evet canım bebek olmamasındaki en büyük sebeplerden biri de stres zaten işte insan elinde olmadan bazen kaptırıyor kendini stres sıkıntı yapıyor off çok zor psikoloji herşeyden çok çabuk etkilenebiliyor allah yardımcımız olsun ona da geçmiş olsun canım kendisi sağlıklı en azından rabbim bidaha nasip eder
hepinizee ayrı ayrıı tenküüü
heyy benidee ilavee edin listeyee benidee yaş 26 bat 19 ocak
yemekten sonra bu kahve çok iyi oluyor yahuGelin kahve içelim, fal bakalım
Bende oyle dedım ona çok şükür sen ıyısın ağlamaklıydı telefonda sesi bır garip oldu içim.Ne söylenir ne denir bilemedim.Benim de sesime yansıdı belli etmemeye çalışssamda.Annesiyle konuşmuştum dün telefonda narkozdan ayıldıktan sonra kocasıyla sarılmışlar birbirlerine ağlamışlar hüngüe hüngür....
Rabbim hepimizi korusunnnnnnnnnn Hamişlerimizideeeee
aaaa biz de gitmedik.geç geldi eşim biraz bu saatten sonra gidilmez dedikbu akşam bakalım artık
Dur ben bi daha gideyim w.c ' ye belki vardır bişeyler.:26:
http://www.mutlumasal.com/tr/eti_img.htm?30.jpg
kızlar eğer ben bu resımdeki zamanları görürsem aynen böyle kocişle resim çekilmek istiyorum
ahhhh çaycı abimizi bankaya yollamışlar benim de çok canım çektiii yapta içek kız anlarmısın faldan
bizim kaynananın yasin gecesi varmış ben ondan gitmedim bu akşam gidelim de kadını uğurlayalım bari umreye gidip gelicek biz anca öle gidicez yoksa
sen git dikkat et bu akıntılara bende her ay olur bariz şekilde peçetede bile görünür
http://www.mutlumasal.com/tr/eti_img.htm?30.jpg
kızlar eğer ben bu resımdeki zamanları görürsem aynen böyle kocişle resim çekilmek istiyorum
merhabalarrrrrr..... doktordan geliyorummm ... herşey o kadar güzel kiiiisonunda iğne işim bitti akşam çatlatma iğnem yapılıcakkk vee pazartesi yumoşları teslim töreni var 2-3 gün içerisindede döllenme olur embriyo tranferi yapılırmıs.. doktorum şimdiye kadar cok güzel gitti yumurtalar çok güzel cvb verdi hepsi birbirine yakın büyüklükte ve çok sayıda.. allahım inşallah sonucundada bu mutluluğumu bozmasın... bol bol dualarınızı bekliorum...
allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı haberler ver inşallah
merhabalarrrrrr..... doktordan geliyorummm ... herşey o kadar güzel kiiiisonunda iğne işim bitti akşam çatlatma iğnem yapılıcakkk vee pazartesi yumoşları teslim töreni var 2-3 gün içerisindede döllenme olur embriyo tranferi yapılırmıs.. doktorum şimdiye kadar cok güzel gitti yumurtalar çok güzel cvb verdi hepsi birbirine yakın büyüklükte ve çok sayıda.. allahım inşallah sonucundada bu mutluluğumu bozmasın... bol bol dualarınızı bekliorum...
Hadi bakalım cnmm cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbş kucağımızı boş bırakmasınnnnnnn
aminnn cnm.. sen naptın bekliosun herhalde daha gününe var mı yoksa gecti mi??
kızçelerim şimdiden hepinize iyi haftasonları benim için dua edin hafta sonu ve onu takip eden butn zamanda kırmızılar gelmesin ve hepinizi teyzze yapayım :)
kızçelerim şimdiden hepinize iyi haftasonları benim için dua edin hafta sonu ve onu takip eden butn zamanda kırmızılar gelmesin ve hepinizi teyzze yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?