tünaydddııııııııınnnnnnn... şöylee bi gecmişeee baktım dün giremedim gelartık'cım artık yaptır su testi bn okurken catladımm sen nasıl böyle rahatsınnn eziyet etme artık bize..
bir paylaşımda bn yapıyım yumoşların 10 tanesi döllenmiş şuanda bölünmelerini tamamlamasını bekliyoruz.. perşembeye en gec cumaya tranfer yapılıcak allahmın izniyle.. haberi aldığımda ağladım o kadar kötü oldum kii cok tuhaf bişey yaaa..garip bir duyguuuu..
KIZLARR tamam söz yarın sabah kalktığımda kırmızılar gelmediyse işe gelmeden hastaneye gidip kan vereceğim sanıyorum öğle tatilindede gidip alırım sonucu ama bugun yaptırmayacağım hepinizi seviyorum :)
KIZLARR tamam söz yarın sabah kalktığımda kırmızılar gelmediyse işe gelmeden hastaneye gidip kan vereceğim sanıyorum öğle tatilindede gidip alırım sonucu ama bugun yaptırmayacağım hepinizi seviyorum :)
herkeslere merhaba
Hala çok kötüyüm dünden beri.Bu baş ağrısı çok fena
midem deseniz öyle. ne olur ne olmaz diye ilaç almak istemiyorum.
adaçayıda içtim yok bana mısın demiyor. dün sağolsun müdürüm erkenden sen git dedi.ama geçmedi hala
kaç günlerdir inanılmaz şişkinlik var. 4 aylık gibi karnımgece uyurken bile rahatsız ediyor bazen.
Herkesler hasta bende mi olacağım30
[COLOR=#4b0082 .!.:cnm bişeye sıkıntı falanmı yaptın ben sıkıntılı olunca ağrır basım bı kaçgun de geçmez ıns geçer tez zamandaaaaaaaaa 1 parol al ne olur ne olmaz demişsin ama parol birşey yapmaz cnm [/COLOR]
bravoooo bencede yanıııı soğukkanlı karı yaaaaaaa
cnm bişeye sıkıntı falanmı yaptın ben sıkıntılı olunca ağrır basım bı kaçgun de geçmez ıns geçer tez zamandaaaaaaaaa 1 parol al ne olur ne olmaz demişsin ama parol birşey yapmaz cnm
yarın bı negatif çıksın hepinizi beni teselli etmeye mecidiyeköye bekliyorum
Dün eczaneye gittim dedim inanılmaz başım ağrıyor başımı tutamıyorum o derece ama dedim gebelik durumu olabilir( ne olur ne olmaz:18:)
o zaman sadece mi...et verebilirim başka birşey kesinlikle veremem dedi.Aldım akşam 1 tane ama nafile...
Yok cnm canımı sıkan birşeyde olmadı stresli falan da değilim .inşallah geçer.çok sağol.
çirkinördek yavrusu dua et .sen hamişsin.duan kabul olur
canım dün akşamki kadın doğum doktoru o ilaçtan bana 2tane verdi bi zararı olmaz dedi 2sinide aynı anda iç dedi
ben gelirim bana çooookkkkk yakınsınama inşallah kutlamaya gelirim teyze olaraktan
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
ilç kullanıyordum ama bu hafta ilacım biteek ve artık ilaç kullanmayacağım bakalım ne zamn olacak benmde bebeğim
:)[/QUOTE
Merhaba cnm hoşgeldinn
sık sık bekleriz seni buraya
sen ne ilacı kullanıyorsun? ne zamandır deniyorsun? kaç yaşındasın? myhoş seni listeye ekler
yasmin kullanıyordum işte bu pazar biticek sanırım ilacım ve sonra denemeye başlıycaz
ben hep burdayım aslında ve sizinlede aradaş olup bu süreci birlikte yaşamak istiyorum
6 aylık evliyim 7 aydır kullanıyorum ilaç.
benmkinin olması biraz uzun sürer sanırım ama olsun bende sizlerle olmak istiyorum
yasmin kullanıyordum işte bu pazar biticek sanırım ilacım ve sonra denemeye başlıycaz
ben hep burdayım aslında ve sizinlede aradaş olup bu süreci birlikte yaşamak istiyorum
6 aylık evliyim 7 aydır kullanıyorum ilaç.
benmkinin olması biraz uzun sürer sanırım ama olsun bende sizlerle olmak istiyorum
inşallah bakalım bu ay senn ayın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?