nedenn olmasınn
neşe gözde şu sat bat listesini hanginiz yapıyodu bi guncellesenıze ön sayfalara doğru beri gelsin
yemeğe gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm opuldunuzzzzzzzzzz
afiyet olsun kuşum bende gidicem şimdi
herkese afiyet olsunnnn
afiyet olsun canlar topiğe girmeyenleri çıkaralım listeden
Ben geldim canlarrr
Aaaa evet gırmeyenlerı eleyelım bencedeeeee
hoşgeldin canımcım
GID GID GIDAKK YUMURTAM SICAK KOCAM GELSE DE BAŞLASAKKKK
canım mukus varmı yani kaygan su gibi şeffaf bi akıntın?varsa kesin yumurtluyorsun kaçırma bu günü:26:[/B]
sende hoşgeldın canım
Şimdi bebeğini aldırmak zorunda kalan eltimle konuştum stres yuzunden bebeğini düşürmüş yoksa bebeişimiz çok güzel tutunmuşş anneciğine ama kız geçtiğimz cuma günü bir stres yaşamıştı
Lutfennn dıyoo hamıle ısen sakın stres yapıyım tartışma olan ortam olursa bırsey olursa hemen uzaklaşın o ortam dıyo düşmede en buyuk etkenmıs stress
Sizde dikkatli olun kızlar lutfen uzuntu yok kesınlıkleeeeeeee
akşama ne yemek vaaarrrr????
yok cnm öyle akıntı yaa hatta hiç yok gibi birşey.belki olur akşama kadar bakalım
evet canım bebek olmamasındaki en büyük sebeplerden biri de stres zaten işte insan elinde olmadan bazen kaptırıyor kendini stres sıkıntı yapıyor off çok zor psikoloji herşeyden çok çabuk etkilenebiliyor allah yardımcımız olsun ona da geçmiş olsun canım kendisi sağlıklı en azından rabbim bidaha nasip eder
akşam kaynanama gitmedik bu akşam gidicez o yüzden ben yemek yapmayı düşünmüyorum canım anası ne yaparsa adam onu yesin özlemiştir belki anasının yemeklerini 1 aydır yemiyor :99::99::99::99::99::99::99::99::99:
mutlaka olur canım peçetede bile görürsün dikkat edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?