milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tünaydddııııııııınnnnnnn... şöylee bi gecmişeee baktım dün giremedim gelartık'cım artık yaptır su testi bn okurken catladımm sen nasıl böyle rahatsınnn eziyet etme artık bize..
bir paylaşımda bn yapıyım yumoşların 10 tanesi döllenmiş şuanda bölünmelerini tamamlamasını bekliyoruz.. perşembeye en gec cumaya tranfer yapılıcak allahmın izniyle.. haberi aldığımda ağladım o kadar kötü oldum kii cok tuhaf bişey yaaa.. garip bir duyguuuu..

ayyy inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım yaaaaa :):) ayağımı sürüdüm inşallahhhhh :)

KIZLARR tamam söz yarın sabah kalktığımda kırmızılar gelmediyse işe gelmeden hastaneye gidip kan vereceğim sanıyorum öğle tatilindede gidip alırım sonucu ama bugun yaptırmayacağım hepinizi seviyorum :)

herkeslere merhaba

Hala çok kötüyüm dünden beri.Bu baş ağrısı çok fena

midem deseniz öyle. ne olur ne olmaz diye ilaç almak istemiyorum.
adaçayıda içtim yok bana mısın demiyor. dün sağolsun müdürüm erkenden sen git dedi.ama geçmedi hala

kaç günlerdir inanılmaz şişkinlik var. 4 aylık gibi karnım gece uyurken bile rahatsız ediyor bazen.

Herkesler hasta bende mi olacağım30

bravoooo bencede yanıııı soğukkanlı karı yaaaaaaa

cnm bişeye sıkıntı falanmı yaptın ben sıkıntılı olunca ağrır basım bı kaçgun de geçmez ıns geçer tez zamandaaaaaaaaa 1 parol al ne olur ne olmaz demişsin ama parol birşey yapmaz cnm

[COLOR=#4b0082 .!.:
cnm bişeye sıkıntı falanmı yaptın ben sıkıntılı olunca ağrır basım bı kaçgun de geçmez ıns geçer tez zamandaaaaaaaaa 1 parol al ne olur ne olmaz demişsin ama parol birşey yapmaz cnm [/COLOR]

Dün eczaneye gittim dedim inanılmaz başım ağrıyor başımı tutamıyorum o derece ama dedim gebelik durumu olabilir( ne olur ne olmaz:18:)

o zaman sadece mi...et verebilirim başka birşey kesinlikle veremem dedi.Aldım akşam 1 tane ama nafile...
Yok cnm canımı sıkan birşeyde olmadı stresli falan da değilim .inşallah geçer.çok sağol.
çirkinördek yavrusu dua et .sen hamişsin.duan kabul olur

yarın bı negatif çıksın hepinizi beni teselli etmeye mecidiyeköye bekliyorum

canım dün akşamki kadın doğum doktoru o ilaçtan bana 2tane verdi bi zararı olmaz dedi 2sinide aynı anda iç dedi

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
ilç kullanıyordum ama bu hafta ilacım biteek ve artık ilaç kullanmayacağım bakalım ne zamn olacak benmde bebeğim
:)

yasmin kullanıyordum işte bu pazar biticek sanırım ilacım ve sonra denemeye başlıycaz
ben hep burdayım aslında ve sizinlede aradaş olup bu süreci birlikte yaşamak istiyorum
6 aylık evliyim 7 aydır kullanıyorum ilaç.
benmkinin olması biraz uzun sürer sanırım ama olsun bende sizlerle olmak istiyorum

ben yasmını 5 yıldır kullanıyorum ağustostan beri bebiş için uğraşıyorum bu ay geciktim yarın kan testine gidiyorum ümitsizlik yok ve bana göre herşeyden ama herşeyden önce hep dua bunu unutma lutfen

umutluaycım maasallah bayağ yakınız valla sen buralarda hangi hastaneye gidiyosun

evet cnm buradaki paylaşımlar çok iyi geliyor insana. hem tecrübeliler yardımcı oluyor hem de seninle aynı duyguları paylaşanlarla fikir alışverişi yapıyorsun.
ilaç kullananların daha uzun süre geçer diye bir inanış var ama ilacı bıraktığı ay hamile kalanlar da var.hiç ilaç kullanmayıp yıllarca bekleyen de..
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ve Rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…