- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
ilç kullanıyordum ama bu hafta ilacım biteek ve artık ilaç kullanmayacağım bakalım ne zamn olacak benmde bebeğim
:)
çirkinördek yavrusu dua et .sen hamişsin.duan kabul olur
ben yasmını 5 yıldır kullanıyorum ağustostan beri bebiş için uğraşıyorum bu ay geciktim yarın kan testine gidiyorum ümitsizlik yok ve bana göre herşeyden ama herşeyden önce hep dua bunu unutma lutfen
umutluaycım maasallah bayağ yakınız valla sen buralarda hangi hastaneye gidiyosun
evt cnm bende öyle umut ediyorum
bi de hiç kimseye söylememe kararı aldım zaten
uzun sürerse olması bu sefer psikolojik baskı yaratıyo
o yüzden sizinle paylaşmak en güzeli...24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olucam
6 aylık evliyim :)
erken mi acaba çocuk için :)))))
Cnm ben daha hiç hastaneye gitmedim
bir kaç denemeden sonra gidelim olmazsa dedik ve başladık öyle işte.
sağa sola soruyorum herkes bağcılar-yenibosna tarafına gidiyor.niye o kadar uzağa gidiyorlar blmiyorum
araştırıyorum eğer iyi bi hastane, doktor bulursam söylerim sana
yani işte kendini hazır hissetmek nasıl oluyo bilmiyorum
aklımda bebek fikri var yani bekleme içinde bi nedenim yok
zaten bi sene sonra olur die istiyoduk
ne zamn olacağıda belli değil zaten bi kaç ay da öle beklesek zaten nerdeyse bi sene geçmiş olacak evleneli
kendimimi ikna etmeye çalışıyorum ne :)))
bak işte süper sen buna hazırsın :):)
inşallah hepimizin olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın elalemin ağzına laf vermesin inşallah
evt cnm bende öyle umut ediyorum
bi de hiç kimseye söylememe kararı aldım zaten
uzun sürerse olması bu sefer psikolojik baskı yaratıyo
o yüzden sizinle paylaşmak en güzeli
hadi bakalım bende katıldım o zamn aranıza :)
siz ne kadardır evlisinşiz ne zamndır bebek istiyosunuz ?
hadi bakalım bende katıldım o zamn aranıza :)
siz ne kadardır evlisinşiz ne zamndır bebek istiyosunuz ?
ben evliliğimde 3 yıla girdim ağustostan beri mecburi olduk bebek işimiz çünkü bende rahim ağzı kanseri vardı tedavi oldum ama tekrarlama riski çok fazla o zmn rahmi alacaklar bu sebepten dolayıda sıpamın gelmesi lazım :)
cnm ya Rabbim inşallah tez zamnda dualrını kabul eder.dualarımızı kabul eder. belirtileri neydi rahim ağzı kanserinin?
ortalama 1 sene kdr normal regl olmadım hep leke şeklinde oldu ve kasıklarda cok korkunç ağrılar ve bız kadınların %90 nımızın ihmal ettiği smear testini yaptırmayısımız benım smear testi ile ortaya çıktı
ben evliliğimde 3 yıla girdim ağustostan beri mecburi olduk bebek işimiz çünkü bende rahim ağzı kanseri vardı tedavi oldum ama tekrarlama riski çok fazla o zmn rahmi alacaklar bu sebepten dolayıda sıpamın gelmesi lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?