milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Valla cnm bak ben bekliyom bazen cok bekletmeden gelmesıde ıyı :) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık sıranı savdın bana dua et :)

Valla cnm bak ben bekliyom bazen cok bekletmeden gelmesıde ıyı :) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık sıranı savdın bana dua et :)

Senin gelmesinde kırmızıların 2012nin hediyesini önce kendine ve eşine sonra bizlere verirsin İnşş tez zamanda

ayy kızlar yeni hamişlermi varinşallah,inşallahnapıyonuz,nasılsınız kızlar,hayat nasıl gidiyo,benim feci şekilde mide bulantılarım oluyo,bazen sudan tiksinesim geliyo,genelde yatıorum,ne interneti açmaya hevesim var ne televizyonu,mide bulantım gercekten ağır,ama meleğim sağlıklı olsunda ben çekerim Allahın izniyle

hosgeldin minnoş anne valla henuz daha hamile cıkmadı hamilelik suphesı olan da yok sadece gunu 2 gun gecmıs hala hıcbır regl belirtısı olmayan bir insan var oda ben :) dualarını eksık etme sende mınnosunda ınsallah ıyı olacaksınız arada gel

günaydınn iyii haftalaarr geldi çattı gene pazartesii güzell sakinn bir hafta istiyorumm :126:

günaydın kızlar... nasılsınız bakalımmm.. bn yumurta toplama işlemini pazartesi sanarken meğersem pazar günüymüş bn heycandan yanlış anlamısım halime güliyim mi ağlıyım mı bilemedim bnde gülüyorum... dün sabah erken gdip hastaneye giriş yaptık.. saat 10 da aldılar yumoşlarımı 14 tane yomuşun 1 tanesi boş bir tanesi zayıf ama 12 tanesi maşşallahhh cok cok sağlıklı cıktı 12 tane üzerinden dölleme yapıcaklar.. bugün için ararız dediler eğer hersey yolunda giderse çarsamba günü tranfer olur diolar ama bn elimde telefon beliorum catlıyorum resmennnnn... 2 tane koyulucakmıs geri kalanını dondurmayı düşünüyoruz allahın izniyle olurda olur kötü ihtimali göz önünde bulundurarak olmazsa tekrardan iğne derdine girmeden kullanırız dedik allahımmm herşey yolunda gitsin inşallahhhh...

Kızzz gelartik burdasın gördümmm

Geldimi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrr

cnm senin bugün 2.günün di mi?
Bal tarçına başla sen de

Günayddıınnnn herkeslere

cnm çok sevindim yaa.inşallah gelmezzzz
test yapmayacak mısın?:26:

valla cnm test için erken idrar testi bazen olsada negatif gösteriyo kendimi üzmek istemiyorum birde benim gecen ay değil ondan önceki ayda 4 gün gecikmeli gelmişti regl o yüzden cok umutlanmak istemiyorum

valla cnm test için erken idrar testi bazen olsada negatif gösteriyo kendimi üzmek istemiyorum birde benim gecen ay değil ondan önceki ayda 4 gün gecikmeli gelmişti regl o yüzden cok umutlanmak istemiyorum

anladım cnm ben baya geçti sanmıştım. 2 gün geçmiş daha.yapma bence de.boşuna bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…