milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nasıl yapıcam bal tarçını

bak bebişim şimdi çörek otunu alıyon evde havanda dövüyon sonra 2 yemek kaşığı balı bi kaseye koy sonra 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 tatlı kaşığı tarçınıda koy ve iyicen karıştır ve sabah akşam günde 1 tatlı kaşığı yutuver taki 12.güne kadar farkını göreceksin inşallah

tünaydın kızlar iyi bi hafta olsun

Ben bu gün çok yoğunum Bi selam vereyim dedim yine çıkıcam Ne var ne yok geçmişe bi göz atayım

Kırmızısı gelen varmı? Yoktur inşallah

cnm senin bugün 2.günün di mi?
Bal tarçına başla sen de

saol bıtanem ofısteyım hemen yaptırıyorummm teşekkur ederım çokkk

çatlak kanka hadi hayırlısı diyelim üzülmedin inşallah sakın sakın

bu arada takvimini güzel tut artık bunlar sana hep lazım oliiiciiikkkk

umudumuz şubata artık dimi bensiz doğuramazsın zatiiiiiiii anca beraber kanca beraber

günaydınn iyii haftalaarr geldi çattı gene pazartesii güzell sakinn bir hafta istiyorumm :126:

offff aynen yaaa yoğun başladı bizim bu haftaaaaaaa fenalardayımmmm allahım yardım ettt

oyyy bebeğim allah gönlüne göre versin pamuk kalpli arkadaşım benim inşallah sağ salim büyütürsün yumoşunu sonra da bebeğini allah izni ileee kucağına alırsın

maşallah 14 tane yumurta olmuş ne güzel allahım sonunu da getirsin dualarım seninle canım

sanadaa tünaydın pazartesi yoğunluğumuu günün yarısınıı yedikk bilee

bugün diyete başladım çokk mutsuzum zaman geçmiyo sanki yemeden içmeden :78:

ama irademe hakim olmalıyımm resmen hamile sandılar dün benii o kadarda değill yanii dedim ama aklımdanda çıkaramıyorumm bi türlüü

çok mu fazlalık var canım aman boşver sen milleti kendin nasıl mutlu oluyorsan öyle ol herkes 90-60-90 olacak diye bi kaide yok sinir oluyorum bu mantıktaki insanlara da zatiii

bu arada seni bat kaçtı tatlım ya eklemeyi unutmuşum senii
:26:

tünaydın kızlar iyi bi hafta olsun

Ben bu gün çok yoğunum Bi selam vereyim dedim yine çıkıcam Ne var ne yok geçmişe bi göz atayım

Kırmızısı gelen varmı? Yoktur inşallah

Merhaba cnm. bende de yoğunluk vardı :126: hala var ama öğleden sonra biraz rahatlayacağım. takipteyim hepinizi

Merhaba cnm. bende de yoğunluk vardı :126: hala var ama öğleden sonra biraz rahatlayacağım. takipteyim hepinizi

bende fena halde yoğunluk var canım bu gün geçmez sanıyorum artık yarın daha sakin olurum inşallah :44:

İlaç kullanmadan baş ağrısı nasıl geçer?? bilen var mı??:94:
çok fenayım

Son düzenleme:
bak bugün başlıyorsun ve 12.gün bırakıyorsun cnm unutmaaa
sabah akşam

Tamam şimdi yedim hangi kaşıkla yiğeceğiz peki çay mı tatlı kaşığımı bıde akşama yiğeyim bakalım hayırlısı 12 gün hee hadi bakalım :)

Neşecim evet önce ben hamiş kalcam sonra sennnn topic açtın maşallahh herkes hamiş kaldı bı ben kalamadım

25 yaşında 3 senelik evliyim.bir senedir çocuğumuz olsun istiyoruz.geçen sene iki düşük yaşadım.geçen ay 5 ay aradan sonra ilk denedik ama tutmamış.dün adet oldum.kasımda progesterona baktırdım 8.9 çıktı.doktor bir de ultrasonla alttan muayene etti.yumurtlama tembelliği var dedi.geçen ay çörekotu bal tarçın yaptım her gün iki kez yedim.21.günde tekrar progesterona baktırdım değerim 18 e yükselmiş.doktor değerin yüksek dedi.luteal faz yetmezliği yok dedi.bu arada düşüklerim için araştırma yaptılar sadece kan pıhtılaşması çıktı.rahim filmim falan da temiz çıktı.şimdilik bir sorun yok.bakalım bu ay tutacak mı bebeğimiz.adetim bitsin tekrar denicez.

Son düzenleme:

merhaba bendede yumurtlama sorunu var en son test yaptığımda 3.62 çıkmıştı bende çörek otuna başladım inş. bende işe yarar sende baya artış olmuş inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnm

inşallah canım sağolasın.sende de işe yarar umarım.bu arada ben geçen ay soğan suyu da içmiştim bunu da bir dene istersen

Allah tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar. ben baya bir araştrmıştım bu bal çörekotu tarçın karışımını ve bu karışımı yaptıktan sonra hamile kaldım diyenlerin sayısı azımsanacak gibi değildi.baya etkilenmiştim.ben de bu ay denedim.sonuçta Rabbim ol derse olacak ama işte herşeyin bir sebebi vardır. belki bizim vesilemiz de bu olacak.Allah yardımcımız olsun

inşallah canım sağolasın.sende de işe yarar umarım.bu arada ben geçen ay soğan suyu da içmiştim bunu da bir dene istersen

ben soğan suyu denedim ama içemedim mideme dokundu çörekotunu kaç ay yiyebiliriz bi bilgin varmı artık biran önce hamilekalsakda kurtulsak heray bişeyler yemekten

Hoşgeldınız kızlarrr Ins hepimiz bebeklerımıze kavuşuruz bende başladım bakalım hayırlısı kızlarrr

cnm bu benim 3.ayım çörekoyuna başlayalı ama bu ay sadece 5 gün kullandım açıkcası artık sıkıldım bişeyler yemekten inş. cnm en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz hayırlısıyla sen ne zamandır bebek istiyosun

hoşbulduk inş. cnm çörekotu vesile olur hamile kalmana sendedemi yumurtlama sorunu var

yokkk yani daha bılmıyorumm kıı 3. denememiz di bu ay hastalığım bıtsın 4cuye başlayacağız ama endişelenmeye başladım cıdden ıns bı sorun yoktur dıye:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…