milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

adet bitiminden hemen sonra yapmaya başladım testleri,ne olur ne olmaz diye,adet döngüm 30-32 gün arası,ama bugün ve yarın boş durmamam gerekiyo heralde

sen çok erken başlamışsın yapmaya testleri
adetlerin düzenliyse senin 16-18. günler arası çatlıyor demekki yumurtan,
sen ona göre 13-19. günler arası boş durma

bak benim çatlamadan 1 hafta önce sancılarım ve akıntım başlıyor ama çatlaması bir 7-8 gün sonra oluyor

ayyyy 29 yazmısım yaşıma 25 yaa 25 yanlış olmuş kusura bakmayın diğer yazılarımdada yazar okusanız ön sayfalarda var bu arada hala işten çıkamadım bızım patronun toplantısı çıktı

Arkadşlar bn de bebiş istiyom ama 1.tüp denememde 11 yumurtadan 2 si kaliteli çıktı.Anladım ve buradan gördümki bnde pcos olabilir.Bana doktorlar bişey demedi ama 31 yaşında zayıf biri ve düzenli adet görmeme rağmen yumurtlamam iyi değil.bn de araştırdım soğan kürünü denycm.Umarım işe yarar.Herkese duacıyım.Allah utandırmasın

Amın cnm hg aramıza ıns burası sanda ve hepimize uğrlu gelır sende de guzel haberler beklıyoruz ıns en kısa zamanda aman sorun morun olsn rabbım esırgesın kolay yoldan hamıle kalmayı nasıp etsın

inşallah canım.. valla artık çok üzülüyorum
her hamileye, her bebeğe ağlar oldum

klomen tedavisi gördüm kist yaptı yumurta kendl,ğinden oluşmadıı için bende aşılama olmuyor geriye iğne veya tüp bebek olacktı bende tüp istedim

anladım canım, hakkında hayırlısı olsun, inşallah hemen sonuç alırsınız

klomen tedavisi gördüm kist yaptı yumurta kendl,ğinden oluşmadıı için bende aşılama olmuyor geriye iğne veya tüp bebek olacktı bende tüp istedim

Allah yardımcın olsun gamzecim.
Yaşın çok genç, ilk denemede tutar inşaallah.
Biz de tüp bebek yaptıracağız.
Yarın arayacağım hastaneyi randevu için bakalım.

Ağustosta 3 yıl bitti canım.
Sizin bayağı olmuş maşallah
Ne zamandır istiyorsunuz bebek?

biz 6yıl bitii cnm işte evlenlei eşim ilk baştan beri istiyodu ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıgı için korktum açıkcası hep korunduk şimdii yeniden düşünüyoruz rabbimde istersee inşş

biz 6yıl bitii cnm işte evlenlei eşim ilk baştan beri istiyodu ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıgı için korktum açıkcası hep korunduk şimdii yeniden düşünüyoruz rabbimde istersee inşş

İnşaallah canım meleklerimiz bizi fazla bekletmez :)

umarım inciibizde anneliği tadırsınn inş rabimm

Amin amin.
Annelik duygularımın bu kadar kabaracağını hiç tahmin etmezdim :)

merhaba bende 10 yıllık evliyim inş. bende en kısa zamanda hamile kalırım hayırlısıyla

Merhaba, amin inşaallah.
10 yıl uzun bir süre, şimdiye kadar düşünmediniz mi yoksa tedavi mi gerekiyor?

Amin amin.
Annelik duygularımın bu kadar kabaracağını hiç tahmin etmezdim :)

Merhaba, amin inşaallah.
10 yıl uzun bir süre, şimdiye kadar düşünmediniz mi yoksa tedavi mi gerekiyor?

cnm 9 yıldır istiyoruz ama olmadı bu arada 3 aşılama 1 tüp bebek denedik onlarda tutmadı şuan tedavi görmüyorum 3,4 ay sonra tekrar başlayacaz tedaviye inş. o zaman olur

cnm 9 yıldır istiyoruz ama olmadı bu arada 3 aşılama 1 tüp bebek denedik onlarda tutmadı şuan tedavi görmüyorum 3,4 ay sonra tekrar başlayacaz tedaviye inş. o zaman olur

Allah yardımcın olsun canım.
İnşaallah bu sefer olur inşaallah.
Zor bir süreç, insan yıpranıyordur eminim.
Biz de tüp bebeğe başlayacağız, ilk denemem ve aşırı derecede korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…