milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben daha 13 aylık evliyim henüz deneme yapmadık ocak ayında doktor kontrolüm var ondan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz ama sanırım aralık ayına çekeceğiz çalışmaları çünkü eşim de bende tam olarak hazırız bu fikre artık her sohbetmizde bebeğimiz de var bakalım nasıl sonuçlanacak

kızlar bu arada ben de Naz, 26 yaşımdayım ve 2 senedir bebek sahibi olmayı bekliyoruz.

Allah biliyor yaa, bu ay çok umutluyum, inşallah umutlarım boş çıkmaz

Son düzenleme:

Hoşbuldum :) İnşaallah inşaallah...

kızlarrrrrr bende varım tek umudum çekirdek bir aile olmakk inşş olurr hepimizin karnı yeni yılA kalmadan dolsunn:))

buarda bende melis:) 29 yaşındayım 6 yılık evliyim kızlarr

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin...

Tabıkı paylaşalım 29 benım yaşım :) 9 aylık evlıyım vee 1.5 haftadır başladık çalılmalara bakalım 2 aralıkta anlayacağız

kız sen ne çabuk büyüdün 25 diilmiydin kuşum :26:

kızlar bu arada ben de Naz, 28 yaşımdayım ve 2 senedir bebek sahibi olmayı bekliyoruz.

nazcım inşallah yürekten dua ediyorum hepimiz içinnnn böyle koca göbekli olalım diyee

kızlar bende aranıza gelebilirmiyim,bende bebiş istiyorum eşim bana çaktırmamaya calışıyo ama ben anlıyorum artık oda hevesleniyo bebiş için,2 aydır deniyoruz negatif oldu bu üçüncü ayımız,13 aylık evliyim,aslında çok problem yapmıyorum 2 aydır olmuyo diye,ama insanların dili hiç durmuyo,çocuk düşünüonuzmu çocuk olmuyomu bi çocuk yapın,daral gelio bu sorulardan,bende istiyorum bi beşimin olmasını ama takdiri ilahi,Allahım herseyin en iyisini bilir...

aynen rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın bebekle doldursun göbüşlerimizi

Kızlar hepinizi çok çokkkkk
artık çıkma vaktı sızı sevıyorum yarın gorusuruz :))

BOL AŞKLI GECELERRRRRRRRRRR

nazcım inşallah yürekten dua ediyorum hepimiz içinnnn böyle koca göbekli olalım diyee

ayy Allah kabul etsin dualarımızı canım

yeni eritmeye başladım göbeği ama hemencecik tekrar şişsin istiyorum

23 yaşındayım gaziantepte oturuyorumm 1.5 yıllık evliyim bende yumurta tembelliği var ve yrn tüp bebeğe başlıyorumm

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama sen kafaya takmamakla çok doğru yapıyorsun, daha çok erken, hemen olmaması doğal..
doktorlar bile 1 sene düzenli ilişkiye rağmen olmuyorsa nedenleri araştırılmalı diyorlar.

etrafa gelince, boşver sorsunlar, konuşsunlar..
biz 3 senedir evliyiz, 2 senedir de bebek istiyoruz, inan insanların o sorularına maruz kalmaktan okadar sıkıldım ki..

iyi akşamlar canım

inş canım bu topiği açmaklaa süper bir fikirr düşünmüsünnn hem yeni bir yıl olcak hemde yenşi umutlarr:)doktora niçin gitceniz peki

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin...

inş inci tanesiii sen kaç yılık evlisinnn :)

yaşın 29 muuu süper aynı yaşızz zoamnnn sevindimm bak bunaa

[

kızlar bu arada ben de Naz, 28 yaşımdayım ve 2 senedir bebek sahibi olmayı bekliyoruz.

hoşgeldin nazz 28 yaşındasın dimii bende 29 kaç yılık evlisinn

saol demmircan,Allahım sana ikiz yok yok üçüz bebişler nasip etsin sağlıklı şirin kıpır kıpır
bide bişi sorcam, ben ovulasyon testi aldım geçtiğimiz iki gün yaptım negatif çıktı,bende heralde daha tık yok diye dün yapmadım çünkü 5 tane,boşa gitsin istemedim bugün yapptım gene negatif ama bugün öyle bi şeffaf yumurta akı kıvamında akıntı geldiki sanki içerde bomba patladı birden geldi akıntı bide sabahtan beri hem sağ hem sol kasığımda tatlı tatlı ağrılar var genelde sağ kasığımda olurdu ama bu sefer ikiside ağrıyo,acaba dün test yapsaydım pozitif mi çıkardı:44::44::44biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar)

Tabıkı paylaşalım 29 benım yaşım :) 9 aylık evlıyım vee 1.5 haftadır başladık çalılmalara bakalım 2 aralıkta anlayacağız

ayy 28 yazmışımyaşını büyütmeye çalışan çocuklar gibii

26 yaşımdayım canım, 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır da bebek istiyoruz

ayy kızlarr tek tekmi tanıtsak kendimizii karıştıı ortalık valaa))

26 mısın cnmm neyse olsunnn inş bebişlerimiz olurrrr

canım testi adetinin kaçıncı günü yapmaya başladın? adetlerin kaç günde oluyor bir de

akıntı fazla yanıltıcı olabiliyor, fazla takılmamak lazım ama genelleme yapmak gerekirse akıntının geldiği günü takip eden 2- gün içinde yumurta çatlıyor.

senin kasık ağrıların ve akıntın sanki yumurtanın iyice olgulanşıp çatlama kıvamına geldiğini gösteriyor.

adet bitiminden hemen sonra yapmaya başladım testleri,ne olur ne olmaz diye,adet döngüm 30-32 gün arası,ama bugün ve yarın boş durmamam gerekiyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…