milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Bende oyle dedım ona çok şükür sen ıyısın ağlamaklıydı telefonda sesi bır garip oldu içim.Ne söylenir ne denir bilemedim.Benim de sesime yansıdı belli etmemeye çalışssamda.Annesiyle konuşmuştum dün telefonda narkozdan ayıldıktan sonra kocasıyla sarılmışlar birbirlerine ağlamışlar hüngüe hüngür....

Rabbim hepimizi korusunnnnnnnnnn Hamişlerimizideeeee

yemekten sonra bu kahve çok iyi oluyor yahuGelin kahve içelim, fal bakalım

hepinizee ayrı ayrıı tenküüü

heyy benidee ilavee edin listeyee benidee yaş 26 bat 19 ocak

tamam canım ama şöyle bi şartımız var artık topikte paylaşım yapmayanları uğramayanları listeden çıkartıyoruz listeye ekleriz ama gelmemen durumunda silinebilirsin bilgin olsun tatlım sonra "niieeee ben yokummm uleeeeeeeeeen " deme

yemekten sonra bu kahve çok iyi oluyor yahuGelin kahve içelim, fal bakalım

ahhhh çaycı abimizi bankaya yollamışlar benim de çok canım çektiii yapta içek kız anlarmısın faldan

ahh kıyamam canımmm ne denilebilir kiii

aaaa biz de gitmedik.geç geldi eşim biraz bu saatten sonra gidilmez dedik bu akşam bakalım artık
Dur ben bi daha gideyim w.c ' ye belki vardır bişeyler.:26:

bizim kaynananın yasin gecesi varmış ben ondan gitmedim bu akşam gidelim de kadını uğurlayalım bari umreye gidip gelicek biz anca öle gidicez yoksa

sen git dikkat et bu akıntılara bende her ay olur bariz şekilde peçetede bile görünür

http://www.mutlumasal.com/tr/eti_img.htm?30.jpg

kızlar eğer ben bu resımdeki zamanları görürsem aynen böyle kocişle resim çekilmek istiyorum

Yaaaaa ben de çok beğendim bunu.ben de istiyorum bundan

yok ya anlamıyorum ki hatta ve hatta insan şekilde mi benzetemez.ben şekilleri bile anlamıyorum.bak tavşan var diyorlar hani nerde diyorum

merhabalarrrrrr..... doktordan geliyorummm ... herşey o kadar güzel kiiii sonunda iğne işim bitti akşam çatlatma iğnem yapılıcakkk vee pazartesi yumoşları teslim töreni var 2-3 gün içerisindede döllenme olur embriyo tranferi yapılırmıs.. doktorum şimdiye kadar cok güzel gitti yumurtalar çok güzel cvb verdi hepsi birbirine yakın büyüklükte ve çok sayıda.. allahım inşallah sonucundada bu mutluluğumu bozmasın... bol bol dualarınızı bekliorum...

allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı haberler ver inşallah

Hadi bakalım cnmm cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbş kucağımızı boş bırakmasınnnnnnn

kızçelerim şimdiden hepinize iyi haftasonları benim için dua edin hafta sonu ve onu takip eden butn zamanda kırmızılar gelmesin ve hepinizi teyzze yapayım :)

aminnn cnm.. sen naptın bekliosun herhalde daha gününe var mı yoksa gecti mi??

gelmedi cnm bugün gunum dü ama bakalım hayırlısı herşey için dua et lutfennn sende

kızçelerim şimdiden hepinize iyi haftasonları benim için dua edin hafta sonu ve onu takip eden butn zamanda kırmızılar gelmesin ve hepinizi teyzze yapayım :)

Görüşürüz cnm İnş da kırmızıların gelmessssssssssssssssss

süper bi haber bu canım dualarımızı eksik etmiycez hiç merak etme için rahat olsun

İNŞALLAH CANIMCIM GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ SENDEN SANA DA İYİ HAFTASONLARI GÖRÜŞÜRÜZZZZ

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben dün giremedim kaynanaları baya çekiştirmişsiniz ooooo

myhos karısı bilmem biliyormusun ben hastayım. bugün 1e kadar yattım ve rüyamda seni gördüm.

benim yatak odasının camı balkona bakıyor. yani canım önü balkon. sen o balkonda yemek yiyordun. bende hasta yatıyordum. sen balkondan beni seyredip gülüyordun seni çok mu özledim nedir rüyama bilem girdin.

cadılığın bilinç altıma işlemiş

kızlar hala regl olmadım kırmızıları görmedim ama kendimi hamileymiş gibide hıssetmıyorum ısın bu adet zamanları cok kötü ya

Günaydın Kızlar bende şimdi kasık ağrısıyla uyandım kırmızılar geldiii

Şuraya yazalımda unutmayalım

Son adet tarihi : 8 ocak
Sat tan bir önceki : 6 aralık
Sat tan 2 önceki : 2 kasım

Silklus 34 gün sürüyor. Bir sonraki adet tarihi muhtemelen 10 şubatta başlayacak.Gebelik için en iyi tarihler 22 ocak ve 27 arası....

Hadiii Hayırlıısıııııııııııı İyi pazarlar canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…