milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Valla cnm benim çok uzun zaman olmadı.henüz 2. ayım denemede.bu ay denedim bu ballı karışımı. amacım sadece bir sorun varsa çözümünü hızlandırmak.henüz doktora falan gitmedim.umarım doktora girmeden bu ay sorunsuz bir şekilde hamile kalırım.İnşallah hep beraber hamile kalırız.
sen ne zamndır deniyorsun?

offf çok başım ağrıyo ve midem bulanıyo üşüttüm sanırım işlerde çoOOOOOkkk bir an önce evime gitsemmmmm hiç iyi değilim

benim de benim deinanılmaz bir baş ağrım var.midemde bulanıyor.çok zor duruyorum sabahtan beri ve çook işim var
ilaç almakta istemiyorum ama artık akşam giderken eczaneye uğrayıp bi sorayım.

amiiiiiiiiiiiiin hepimizin kalbine göre versin ablacım şimdi beni bırakalım da sen söyle

bebişin cinsiyetini hissedebiliyormusun içine doğan bişeyler varmı

isim ne düşünmüştünüz?? ayy sorarken bile heyecanlandım iyimi

benim de benim deinanılmaz bir baş ağrım var.midemde bulanıyor.çok zor duruyorum sabahtan beri ve çook işim var
ilaç almakta istemiyorum ama artık akşam giderken eczaneye uğrayıp bi sorayım.

ben ada çayı içtim ama banamısın demedi resmen zonkluyor kafamın içinde milyon tane insan tepiniyor sanki

hapşurmaya da başladım sanırım ben grip oluyorummmmm sende dikkat et canım grip belirtisi olabilir antibyotik filan almaya başlarsam yanıdm çalışma filan yapmam ben bu ay

ya bilmem ama içime erkek doğuyor :):) eli ayağı sağlam olsun aklı başında olsun tek isteğim bu allahımdan :) erkek olursa ismi hazır teyzesi ali efe istiyoruz babasıyla.. Ama kız olursaaa işin içinden çıkamadık artık burada güzel bir isim bulursunuz kızıma :):)

aynen bu biyolojik saat fena birşey.eşimle7 yaş var aramızda.önceden ben çok uzatmayalım derdim oda yok en az 2 sene birikim yapalım ev alalım ona güzel bir ortam hazırlayalım diyordu bende mırın kırın ediyordum.2 sene çok, zaten 9 ay hamilelik diyordum.hem senin yaşın geçiyor bak diyordumneyse sonradan işe kendimi fena kaptırdım önüme iyi imkanlar ve kariyer ortamı çıktı. evet ya haklı 2 sene iyi dedim.
ama gelin görün ki evleneli 1 seneyi geçti ve durup dururken aşırı bir şekilde çocuk istemeye başladık. bazen aklıma acaba yapabilir miyim diye gelmiyor değil ama çok istiyıoruz.
Hatta eşim bu ay çok çok hevesli.hiç çocuktan söz etmeyen adam dün akşam isim düşünmeye başladı

Son düzenleme:
hoşbuldum cnm evet bende yumurtlama problemi var inş. tedaviyle halledeceğiz ALLAH ın izniyle sizin sorun ne cnm

bende bu aileye yeni katınlanlardanım benim sorunun kilo 2 kilo kaldı 60 kiloya düşmem gerekiyprdu onadan biz daha bsşlayamadık burdan okuyunca acaba bendede bi sorun var mı demeden duramıyorum başlayınca görüşücez inşallah yoktur. beklemek gerçekten zor

ne yalan söyliim bana da erkek gibi geliyor ablaaaa öyle hissettim dediğin gibi eli ayağı düzgün olsun annesine babasına hayırlı evlat olsun da gerisi mühim değil

oğluşun adı hazır kız olursa beyin fırtınası yaparız burda güzel bişeyler buluruz eminim

bizde olay tam tersiydi eşim evlenmeden önce hayallerinin ilk sıralarındaydı bebek bense hiç istemiyodum ta ki evlenene kadar evlendik 5-6 ay geçti ay deliriyorum çocuk için ama bazı sebeplerden erteleyelim dedim korunduk hep şimdi de gelmiyor kerata hayırlısı artık

Selam kızlar.....nasılsınız bakalım....nasıl gidiyor çalışmalar....

canım selam nasılsın ya geldiğin iyi oldu benım regl 3 gun gecıktı ama bunu sebep olarak görmuyorum midemde 2 gundur bulantı var arada sağ arada sol kasığıma sancı saplanıyo sırtıma ve belimede ama göüğslerimde bişi yok idrarım sanki beyaz gibi bunları düşünmekten kafayı yedim iyiki geldin sence durum ne

ateş tablom

1.gün regl-----2 ocak----36,2

2.gün regl-----3 ocak----36,1

3.gün regl-----4 ocak----36,3

4.gün regl-----5 ocak----36,4

5.gün ---------6 ocak----36,4

6.gün----------7 ocak----36,3

7.gün----------8 ocak----36,3
8.gün----------9 ocak----36,4

demek oluyor kiiiiiiiiii benim normal günlerimde ateşim 36,3-36,4 gibi

regl günlerinde 36,1-36,2 gibi

bakalım yumurtlama günlerinde ne oluciiikkkk

Son düzenleme:
kızlar yarın görüşürüz sağ salim kalırsam iyi akşamlar hepinize öpüldünüz

kız öyle bi sıraladın ki sorularını hatun kaçtı sen cevap alamadan

napım anennem hamişlerimiz zırt pırt gelmıyo bi gelıyolar sonra kayboluyolar yakalamısken sıkıştırmak lazım eyyy çirkinördek yavrusu ben seni yakalrım :) öptüm hepinizi iyi akşamlar

inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm ben 9 yıldır bekliyorum cnm hamile kalmayı ama daha kısmet olmadı inş. bende fazla beklemem artık

kızlarrrr cok sacma bişey yaptım galiba ben evde gebelik testi yoktu ovulasyon testı vardı bende onu yaptım 2.çizzgi silik çıktıı şoktayım

kızlar koskoca şişli etfal hastanesinde kanda gebeliğe bakmıyolar varmı boyle bişi ya sonuç florance nıght..hastanesinde anladılarki ben kum dökyomusummmmm ama orda gebelıge baktıramadım cunku ozel sıgortam karsılamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…