milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Bakarsın geç döllenmedir cnm biraz daha bekleyelimmm

kızlar pardon ya muhabbete balıklama daldım geçmişi okumadan şimdi göz attım da

haberler iyi değil sanırım anlayamadım tam olarak

olumsuz da olsa üzülmek yokkk bu bizim felsefemiz biliyosunuz dimi

Son düzenleme:
toplantıdan yeni çıktım yaaa sonucun kaç çıktı canım benim... geç döllenme olabilir.. hiç canını sıkma...pazartesi tekrarlarsın testi.. hem neden başka hastanede yaptır dyor ki doktor anlamadım....

belki yanlıstır diye herhalde kum döküyorum onunla bi ilgisi varmıdır gecikmenin dedim hayır dedi

ya seni böyle çok heveslendirmek istemiyorum ama reglinde 5 günlük geçimke ve rahimde de 10 cm lik kalınlaşma gebelik imaresidir... Daha öncede böyle reglşn geçikiyormuydu?? Yoksa düzenlimidir??

valla canım ağustos eylül ekim tam gününde kasımda 3gün geciktim 4.gün oldum aralık gününde ve ocakta olmadım reglımın son 6 ayı bu sekılde heves falan kalmadı kızlar ya artık bu saaten sonrası yanı gec döllenme falansada süpriz olur

morwenfb,

cnm ya sen kavacık tarafında otuyordun di mi??

eşimin işinin o tarafa taşınma durumu var. o bölgeye yakın yerleri söyleyebilir misin bana ev için??

mesela beykoz yakın biliyorum mesela üsküdar yakın mı ya da ne bileyim hangi semtler yakın yani??

İyi bir semt olsun ama pahalı olmasın

kızlar hamişim diye umutlanıp hüsrana uğrayan benim siz nereye kayboldunuz hani bana destek bidaha gazınıza gelipte test falan yapmıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…