- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
adet bitiminden hemen sonra yapmaya başladım testleri,ne olur ne olmaz diye,adet döngüm 30-32 gün arası,ama bugün ve yarın boş durmamam gerekiyo heralde
inş canım bu topiği açmaklaa süper bir fikirr düşünmüsünnn hem yeni bir yıl olcak hemde yenşi umutlarr:)doktora niçin gitceniz peki
Yeni yil yeni umutlar noel baba bize cuvalında bebis getirsin :-D saka bi yana mutluluklar huzunler payasinca guzel
biz genel kontrol icin gitcez canim smear testi filan
Arkadşlar bn de bebiş istiyom ama 1.tüp denememde 11 yumurtadan 2 si kaliteli çıktı.Anladım ve buradan gördümki bnde pcos olabilir.Bana doktorlar bişey demedi ama 31 yaşında zayıf biri ve düzenli adet görmeme rağmen yumurtlamam iyi değil.bn de araştırdım soğan kürünü denycm.Umarım işe yarar.Herkese duacıyım.Allah utandırmasın
inşallah canım.. valla artık çok üzülüyorum
her hamileye, her bebeğe ağlar oldum
inş canım bu topiği açmaklaa süper bir fikirr düşünmüsünnn hem yeni bir yıl olcak hemde yenşi umutlarr:)doktora niçin gitceniz peki
Yeni yil yeni umutlar noel baba bize cuvalında bebis getirsin :-D saka bi yana mutluluklar huzunler payasinca guzel
biz genel kontrol icin gitcez canim smear testi filan
ayyyy 29 yazmısım yaşıma 25 yaa 25yanlış olmuş kusura bakmayın diğer yazılarımdada yazar okusanız ön sayfalarda var bu arada hala işten çıkamadım bızım patronun toplantısı çıktı
inş kızlarrr hepmizi gencizz bebeişerlimiz bize hayırla gelsin sevindirsinhepimiziiii
benim adetim yeni bitiii kasım geçti yani aralık taa ne olur bilmemm
neden bu kadar erken tüp bebek?
yani ilaç,iğne tedavisi ve aşılama denediniz mi?
bende de yumurtlama tembelliği var, ocakta aşılama yaptırıcaz
klomen tedavisi gördüm kist yaptı yumurta kendl,ğinden oluşmadıı için bende aşılama olmuyor geriye iğne veya tüp bebek olacktı bende tüp istedim
anladım canım, hakkında hayırlısı olsun, inşallah hemen sonuç alırsınız
inş inci tanesiii sen kaç yılık evlisinnn :)
klomen tedavisi gördüm kist yaptı yumurta kendl,ğinden oluşmadıı için bende aşılama olmuyor geriye iğne veya tüp bebek olacktı bende tüp istedim
Allah yardımcın olsun gamzecim.
Yaşın çok genç, ilk denemede tutar inşaallah.
Biz de tüp bebek yaptıracağız.
Yarın arayacağım hastaneyi randevu için bakalım.
Allah kolaylík versin kizlar
Ağustosta 3 yıl bitti canım.
Sizin bayağı olmuş maşallah
Ne zamandır istiyorsunuz bebek?
biz 6yıl bitii cnm işte evlenlei eşim ilk baştan beri istiyodu ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıgı için korktum açıkcası hep korunduk şimdii yeniden düşünüyoruz rabbimde istersee inşş
İnşaallah canım meleklerimiz bizi fazla bekletmez :)
umarım inciibizde anneliği tadırsınn inş rabimm
merhaba bende 10 yıllık evliyim inş. bende en kısa zamanda hamile kalırım hayırlısıyla
Amin amin.
Annelik duygularımın bu kadar kabaracağını hiç tahmin etmezdim :)
Merhaba, amin inşaallah.
10 yıl uzun bir süre, şimdiye kadar düşünmediniz mi yoksa tedavi mi gerekiyor?
cnm 9 yıldır istiyoruz ama olmadı bu arada 3 aşılama 1 tüp bebek denedik onlarda tutmadı şuan tedavi görmüyorum 3,4 ay sonra tekrar başlayacaz tedaviye inş. o zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?