Günaydın Kızlar bende şimdi kasık ağrısıyla uyandım kırmızılar geldiii
Şuraya yazalımda unutmayalım
Son adet tarihi : 8 ocak
Sat tan bir önceki : 6 aralık
Sat tan 2 önceki : 2 kasım
Silklus 34 gün sürüyor. Bir sonraki adet tarihi muhtemelen 10 şubatta başlayacak.Gebelik için en iyi tarihler 22 ocak ve 27 arası....
Hadiii Hayırlıısıııııııııııı İyi pazarlar canlarımmm
Valla cnm bak ben bekliyom bazen cok bekletmeden gelmesıde ıyı :) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık sıranı savdın bana dua et :)
Senin gelmesinde kırmızıların 2012nin hediyesini önce kendine ve eşine sonra bizlere verirsin İnşş tez zamanda
ayy kızlar yeni hamişlermi varinşallah,inşallah napıyonuz,nasılsınız kızlar,hayat nasıl gidiyo,benim feci şekilde mide bulantılarım oluyo,bazen sudan tiksinesim geliyo,genelde yatıorum,ne interneti açmaya hevesim var ne televizyonu,mide bulantım gercekten ağır,ama meleğim sağlıklı olsunda ben çekerim Allahın izniyle
bu ay bnm ayım olsunnn nolurrrrrr
Kızzz gelartik burdasın gördümmm
Geldimi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canlarımmmm gelmedi gözdemm bu sabah ta gelmedi
günaydın canlarımmmm gelmedi gözdemm bu sabah ta gelmedi
Günaydın Kızlar bende şimdi kasık ağrısıyla uyandım kırmızılar geldiii
Şuraya yazalımda unutmayalım
Son adet tarihi : 8 ocak
Sat tan bir önceki : 6 aralık
Sat tan 2 önceki : 2 kasım
Silklus 34 gün sürüyor. Bir sonraki adet tarihi muhtemelen 10 şubatta başlayacak.Gebelik için en iyi tarihler 22 ocak ve 27 arası....
Hadiii Hayırlıısıııııııııııı İyi pazarlar canlarımmm
Günayddıınnnn herkeslere
cnm çok sevindim yaa.inşallah gelmezzzz
test yapmayacak mısın?:26:
valla cnm test için erken idrar testi bazen olsada negatif gösteriyo kendimi üzmek istemiyorum birde benim gecen ay değil ondan önceki ayda 4 gün gecikmeli gelmişti regl o yüzden cok umutlanmak istemiyorum
anladım cnm ben baya geçti sanmıştım. 2 gün geçmiş daha.yapma bence de.boşuna bozma moralini.
cnm senin bugün 2.günün di mi?
Bal tarçına başla sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?