bende bazen öyle düşünüyorum biliyomusun canım acaba borcumuz var diye mi olmuyor diyorum allahım herşeyin hayırlısını bilir hayırlısını verir isyan etmemek gerek bu yüzden sende sıkma canını elbet yoluna girecek herşey zamanla
ya bakın kızlar benım yaralarımı depreştirmeyin 850 lıra kıra verıyorum 1 oda kayınvaldemın 1 oda görümcemin 1 oda bizim 1 odada ortak salon örümcek sadece kıranın 400 lırasını veriyo baska bişi vermıyo benım adamcagız 450 kıranın ustunu verıyo her ay faturalar oda kombıyı tam yakmıyoruz 350 lıra bıde yansa halimiz harap bızım kendı borclarımız falan var evımın rutubetı yok bıseyı yok ama gel görki benım o evde huzurumda yok bazen keske hıc esyam olmasaydı hıc bıseyım olmasaydıda 1 göz odanın içinde kocamla olsaydım diyorum
evet cnm bunları biliyorum.el evvel 4 cuma okunacak 1000 defa .el musavvir ve el-mütekebbir de hamilelik ve çocukla ilgili sık sık söyleyelim.hatta suya okuyup içebilrizevet cnm dua çok önemli ben hemen hemen 2 akşamda bir 707 kere YA VARİS çekiyorum bunu dün başka topikte hamile kalan bir arkadaşta okumuş hep bide 4 cuma üst üste 1000 kere YA EVVEL bugun son cumam okuyacağım şimdi rabbim ol derse olur herşey gerisi tedbir ve teferruat
kesinlikle öyle tşk ederim canım darısı herkesin başına kendi evin gibisi yok inan herkese nasip olsun inşallah
eşim şimdi burayı değiştirmek istiyor aslında adam evlerin içinde olunca artık bizimkini de gözü kesmiyor havuzlu özel güvenlikli yeşil alanlı bi site projesi varmış ordan bi ev istiyor bakalım
şimdi oturduğumuz apartman tam çarşı göbeğinde çok merkezi bi yer ve otopark sorunu yaşıyoruz otoparkı yok çok da kalabalık
ilerde bi çocuğumuz olursa götüreceğimiz bi park yok bisiklet kullanacağı bi yer yok çocuklar için çok tehlikeli iş yerlerimize çok yakın ama bu olumsuzluklar bizi
başka fikirlere itiyor bakalım inaşallah gerçekleştirebilirz bu düşüncemizi de
anlıyorum cnm senı ama başta nıye kabul ettın kı kaynanayla oturmak ıcın banada kaynanam çok yol yaptı ama kabul etmedım kı eşimde ıstemedı
çünkü eşim ilk başta anneme ve bana dediki eğer anlaşamazsa ayırırım evi dedi benım kayınpederim şehir dışına gitmiş 10 yıl once hiç görmedim eşimde haliyle babası yok diye annesını ve ablasını bırakmıyo
anlıyorum cnm senı ama başta nıye kabul ettın kı kaynanayla oturmak ıcın banada kaynanam çok yol yaptı ama kabul etmedım kı eşimde ıstemedı
ya bakın kızlar benım yaralarımı depreştirmeyin 850 lıra kıra verıyorum 1 oda kayınvaldemın 1 oda görümcemin 1 oda bizim 1 odada ortak salon örümcek sadece kıranın 400 lırasını veriyo baska bişi vermıyo benım adamcagız 450 kıranın ustunu verıyo her ay faturalar oda kombıyı tam yakmıyoruz 350 lıra bıde yansa halimiz harap bızım kendı borclarımız falan var evımın rutubetı yok bıseyı yok ama gel görki benım o evde huzurumda yok bazen keske hıc esyam olmasaydı hıc bıseyım olmasaydıda 1 göz odanın içinde kocamla olsaydım diyorum
İnşallah cnm hakkınızda hayırlı neyse o olsun
benimki de benimle oturmak istiyordu. ayy hatırladıkça kötü oluoyrum. sırf o yüzden de ayrılıyorduk sözden sonra.beni hiç istemedi o yüzden ve sevmedi.
ama ben de onunla mümkün değil yapamazdım. kendime güvenemiyorum yapamam ben dedim.alışırsın dedi.70 yaşında ama yönetmeye çok alışmış birisi kasa onda olsun evi o yönetsin istiyor.çünkü bugüne kadar hep öyle olmuş.diğer gelinleriyle oturmuş ben gelene kadar ve kasa da ondaymış.ondan isterlermiş parayı falan.işte böleeee
Aslında ben de kalacaktı hatta odası bile var ben de ama sonradan bişey oldu anlamadım Sanırım Allah yardım etti bana ve durup dururken diğer eltimde kalmaya karar verdi
benimki de benimle oturmak istiyordu. ayy hatırladıkça kötü oluoyrum. sırf o yüzden de ayrılıyorduk sözden sonra.beni hiç istemedi o yüzden ve sevmedi.
ama ben de onunla mümkün değil yapamazdım. kendime güvenemiyorum yapamam ben dedim.alışırsın dedi.70 yaşında ama yönetmeye çok alışmış birisi kasa onda olsun evi o yönetsin istiyor.çünkü bugüne kadar hep öyle olmuş.diğer gelinleriyle oturmuş ben gelene kadar ve kasa da ondaymış.ondan isterlermiş parayı falan.işte böleeee
Aslında ben de kalacaktı hatta odası bile var ben de ama sonradan bişey oldu anlamadım Sanırım Allah yardım etti bana ve durup dururken diğer eltimde kalmaya karar verdi
senınkıde enteresan hele benımkısı ben evlendıkten sonra konuşmuş arkadamdan sanki ben onunla oturmayı kabul etmişim gibi ''hem kabul etti benımle oturmayı hemde gıttıler beyaz eşyaları aldılar anlamadım bılmem ne''
Böyle bı laf açılsa keşke bı ortamda bak ozaman neler edıyorum ona orada
hoşgeldin evimizeeeetatlım artık burası senin de evin sayılır güzel dileklerin için saol biraz bahsedermisin kendinden yaş kaç ne kadar süredir evlisin ne kadar süredir bebek istiyorsun tanıylaım seni azıcık
iki anacımda derken :)
"şunda kalayım bunda kalayım" devirleri geçti artık zaten çiftler anlaşmakta zorlanıyor bir de bunlar eklenince boşanmalar bilmem neler eltine de yazık bence kim kocasıyla baş başa olmak istemez ki büyükler biraz anlayışlı olmalı ve öyle yan gelip yatmamalı gençliklerinde çalışmalı emekli olmalılar nasıl ki biz eşimize karşı evimiz için kendi ayaklarımız üzerinde duruyorsak büyükler de çalışıp didinip emekli olacaklar kendi ekonomik özgürlükleri olacak yok öyle benim oğlum bana bakmak zorunda geçti efendim o devirler biz birbirimize zor bakıyoruz
kızlarrrr....
Galiba kasıklarıma bişeyler oliyyyy
zannımca gerçekten yumurtlama günüm bugün
benım babannemede yalvarsan ki annem tek basına oturuyo babam 18 yıl önce rahmeti oldu hayatta gelmiyor :) babannem gibi kayınvaldeye can kurban :) o yüzden bu şarkımı babanneme armağan ediyorum
süper babanne seni çok seviyorum
tü tü tü tü maasallah nazar değmez inşallah SÜPER BABANNE
siteyi google'da gebelikle ilgili doğal kürler ararken tamamen tesadüf buldum ve hemen üye oldum 2 yıldırr evliyimm 1 sene korundum 1 yıldırda sadece 4 ay doktora gittim onun dışında beklemedeyim çalışıyorum vakitt buldukçada buralardayım forumu yeni yeni keşfetmeye başladım
gayet açık aslındaabirii kendi annem diğeri kayınvalidem ikiside canımdırr ama gel gelelim mesafedee iyidirrr derr eskilerr
benım babannemede yalvarsan ki annem tek basına oturuyo babam 18 yıl önce rahmeti oldu hayatta gelmiyor :) babannem gibi kayınvaldeye can kurban :) o yüzden bu şarkımı babanneme armağan ediyorum
süper babanne seni çok seviyorum
tü tü tü tü maasallah nazar değmez inşallah SÜPER BABANNE
"şunda kalayım bunda kalayım" devirleri geçti artık zaten çiftler anlaşmakta zorlanıyor bir de bunlar eklenince boşanmalar bilmem neler eltine de yazık bence kim kocasıyla baş başa olmak istemez ki büyükler biraz anlayışlı olmalı ve öyle yan gelip yatmamalı gençliklerinde çalışmalı emekli olmalılar nasıl ki biz eşimize karşı evimiz için kendi ayaklarımız üzerinde duruyorsak büyükler de çalışıp didinip emekli olacaklar kendi ekonomik özgürlükleri olacak yok öyle benim oğlum bana bakmak zorunda geçti efendim o devirler biz birbirimize zor bakıyoruz
zaten ancak arkadan konuşurlar
siteyi google'da gebelikle ilgili doğal kürler ararken tamamen tesadüf buldum ve hemen üye oldum 2 yıldırr evliyimm 1 sene korundum 1 yıldırda sadece 4 ay doktora gittim onun dışında beklemedeyim çalışıyorum vakitt buldukçada buralardayım forumu yeni yeni keşfetmeye başladım
annenle kayınvalideni de aynı kefeye kotdun ya dumur oldu hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?