milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

gecmiş olsun cnm allah korusun bi daha göstermesin inş. en kısa zamanda (hatta bu ay) tez vakitte çirkin bi sıpan olsun..

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için tesekkür ederim niyetlerimiz ve dileklerimiz hep aynı sekilde

24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olucam
6 aylık evliyim :)
erken mi acaba çocuk için :)))))

hiçte erken değil tatlım siz kendinizi hazır hissettikten sonra allahın izniyle hiçte erken değil.. bnde 21 yasındayım 2 sene 3 aylık evliyim.. hemen hemen 1.5 yıl olucak bebek için uğrasıyoruz.. yazın kimyasal gebelik yasadım İNŞALLAH BU AY çok umutluyuz ilk tüp bebek denememiz..

işte bende hem erken mi acaba die düşünüyorum bi taraftanda uğraşmaya başlayabiliriz artık diorum
sanırım bebeği karnımda hissettikten sonra tam olarak hazır olduğumu hissedicem :)

işte bende hem erken mi acaba die düşünüyorum bi taraftanda uğraşmaya başlayabiliriz artık diorum
sanırım bebeği karnımda hissettikten sonra tam olarak hazır olduğumu hissedicem :)

inan istediğinde hemen olmuyo heleki o filmlerdeki gibi asla olmuyo.. o yüzden bi yerden baslamak lazım..

HÖYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Ben geldimmmmmmmmmmmmmm uleynnnnnnnnnnnnnnnn deli kadir uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynı bıraktığın gibi sanırsam... :26: ama bana müsade bn kaçar... öpüldünüzzz hepinizzz..

iyi bakalım kızlarrr yarın görüşürüz ozamannn

Kizceler dokturmussunuz yeni gelen arkadslar var sanirim hosgelmis sefa getirmişler

slm hatuncuklaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir ve inşallah hamile haberleri vermişsinizdir görüşmeyeli

topikin kurul başkanı myhos karısı eğer senin topikteki hamile hatun sayısı, benim topikteki hamile hatun sayısını geçerse seni vururum:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:

söyle hatunlarına halveti kessinler

günaydın kızlar sabah gittim ve kanı verdim 11de çıkacak sonuç hep beraber 11e kadar dua ediyoruz eger sonuc negatifse bildiğiniz gibi hepiniz akşam bendesiniz teselli için

herkeze günaydınnnnn :103:

günaydın kızlar sabah gittim ve kanı verdim 11de çıkacak sonuç hep beraber 11e kadar dua ediyoruz eger sonuc negatifse bildiğiniz gibi hepiniz akşam bendesiniz teselli için

dualarım seninle umarum güzel haberlerle gelirsinn :116:

Günaydınnnnnn

Anammmmmmmmmmmm Gelartikkkkkkkkkkkkkk çok heyecanlandım kızzzzzzzzzzzzzzzzz Rabbimmm yardım ett hayırlısı olsun hakkında hamiş kalsın benım guzelımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İnan çok heyecanlyım şuannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…