milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen cnm hayırlısı olur inş

Herşeyde bır hayır vardır demekki bebeişin vaktı var

valla benim de tek avuntum aynen böyle düşünmek oluyor,
demek daha zamanı değilmiş diyip üzülmemeye çalışıyorum..

gerçi bizde birtakım problemler çıktı, kendi akışına bıraktığımız son 2 ay, ocakta aşılama deniycez

Son düzenleme:
Ben de varım kızlar.
Yılbaşından önce meleğimin gelmesini umuyorum.
Önümde zorlu bir süreç var, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlısı neyse o olsun cnm geçç olsunnn güç olmasın bılırım sıkıntılısındır sıkmamalıda ınsan çok okudum burda yazılanlardan sıkmayn kendınızı unutmaya çalışın dıyorlar uğraş falan bulur dıyorlar

Hayırlısı guzelım herkes için dua etmekteyımmm :116:

evet canım, hayırlısı..
bu ay çok umutluyum, inşallah umutlarım boş çıkmaz..
benim yumurtlama problemim var, son 2 aydır yumurtlama yoktu, gerçi bunu da ateş takibinden anladım.

bu ay çatlamış gibi görünüyor şimdilik. belli olmasına da 11 gün var

Yani artık annelik duygularım kabarmaya başladı demek istedim :)

Aman ne kadar basit birşeymıs bende kafam okadar dolukı bu konuyla ılgılı
bende hanı bı hesaplayıcı flan mı var dedım kendı kendıme aynen bızde çalışıyoruz aralık 2 de ıns bellı olacak ayy sımdıden heyecanlandım

:)
İnşaallah güzel haberler alırsın.

topic hayırlı olsun bende geldim kızlar yrn tüp bebek için ilk adımı atıorummmm

hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı allahım yüzümüzü güldürsün inşallah en yakın zamanda yaş kaç canım?

merhaba arkadaşlar

ben de bebek istiyoruuuummmm daa yazayım dedim:26:

hoşgeldin bizde istioruz bizdeeeeeee

Ben de varım kızlar.
Yılbaşından önce meleğimin gelmesini umuyorum.
Önümde zorlu bir süreç var, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

amin canım sende hoşgeldin bizi neler bekliyor bilmiyoruz inşallah herşey güzel olur

kızlarrrrrr bende varım tek umudum çekirdek bir aile olmakk inşş olurr hepimizin karnı yeni yılA kalmadan dolsunn:))

buarda bende melis:) 29 yaşındayım 6 yılık evliyim kızlarr

kızlarrrrrr bende varım tek umudum çekirdek bir aile olmakk inşş olurr hepimizin karnı yeni yılA kalmadan dolsunn:))

hoşgeldin canım ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?

hoşgeldin canım ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?

eşim hep isteyen biriydiii ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıgı için cesaret edemedimm çogu zamnlar hep korunarak geçtii artık karar verdim rabimm de versisee inş..2 aydırr korunmyaı bıraktımmm cnm senn

Hg cnm :) ıns ıns hepimizin karnı ıstemeyen olsada şimdiden bebişle dolsunn

[

hoşbuldum canım:) inş yeni gelmeden burdan haber verirz birbirimize kızlarrr sevinçlerimizide üzüntülerimizde paylşalımm

sen kaç yaşındasın cnmmm

Tabıkı paylaşalım 29 benım yaşım :) 9 aylık evlıyım vee 1.5 haftadır başladık çalılmalara bakalım 2 aralıkta anlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…