yok ablacım stresi bıraktım stres yok ilk acemilik ayları geçti artık akışına bıraktım doğal yollardan olmaz belki diye umudumu kaybediyorum nedense
belki de burdaki topikleri okudukça bu düşünceye kapılıyorum bilemiyorum doktora bir an önce gidip kontrolümü olsam rahatlıycam profesyonel birinden
"sende hiçbir problem yok" cümlesini duymam gerek umarım duyarım
benim eşimde doktor ve bir kadının ilk ayda hamile kalma ihtimalinin %17 olduğunu söylemişti bana.. zaten doktorlar ilk bir yıl için sorun yok diyorlar.. bir yıldan sonra eğer olmuyorsa bir takım araştırmalar yapmaya başlıyorlar sanırım... daha yeni denemeye başlayan arkadaşlar sakın stress yapmayın kendinize.. hamile kalamamanın en büyük sebeplerinden birisi stress unutmayın...sakın olumsuz düşünüpte morelini bozma hepsi psikolojik ve stres şunuda söyliyeyim doktor bi kadının ilk aydan doğal yolla hamile kalma şansınının % 23 gibi düşük bi oran olduğunuda söyledii morel vermek adınaa
kızlarrrr cok sacma bişey yaptım galiba ben evde gebelik testi yoktu ovulasyon testı vardı bende onu yaptım 2.çizzgi silik çıktıı şoktayım
canım bunlarııı umudunu yitirmemen için sölüyorum ben bu ''sende hiçbir problem yok'' cümlesini 2 farklı doktordan duydum 4 ay ara vermeden gittim ve tedavi sürecimiz başladı ben 5 ay olmuştu korunmayı bıraktığım doktora gittiğimde ilk ay klomen verdi (yumurta geliştirici hap ) ki buna gerek yoktu muayene sırasındada yumurtaların gerekli büyüklükte olduğunu sölemişti neyse 10 gün sonra tekrar muayene gittim yumurtalık aşırı büyümüş kiste dönüşebilir dedii (gerek yokken o hapı verirse olacağı buydu)2. ay adet olursan tekrar gel dedii adet oldum ve gittim tekrar klomen verdi bu sefer içmem gereken gün sayısını azalttı ( ben sabırla doktora güvenerek içtim ) bi sonraki ay tekrar adet gördüm ve kontrole gittim bu kez yumurta çatlatıcı iğne verdi (göbekten vurulan ) onu vurdum 1 gün sonra yumurtalarım çatladığını ve durumun çok göründüğünü söyledii ilişki sıklığımızı falan konuştuk neyse o ayda adet oldum ben 4.ayda rahim filmi ki (o günü hatırlamak dahi istemiyorum) 1 gün hiç kalkmadan yattım (canım tatlıdır) o kadar etkilendimkii bi sonraki ay adet olduğum halde doktora gitmeye çekindim 2 aydırda tedavi görmüyorum oluruna bıraktım eğer bu ayda adet görürsem bebek için verdiğim mücadele tam 1 seneyi dolduruyor Rabbim bilir doğru zamanını ve yerini diyorum dua etmekten başka çarem yok olmuyosa vardır bi hayırr demekki biraz daha zamanımızz varr sende sakın olumsuz düşünüpte morelini bozma hepsi psikolojik ve stres şunuda söyliyeyim doktor bi kadının ilk aydan doğal yolla hamile kalma şansınının % 23 gibi düşük bi oran olduğunuda söyledii morel vermek adınaa
canım akışına bıraktım anladım ki herşeyin bi zamanı var bu ay tekrar denemeye başlamıştık ama fena halde grip oldum akşamı acilde geçirdik ateşim uçtu gitti antibyotik verdi iğne yaptı doktor yaklaşık 1 hafta filan kullanıcam ilaçları bütün kemiklerim ağrıyo hepsini tek tek sayabilirim şu an ve ben malsef ki işteyim raporlu olmama rağmen acil işlerim var ve benden başka bunları yapabilecek kimse yok bitirip çıkıcam eve gidicem
yani sonuç olarak demem o ki bu ay korunucaz çünkü yumurtlala günlerime denk gelecek antibyotiğin bitme süresi ve ben riske atmıycam hayatta herşey planlandığı gibi olmuyor hayırlısı deyip geçiyorum artık
BU ARADA HEPİNİZE GÜNAYDINN
geçmiş olsun canım... git güzelce evde yat dinlen..
kızçeler dün gece çok sancım vardı korktum dra gittim kum döküyomuşum dr rahim kalınlaşmış 10 cm olmuş dedi ama gebelik testi (kanda)cok pahalıydı yaptırmadım içimdeki ses tahlili perşembe yaptırmamı söylüyo perşembe yaptıracağım ovulasyon testini yaptım dün 2.çizgi silikti
rahminde kalınlaşma varsa büyük ihtimalle gebesin :):) gözün aydınnnnnnn olsun demek için sabırsızlanıyorummmmm :):)
kızçeler dün gece çok sancım vardı korktum dra gittim kum döküyomuşum dr rahim kalınlaşmış 10 cm olmuş dedi ama gebelik testi (kanda)cok pahalıydı yaptırmadım içimdeki ses tahlili perşembe yaptırmamı söylüyo perşembe yaptıracağım ovulasyon testini yaptım dün 2.çizgi silikti
hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin
İNŞALLAH rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
inşallah neşem rabbim herkesin gönlüne göre versin
ya nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz benim çime o ateş düştüğü anda ben akşamın sekiz buçuğunda gidip testimi yaptırmıştım... Ufff gıcık şey git hemen testini yaptır yaaa :):) kaç para istediler ki test için???
Sizi seviyorum yaaa allah hepinize uzun ömür versin siz beni güldürdünüz rabbimde sizi güldürsün bu arada çirkin ördek senin adın ne? canlar bende koşa koşa hastaneye gitmek istiyorum ama hyal kırıklığı cok kötü bişey biliyosunuz bunu size anlatmanın alemi yok azıcık daha sıkalım dişimizi perşembe sbh hemen yaptırcam bu arada normal özellerde en fazla 30 lira o bişey değil dün gece gittiğim hastane Florence Nightingale çok pahalıydı adiler 106 lira istediler :)
Sizi seviyorum yaaa allah hepinize uzun ömür versin siz beni güldürdünüz rabbimde sizi güldürsün bu arada çirkin ördek senin adın ne? canlar bende koşa koşa hastaneye gitmek istiyorum ama hyal kırıklığı cok kötü bişey biliyosunuz bunu size anlatmanın alemi yok azıcık daha sıkalım dişimizi perşembe sbh hemen yaptırcam bu arada normal özellerde en fazla 30 lira o bişey değil dün gece gittiğim hastane Florence Nightingale çok pahalıydı adiler 106 lira istediler :)
sizi seviyorum yaaa allah hepinize uzun ömür versin siz beni güldürdünüz rabbimde sizi güldürsün bu arada çirkin ördek senin adın ne? Canlar bende koşa koşa hastaneye gitmek istiyorum ama hyal kırıklığı cok kötü bişey biliyosunuz bunu size anlatmanın alemi yok azıcık daha sıkalım dişimizi perşembe sbh hemen yaptırcam bu arada normal özellerde en fazla 30 lira o bişey değil dün gece gittiğim hastane florence nightingale çok pahalıydı adiler 106 lira istediler :)
[ı]benım yazdıklarım gelmıyomu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?