o yönetsin istiyor.çünkü bugüne kadar hep öyle olmuş.diğer gelinleriyle oturmuş ben gelene kadar ve kasa da ondaymış.ondan isterlermiş parayı falan.işte böleeee
Aslında ben de kalacaktı hatta odası bile var ben de ama sonradan bişey oldu anlamadım Sanırım Allah yardım etti bana ve durup dururken diğer eltimde kalmaya karar verdi

ahhhh canım ahhh en büyük hata birlikte oturmayı kabullenmek sen çalışan bi bayansın eşin de çalışıyor kirada bile olsanız gül gibi geçinip gidersiniz artık olan olmuş bekli eşin onlara da biraz destek olmak adına ilk etapta birlikte oturmayı teklif etmiştir ama artık herkes kensi ayakları üzerinde durmak zorunda hayırlısıyla olur inşallah canım

İnşallah cnm hakkınızda hayırlı neyse o olsun

aminnnnnn allahım herkesin gönlüne göre versin

senınkıde enteresan hele benımkısı ben evlendıkten sonra konuşmuş arkadamdan sanki ben onunla oturmayı kabul etmişim gibi ''hem kabul etti benımle oturmayı hemde gıttıler beyaz eşyaları aldılar anlamadım bılmem ne''

Böyle bı laf açılsa keşke bı ortamda bak ozaman neler edıyorum ona orada

kızlarrrr....
Galiba kasıklarıma bişeyler oliyyyy
zannımca gerçekten yumurtlama günüm bugün

benım babannemede yalvarsan ki annem tek basına oturuyo babam 18 yıl önce rahmeti oldu hayatta gelmiyor :) babannem gibi kayınvaldeye can kurban :) o yüzden bu şarkımı babanneme armağan ediyorum

süper babanne seni çok seviyorum
tü tü tü tü maasallah nazar değmez inşallah SÜPER BABANNE

"şunda kalayım bunda kalayım" devirleri geçti artık zaten çiftler anlaşmakta zorlanıyor bir de bunlar eklenince boşanmalar bilmem neler eltine de yazık bence kim kocasıyla baş başa olmak istemez ki büyükler biraz anlayışlı olmalı ve öyle yan gelip yatmamalı gençliklerinde çalışmalı emekli olmalılar nasıl ki biz eşimize karşı evimiz için kendi ayaklarımız üzerinde duruyorsak büyükler de çalışıp didinip emekli olacaklar kendi ekonomik özgürlükleri olacak yok öyle benim oğlum bana bakmak zorunda geçti efendim o devirler biz birbirimize zor bakıyoruz

zaten ancak arkadan konuşurlar

siteyi google'da gebelikle ilgili doğal kürler ararken tamamen tesadüf buldum ve hemen üye oldum 2 yıldırr evliyimm 1 sene korundum 1 yıldırda sadece 4 ay doktora gittim onun dışında beklemedeyim çalışıyorum vakitt buldukçada buralardayım forumu yeni yeni keşfetmeye başladım

Kesinlikle sana katılıyorum aynen ben de böyle düşünüyorum.ben de eltime çok üzülüyorum.kadının tam rahat edeceği zamandı.emekli oldu.gençliğinde de hep onunla oturmuş zaten.işte cnm çekeceği olan çekiyor.önüne geçemiyorsun.olsun allah rızası için bakıyorum diyor.gerçekten çok iyi biridir.3 eltiyiz. en büyük o. onu tercih etti.mesela ben de ilk başlarda içimden geçirmiyor değildim.yaa aman ne olacak yaşlı başlı kadın, hem evin bereketi olur, zaten çalışacağım. akşamdan akşama göreceğim diyordum .ama bir tanıştım.tanışmak o tanışmak.anammmmm dedim noluyor:44::44:

kızlarrrr....
Galiba kasıklarıma bişeyler oliyyyy
zannımca gerçekten yumurtlama günüm bugün

GID GID GIDAKK YUMURTAM SICAK KOCAM GELSE DE BAŞLASAKKKK

canım mukus varmı yani kaygan su gibi şeffaf bi akıntın?varsa kesin yumurtluyorsun kaçırma bu günü
:26:

oyy kurban olsunlar ona allah uzun ömürler versin

bende babaannemi çok özledim çok erken kaybettim canımdı o benim pazar günü çiçekler götürücem ona ziyaret edicem bana bitane melek gönder cennetinden diycem

hoşgeldin öyleyse tekrardan herhangi bir sorun varmı bebek olmamasında ne için doktora gittiniz

bu siteden çok şeyler öğrenecek daha da bilgileneceksin

Son düzenleme:

babaneyi öppp bizim için yaşıyoodur inşşş bı pot kırmak ıstemem cunkuuuu

ayyyy evett çaçaron karııı yaaaaaaaa

İnşallah tez zamanda Rabbim sana da nasip eder cnm. valla keşfedince duramıyorsun. bağımlılık yapıyor resmen.bir de gerçekten çok fazla şey öğreniyorsun.
bu iyi mi kötü mü bilemedim sürekli kendini dinlemeye başlıyorsun, bende o var bende o yok diyorsun ama yine de paylaştıkça rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…