Valla cnm benim çok uzun zaman olmadı.henüz 2. ayım denemede.bu ay denedim bu ballı karışımı. amacım sadece bir sorun varsa çözümünü hızlandırmak.henüz doktora falan gitmedim.umarım doktora girmeden bu ay sorunsuz bir şekilde hamile kalırım.İnşallah hep beraber hamile kalırız.cnm bu benim 3.ayım çörekoyuna başlayalı ama bu ay sadece 5 gün kullandım açıkcası artık sıkıldım bişeyler yemekten inş. cnm en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz hayırlısıyla sen ne zamandır bebek istiyosun
offf çok başım ağrıyo ve midem bulanıyo üşüttüm sanırım işlerde çoOOOOOkkk bir an önce evime gitsemmmmm hiç iyi değilim
:):):) kesinlikle katılıyorum.. O fikir uzakken her trlü düşünce mübah geliyor ama iş ciddiye binipte kanın canın bebek demeye başlayınca tedirginlikler de baş göstermeye başlıyor.. Allahım kalbine göre versin canım benim :)
benim de benim deinanılmaz bir baş ağrım var.midemde bulanıyor.çok zor duruyorum sabahtan beri ve çook işim var
ilaç almakta istemiyorum ama artık akşam giderken eczaneye uğrayıp bi sorayım.
amiiiiiiiiiiiiin hepimizin kalbine göre versin ablacım şimdi beni bırakalım da sen söyle
bebişin cinsiyetini hissedebiliyormusun içine doğan bişeyler varmı
Isim ne düşünmüştünüz?? Ayy sorarken bile heyecanlandım iyimi
ben bu düşünceye vucudum bebek diye alarm vermeye başlayınca kapıldım öncesinde umrumda bile değildi
hatta doğurmasam da olurdu öyle düşünüyordum ama bu biyolojik saat denen olay fena bişey
gideyim kontrolümü olayım da bi ohh çekeyim
:):):) kesinlikle katılıyorum.. O fikir uzakken her trlü düşünce mübah geliyor ama iş ciddiye binipte kanın canın bebek demeye başlayınca tedirginlikler de baş göstermeye başlıyor.. Allahım kalbine göre versin canım benim :)
hoşbuldum cnm evet bende yumurtlama problemi var inş. tedaviyle halledeceğiz ALLAH ın izniyle sizin sorun ne cnm
ya bilmem ama içime erkek doğuyor :):) eli ayağı sağlam olsun aklı başında olsun tek isteğim bu allahımdan :) erkek olursa ismi hazır teyzesi ali efe istiyoruz babasıyla.. Ama kız olursaaa işin içinden çıkamadık artık burada güzel bir isim bulursunuz kızıma :):)
aynen bu biyolojik saat fena birşey.eşimle7 yaş var aramızda.önceden ben çok uzatmayalım derdim oda yok en az 2 sene birikim yapalım ev alalım ona güzel bir ortam hazırlayalım diyordu bende mırın kırın ediyordum.2 sene çok zaten 9 ay hamilelik diyordum.hem senin yaşın geçiyor bak diyorsumneyse sonradan işe kendimi fena kaptırdım önüme iyi imkanlar ve kariyer ortamı çıktı. evet ya haklı 2 sene iyi dedim.
ama gelin görün ki evleneli 1 seneyi geçti ve durup dururken aşırı bir şekilde çocuk istemeye başladık. bazen aklıma acaba yapabilir miyim diye gelmiyor değil ama çok istiyıoruz.
Hatta eşim bu ay çok çok hevesli.hiç çocuktan söz etmeyen adam dün akşam isim düşünmeye başladı
Selam kızlar.....nasılsınız bakalım....nasıl gidiyor çalışmalar....
canım selam nasılsın ya geldiğin iyi oldu benım regl 3 gun gecıktı ama bunu sebep olarak görmuyorum midemde 2 gundur bulantı var arada sağ arada sol kasığıma sancı saplanıyo sırtıma ve belimede ama göüğslerimde bişi yok idrarım sanki beyaz gibi bunları düşünmekten kafayı yedim iyiki geldin sence durum ne
niye gülüyon neşe
kız öyle bi sıraladın ki sorularını hatun kaçtı sen cevap alamadan
Valla cnm benim çok uzun zaman olmadı.henüz 2. ayım denemede.bu ay denedim bu ballı karışımı. amacım sadece bir sorun varsa çözümünü hızlandırmak.henüz doktora falan gitmedim.umarım doktora girmeden bu ay sorunsuz bir şekilde hamile kalırım.İnşallah hep beraber hamile kalırız.
sen ne zamndır deniyorsun?
benim de benim deinanılmaz bir baş ağrım var.midemde bulanıyor.çok zor duruyorum sabahtan beri ve çook işim var
ilaç almakta istemiyorum ama artık akşam giderken eczaneye uğrayıp bi sorayım.
kızlarrrr cok sacma bişey yaptım galiba ben evde gebelik testi yoktu ovulasyon testı vardı bende onu yaptım 2.çizzgi silik çıktıı şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?